- Köszönetek: 68
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Nos képzeld vannak olyanok akiknek nem telik rá!!!Ha nem lenne viéágos ebben az országban az emberek 30%-ának még kajára se tellik,a másik 30%-a pedig egyik fiuezéstöl a másikig él.Imi19791117 írta: Szia.Én játszottam ellene és hát Cleveland cirkálo-val kis gyöszködéssel de sikerült kilönöm már egy párszor.Szerintem jo hajo lehet!A másik ezzel a fizetek nem fizetek szekcioval.Aki nem hajlando beruházni az ne is panaszkodjon.Én is szoktam kikötöre meg prémium napokra ha sok idöm van játszani és hát meg is éri mert jobban adja a zsetont meg az xp-t.nam is drága egyik sem.Ugy hogy nem nyavajogni kell és várni a sült galambot hanem néha egy kicsit be kell fektetni.Üdv
Kibontva mi lenne a rövidítés?
vcsaba1968 írta:
Nos képzeld vannak olyanok akiknek nem telik rá!!!Ha nem lenne viéágos ebben az országban az emberek 30%-ának még kajára se tellik,a másik 30%-a pedig egyik fiuezéstöl a másikig él.Imi19791117 írta: Szia.Én játszottam ellene és hát Cleveland cirkálo-val kis gyöszködéssel de sikerült kilönöm már egy párszor.Szerintem jo hajo lehet!A másik ezzel a fizetek nem fizetek szekcioval.Aki nem hajlando beruházni az ne is panaszkodjon.Én is szoktam kikötöre meg prémium napokra ha sok idöm van játszani és hát meg is éri mert jobban adja a zsetont meg az xp-t.nam is drága egyik sem.Ugy hogy nem nyavajogni kell és várni a sült galambot hanem néha egy kicsit be kell fektetni.Üdv
1: Ne turkálj mások zsebébe
2:Ne mond meg ki mire költsön.
U.i.Ez nem személyes támadás ellened ,de most lett tele a hocipöm az ilyen megjegyzésekkel,Örülj,hogy te megteheted de ne birálj másokat ha nem teszik ugyanezt.
További Kellemes Ünnepeket és Boldog Uj Évet
Sziasztok!AtuqShaman írta: Bírom, hogy mindenki sír, hogy ingyen akar egy prémium ajándékot. A magyar társadalom is eljutott oda ahol az angol van. Ami pedig nem pozitívum.
Persze ha nem kap semmit akkor sz@r a játék. De fizetni senki nem akar.
Ajándék kell? Ott a Secret Santa. Amilyen értékben adsz, olyanban kapsz. Vagy adni már büdös?
Sírás helyett tessék a CSALÁDDAL tölteni a karácsonyt.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.