- Köszönetek: 319
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Amikor bevallja chaten, akkor print screen és mehet ticketben a WG-nek.Gizmo írta: Ez a tetű orosz cég mikor fog valamit tenni a bot progit használók végleges kiszűrésére és bannolására?
Amikor csata közben nyíltan bevallják a chaten, hogy segéd progival tolják a játékot, és nyerik szarrá magukat, akkor el kell gondolkodni, hogy nektek érdemes-e lapátolni befelé a lét a ruszkiknak, ha folyamat szarrá szopatnak a köcsög csaló állatok!
Régóta olvasom a fórumot. Írtam volna már hamarabb is csak valamiért nem engedett regelni...., de mindegy is tulajdonképpen.
A másik komoly kárt okozó beteg agyú csoport aki saját magán mászik előre. A múltkorában voltam egy csopiban 3 csókával. Mind a 3 tier 3-as amcsi csatahajóval állt a kiindulási pontnál és egyetlen lövést nem adott le. A chaten szidtam őket kurvaanyástól, erre írják, hogy fogjam be a pofámat ez ilyen játék, és a másik oldalon lévő karaktereket húzzák most! Pfff....tényleg érdemes ezzel a játékkal játszani? Tényleg érdemes talicskával tolni a pénzt bele a hozzátok hasonlóaknak?
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.