Csak egy gyors kérdés...

Több
8 éve 8 hónapja #25588 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Kérdés
Azt már megfigyeltem én is, hogy míg a Wows, Wot minimum vagy egy picivel jobb grafikával elmegy a gépemen (de patch függő, mert volt, amelyiknél végig gondom volt, lassú betöltés, akadozás, fps ugrálás stb., ami a következő patch után megszűnt, majd később egy másiknál ismét előjött), addig pl. a Warthunder vagy az Armored Warfare is elmegy közepes grafikával gond nélkül.
Amúgy az, hogy mennyi idő múlva rak be pályára csata elején, mitől függ? Mert mikor újraraktam a játékot, pályától függetlenül már csata kezdete előtt benn voltam, majd idővel egyre később rak be (másfél, 2 perc is előfordul). De ez is időszakosan változik, mikor hogy.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 8 hónapja #25589 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Kérdés
Javaslom a töredezettség mentesítést,akár minden nap.Anno még a Wot fórumon olvastam,én használom,és biztos hogy sokat javít a dolgokon.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: VIZIKANDÚR

Több
8 éve 8 hónapja #25590 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Kérdés
de a peccsek után mindenképp. s ha gyenge a gép, lehetőleg mindent kikapcsolni a virusirtón kivül, még arra is van egy játék alatti lightosabb beállitás (Avastnál pl). Tehát ilyen h messenger, skype a ws alatt ne fussanak, minimálisan sem.

Több
8 éve 8 hónapja #25591 Írta: VIZIKANDÚR
VIZIKANDÚR válaszolt a következő témában: Kérdés

James Onedin írta:

VIZIKANDÚR írta:

James Onedin írta:

VIZIKANDÚR írta: Megfogadva Onedin,-és leopardusz srácok tanácsát,felvettem egy eladóval a kapcsolatot..a memoria vásárlással kapcsolatban...Jövő héten eldől,hogy sikerül e szereznem 2 darab 4-4 gigás ramot...Az a baj,hogy nagyon régi ,-8 éves gépem van..és a pc boltban,-majd hogy nem kiröhögtek mikor mondtam nekik,hogy mi kellene...DDR-2 -es ram,-8 gigás..azt mondták,hogy nem is gyártottak ekkorát még 4 gigásat sem!...sőt már nem is gyártanak abszolúte ilyen cuccot a pc-be...Én a vaterán mégis találta ki árul ilyet...és jó árban ráadásul... :cheer: :P Már nagyon hiányzik a tengeri afférok a hajócskám által... :lol: remélem nem lesz semmi hiba,-és akadály,-hogy 8 gigányi memóriát belesuvasszak a gépembe!... :love: ;)

Nem tudtam hogy ilyen régi a konfigurációd.Mindenképpen járj utána először hogy mennyi ramot kezel a lapod, addig ne is vegyél!!!Sajnos neked már alaplapot is cserélned kellene elöbb-utóbb.Tudom hogy nem olcsó mulatság..Remélem hogy ezt még el fogod olvasni mielőtt ramot veszel.

Bizony Onedin Teljes mértékben rátapintottál a lényegre,-végül is kiderült,-hogy nem is igen bírná el a 8 gigát az alaplapom...Így kénytelen voltam lemondani a vásárlási szándékomat...(pedig már kezdtem beleélni magamat)... :sick: Kénytelen leszek egy újabb konfigurációt "beújítani" valahogy... :(

Örülök hogy elolvastad,mielőtt bevásároltál miattam.Járj utána a hybrid alaplapoknak,ha szerencséd lesz nem kell mindent egyszerre cserélned.Én is így csináltam.Mindíg valamit amikor engedte a keret.Javaslom az AMD-t,gyengébb mint az Intel viszont jóval olcsöbb.

Az a baj,hogy olyan régi és elavult a gépen konfigurációja,hogy azon már csak úgy lehetne valamit "fejleszteni,hogy valami csirke ólat vagy galamb dúcot kialakítani benne...Félre a tréfával...semmi másra sem jó már ez a gép,-csak sima netezésre...Így hát megoldottam a problémát...és öszeállítattam egy új pc-t...aminek az árát fizethetem egy jó darabig vissza szegény szüleimnek,-mert ők segítettek abban,hogy vehessek egy újabb gépet!...Magyarán kimentettek ezzel a kakiból... :love: :) :lol: Majd ha kész lesz és nem zavarok vele leközlöm az összetételét az új gépemnek...Cirka kb: 5-6 évig bírnia kell a gyűrődést... ;) ;)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: James Onedin, leopardusz

Több
8 éve 8 hónapja #25592 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Kérdés
Azzal biztosan nem lesz bajod egy ideig.Sok sikert hozzá!!! :)

Több
8 éve 8 hónapja #25595 Írta: VIZIKANDÚR
VIZIKANDÚR válaszolt a következő témában: Kérdés

James Onedin írta: Azzal biztosan nem lesz bajod egy ideig.Sok sikert hozzá!!! :)

No meglett az új gépem,-összerakták,-és már el is hoztam...csak még telepíteni kell rá cuccokat...Az adatok:-
ASROCK H110M-HDV-alaplap
Intel Corei5-6400 2.7GHZ Socket 1151 dobozos
LG GH24NSD1 SATA DVD ÍRÓ
Cooler Master Elite 342 táp
1TB Toshiba 3.5* SATA III 32 MB cache winchester
2x 8GB 2133MHZ DDR4 RAM Kingston memória
Chieflec 500W tápegység
Gigabyte GeForce GTX 950 GV-N950WF2OC-2GD 2GB
...Na ezek a paraméterek az új gépemről... :huh:
Remélem ezzel már nem lesz gond a hajócskázás,-és a panzerkáimmal való csörtetés,valamint a kamionommal való szállítgatás... ;)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: James Onedin, Szete58, llw99

Oldalmegjelenítési idő: 0.355 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.