Csak egy gyors kérdés...

Több
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #10607 Írta: Phaser
Phaser válaszolt a következő témában: Kérdés
Aim Assist v0.5.2 (bocs de nem linkelem az oldalt :D )
Letölthető a netről szabadon és ingyen. (mondjuk azt nem tudom, hogy tényleg működik-e mert nem próbáltam ki) Ezek után csodálkozzatok ha valakitől állandóan citadellát kaptok 25km-ről, mint ahogy az én North Carolinámat nullázta le a gyerek 3 salvoból 22km távolságból miközben váltogattam a sebességemet és az irányomat. Lehet, hogy RNG-de akkor is.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 10 hónapja Phaser által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #10610 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Kérdés
Én kiprobáltam egy régebbi verziot de nem garancia semmire .A Nagatoval volt egy 120k-s csatám meg két 20k-s, csak nem kell az elöretartást számolgatnod.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 10 hónapja vcsaba1968 által.

Több
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #10611 Írta: Phaser
Phaser válaszolt a következő témában: Kérdés
Ennek van egy config része ahol be kell állitani a hajó a max lőtáv értékét és a repülési idejét a lőszernek szintén a max lőtávra (AP-t és HE-t is) és elvileg utána azon a hajón pontosan fog működni. Van egy kalkulátor is az oldalon ahová ha beirod az értékeket akkor megcsinálja ezt a config fájlt, csak be kell másolni a progi könyvtárába.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 10 hónapja Phaser által.

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 10 hónapja #10623 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Kérdés
Amit én probáltam annak csak a max lötávot kellet beállitani a csata elején.

Több
8 éve 10 hónapja #10630 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Kérdés

Gizmo írta: Ez a tetű orosz cég mikor fog valamit tenni a bot progit használók végleges kiszűrésére és bannolására? :unsure:
Amikor csata közben nyíltan bevallják a chaten, hogy segéd progival tolják a játékot, és nyerik szarrá magukat, akkor el kell gondolkodni, hogy nektek érdemes-e lapátolni befelé a lét a ruszkiknak, ha folyamat szarrá szopatnak a köcsög csaló állatok!
Régóta olvasom a fórumot. Írtam volna már hamarabb is csak valamiért nem engedett regelni...., de mindegy is tulajdonképpen.

A másik komoly kárt okozó beteg agyú csoport aki saját magán mászik előre. A múltkorában voltam egy csopiban 3 csókával. Mind a 3 tier 3-as amcsi csatahajóval állt a kiindulási pontnál és egyetlen lövést nem adott le. A chaten szidtam őket kurvaanyástól, erre írják, hogy fogjam be a pofámat ez ilyen játék, és a másik oldalon lévő karaktereket húzzák most! Pfff....tényleg érdemes ezzel a játékkal játszani? Tényleg érdemes talicskával tolni a pénzt bele a hozzátok hasonlóaknak? ;)

Amikor bevallja chaten, akkor print screen és mehet ticketben a WG-nek.
Az afkolosakkal meg úgy szoktam, hogy beleeresztek egyet, miután szoltam hogy induljon. Ha nem indul akkor lelövöm a hp-ját alacsonyra és hagyom hogy kiszedjék, ha látom a következö meccsen, kiszedem szó nélkül, majd elnézést kérek a többiektöl. Még nem voltam rózsaszín, de 2x még sosem AFKolt ugyanaz az ember a csapatomban.

Több
8 éve 10 hónapja #10631 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Kérdés
Sajnos van konfigurálható verzió is belőle és bizony - ha jól van beállítva - igen hasznos tud lenni. Láttam komplett .xml állományokat, amik igen szépen fel voltak paraméterezve.
Az igazán veszélyes része viszont az, amikor sok csata alatt a játékos magának állítja be kedvenc hajóinak a paramétereit és az csatáról csatára finomítja.
Ilyenkor fordulhat elő az a dolog, hogy a semmiből el van az ember hajója süllyesztve, mindössze egy sorozattal. A chat-n meg vigyorog az elkövetője, mint a tejbe tök, hogy ő milyen ügyes játékos.
Sajnos nem számíthatunk arra, hogy az ilyen fajta csalások megszűnjenek. A fejlesztők csak ígérgetnek, meg hetente frissítik a játékot, de érdemben nem történik semmi ez ügyben. Gyakorlatilag már a frissítés napján ugyanúgy működik a csalás.
Kár érte, hogy ilyen formában tönkreteszik más játékosok játékát, a fejlesztők meg nem tesznek semmit ellene.

Oldalmegjelenítési idő: 0.389 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.