Csak egy gyors kérdés...

Több
8 éve 11 hónapja #10408 Írta: zolacka
zolacka válaszolt a következő témában: Kérdés
inkább beszéljünk másról! Például miért nincs guild a warship-ben?

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 11 hónapja #10409 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Kérdés

zolacka írta: inkább beszéljünk másról!

Hüvelygomba jöhet?
A következő felhasználók mondtak köszönetet: zstorok75, AtuqShaman

Több
8 éve 11 hónapja #10410 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Kérdés
vcsaba1968: Senki nem turkál a zsebedben meg szól le, miért úgy élsz ahogy. Tudomásul kell venni, ezt a játék modellt lehet "free to play"-nek nevezik, de tudjuk az összes ilyen játék drágább ha tényleg játszani akarsz. Így van ez kitalálva. Ráadásul a világon egyetlen játékot sem fognak igazítani a magyar minimálbérhez. Ezt is tudomásul kell venni. Nem kell leszólni azt sem aki megteheti.
Ilyen ez a magyar mentalitás. Ha az enyém megdöglött, akkor dögöljön meg a szomszéd lova is.

marcus: Nem az a sírás ha egy ember megkérdi, nem is az ha egy második egy másik helyen figyelmetlen volt és újra megkérdezi, az a "sírás" mikor az embereket nem érdekli az ha nem kifejezetten nekik válaszolnak. És még tízen megkérdezik, mert nekik külön kell válaszolni. Ráadásul azzal jönnek: "de hát karácsony van". Akkor meg kell ajándékozni a WG-t pár tízezerrel és cserébe megajándékoznak egy prémiumhajóval. Nem ingyen kell várni.
Nem tudom a tankos oldalon mi a helyzet, ott nem játszom. De itt azt kérdezgették, hogy miért nem kapnak prémium hajót, hisz karácsony van. Ezt nevezik sírásnak.

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 11 hónapja #10411 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Kérdés
1.Nem hizem ,hogy tul reagáltam volna.(ha tul reagáltam volna akkor nyomdafestéket nem türö szavakkal lenne tele a hozzászolásom :) )Fenntartom senki ne minösitse a másikat az alapján,hogy fizet e a játékért vagy nem.Elvben ez gy ingyenes játék.(csak elvben)
Én se irogatom ,hogy a VisaHerok a pénzért vet elönyeikkel menyivel könyebb helyzetben vannak.
2. A karácsonyi feszültségröl meg anyit: milyen Karácsony?? én tegnap dolgoztam 24 orában :)
3. Én az ejtöernyözés közbeni hasmenésröl(fosás) akarok veszélni :evil:

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 11 hónapja - 8 éve 11 hónapja #10413 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Kérdés
Nem azt szoltam le hogy fizet a játékért hanem azt hogy birálta azt aki nem fizet.
u.i. ezzel be is fejeztem a támát mert innem már tényleg csak vihar a biliben
Utolsó szerkesztés: 8 éve 11 hónapja vcsaba1968 által.

Több
8 éve 11 hónapja #10414 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Kérdés

vcsaba1968 írta: 3. Én az ejtöernyözés közbeni hasmenésröl(fosás) akarok veszélni :evil:

Na ez érdekesnek hangzik. Részleteket akarok!!! :D
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Oldalmegjelenítési idő: 0.423 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.