Csak egy gyors kérdés...

Több
8 éve 11 hónapja #10389 Írta: VIZIKANDÚR
VIZIKANDÚR válaszolt a következő témában: Kérdés
Először is továbbiakban is Boldog Karácsonyi Ünnepeket srácok! :)
Másodsorban a Tirpitz (amit jól éreztem)..csak ebben a csomagocskában fog megjelenni...18 pénzért...+amit még mellé dobnak.... :S De egyszer majd csak beteszik szolóban a csatahajó ágba..ha arra is sor kerül majd..és jóval olcsóbban...nekem elérhetőbb áron... :huh: Addig "hatalmas" flottámat nyüstölöm,-a Fuso-t....és a Königsberget!... :lol: :lol:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 11 hónapja #10392 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Kérdés

Lehet dönteni. Ha véletlen lesz CA ág, akkor már lesz egy... upsz, Murmansk már van prém CA-nak, szóval... :D
A következő felhasználók mondtak köszönetet: zstorok75

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 11 hónapja #10396 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Kérdés

Imi19791117 írta: Szia.Én játszottam ellene és hát Cleveland cirkálo-val kis gyöszködéssel de sikerült kilönöm már egy párszor.Szerintem jo hajo lehet!A másik ezzel a fizetek nem fizetek szekcioval.Aki nem hajlando beruházni az ne is panaszkodjon.Én is szoktam kikötöre meg prémium napokra ha sok idöm van játszani és hát meg is éri mert jobban adja a zsetont meg az xp-t.nam is drága egyik sem.Ugy hogy nem nyavajogni kell és várni a sült galambot hanem néha egy kicsit be kell fektetni.Üdv

Nos képzeld vannak olyanok akiknek nem telik rá!!!Ha nem lenne viéágos ebben az országban az emberek 30%-ának még kajára se tellik,a másik 30%-a pedig egyik fiuezéstöl a másikig él.
1: Ne turkálj mások zsebébe
2:Ne mond meg ki mire költsön.
U.i.Ez nem személyes támadás ellened ,de most lett tele a hocipöm az ilyen megjegyzésekkel,Örülj,hogy te megteheted de ne birálj másokat ha nem teszik ugyanezt.
További Kellemes Ünnepeket és Boldog Uj Évet

Több
8 éve 11 hónapja #10400 Írta: Cor7eZ87
Cor7eZ87 válaszolt a következő témában: Kérdés

Kibontva mi lenne a rövidítés?

Gun Fire Control System Modification 1, ami a lövegpontosítást jelenti a japó hajóknál. :)

Több
8 éve 11 hónapja #10402 Írta: zstorok75
zstorok75 válaszolt a következő témában: Kérdés

vcsaba1968 írta:

Imi19791117 írta: Szia.Én játszottam ellene és hát Cleveland cirkálo-val kis gyöszködéssel de sikerült kilönöm már egy párszor.Szerintem jo hajo lehet!A másik ezzel a fizetek nem fizetek szekcioval.Aki nem hajlando beruházni az ne is panaszkodjon.Én is szoktam kikötöre meg prémium napokra ha sok idöm van játszani és hát meg is éri mert jobban adja a zsetont meg az xp-t.nam is drága egyik sem.Ugy hogy nem nyavajogni kell és várni a sült galambot hanem néha egy kicsit be kell fektetni.Üdv

Nos képzeld vannak olyanok akiknek nem telik rá!!!Ha nem lenne viéágos ebben az országban az emberek 30%-ának még kajára se tellik,a másik 30%-a pedig egyik fiuezéstöl a másikig él.
1: Ne turkálj mások zsebébe
2:Ne mond meg ki mire költsön.
U.i.Ez nem személyes támadás ellened ,de most lett tele a hocipöm az ilyen megjegyzésekkel,Örülj,hogy te megteheted de ne birálj másokat ha nem teszik ugyanezt.
További Kellemes Ünnepeket és Boldog Uj Évet

Kedves vcsaba1968!

Azt hiszem, a karácsonyi feszültség egy kicsit megviselt! (Kicsit túlreagáltad a dolgot!? :P )
Lazíts, és élvezd az pihenést! ;)
Ahogy az orosz mondja: Take it easy mate! :blink: :lol:
(Ja, nem! Azok az Ozy-k... :P )

Boldog Karácsonyi ünnepeket Mindenkinek!

U.i: Izgalmas és sikeres csatákat nektek!
A következő felhasználók mondtak köszönetet: vcsaba1968

Több
8 éve 11 hónapja - 8 éve 11 hónapja #10406 Írta: marcus
marcus válaszolt a következő témában: Kérdés

AtuqShaman írta: Bírom, hogy mindenki sír, hogy ingyen akar egy prémium ajándékot. A magyar társadalom is eljutott oda ahol az angol van. Ami pedig nem pozitívum.
Persze ha nem kap semmit akkor sz@r a játék. De fizetni senki nem akar.
Ajándék kell? Ott a Secret Santa. Amilyen értékben adsz, olyanban kapsz. Vagy adni már büdös?

Sírás helyett tessék a CSALÁDDAL tölteni a karácsonyt.

Sziasztok!
Bocs tudom ünnep van,de nem tudtam nem hozzá szólni csak böki már a szemem.A wotinfo.hu,és a wows.hu is nem tudom ki volt az a nem komplett aki ez az egész hülyeséget kitalálta,hogy ha valaki megkérdez valamit,vagy szóvá teszi,hogy miért csak ennyi a küldetés akkor az van beírva,más felhasználók által,hogy SÍR,SÍRÁS van stb de minek?Én csak megkérdeztem kapunk-e ajándékba hajót,leszarom,hogy adnak-e vagy nem,csak ha adják akkor elfogadom,és élek a lehetőséggel,hogy megkapjam ennyi. A sírásról jut eszembe a wotinfo.hun volt róla szó,hogy lesznek magyar tankok,az nem sírás,hogy sokan azt írják mindegy csak már lennének benn a játékban,ennyire oda lenni valamiért,ez a sírás,és nem az,hogy valamit kérdezek.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 11 hónapja marcus által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.340 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.