Csak egy gyors kérdés...

Több
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #10564 Írta: Phaser
Phaser válaszolt a következő témában: Kérdés

sandorati írta: Skacok !!!!

Tirpitz, avagy Kutuzov ?

Tudom, kemény kérdés, de mik a tapasztalatok? :lol:

Tényleg kemény kérdés. A Tirpitz egy csatahajó a Kutuzov meg egy cirkáló. Mivel drágák mint az állat azt vedd meg amelyik játékstilust jobban szereted. Mondjuk a Kutuzovról annyit, hogy azok a 152mm-es ágyuk T8-ban nekem kicsit soványnak tűnnek (de legalább gyorsan töltenek) viszont vannak torpedói 8km-es hatótávval és erős a légvédelme.
A Tirpitz meg Tirpitz :D Jó hajó de tudni kell játszani vele és jól helyezkedni,különben nem lesz benne sok örömed.Azonos tierben brutálisak az ágyúi de magasabb tierű csatahajókkal már lehetnek problémák, főleg nagy lőtávokon. Sebességben viszont verhetetlen, zászlóval 32.5 csomóval hasit.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 10 hónapja Phaser által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 10 hónapja #10565 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Kérdés
Nagatoval találkoztam a szovjet hajóval, sajna túlélte, mert a csapatom totál hiányzott, ilt 18km-ről nehéz eltalálni, de sok hp-t leégetett rólam.

Több
8 éve 10 hónapja #10567 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Kérdés
Tapasztalta valaki azt, hogy magától fordul a hajó? Mentem előre, de kicsit jobbra, majd balra fordult. Egyik oldalsó gomb után helyreállt, de később meg fordulni nem akart, ami miatt felspotoltak és kilőttek 1 torpedó találatom volt, hülyét kapok ma, komolyan :angry:

Több
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #10568 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Kérdés
Hmmmm, orosszal nincs tapasztalatom, de az a birodalmi acél, Atis... egy jó kapitánnyal bármelyik vasladikot kirobbantja a vízből. ;)
Utolsó szerkesztés: 8 éve 10 hónapja Szete58 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: sandorati

Több
8 éve 10 hónapja #10569 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Kérdés

Grievous írta: Tapasztalta valaki azt, hogy magától fordul a hajó?

Csak ha sziget közelében voltam.

Több
8 éve 10 hónapja #10570 Írta: Phaser
Phaser válaszolt a következő témában: Kérdés

Grievous írta: Tapasztalta valaki azt, hogy magától fordul a hajó? Mentem előre, de kicsit jobbra, majd balra fordult. Egyik oldalsó gomb után helyreállt, de később meg fordulni nem akart, ami miatt felspotoltak és kilőttek 1 torpedó találatom volt, hülyét kapok ma, komolyan :angry:

Van a menüben egy opció ami ha be van kapcsolva akkor automatikusan elforditja a hajót, ha ugy érzékeli, hogy nekimennél valaminek.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Oldalmegjelenítési idő: 0.438 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.