- Köszönetek: 1654
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Dehogy.leopardusz írta: Ugy értssem h pendrivera telepitettétek a wset, s onnan indul? S milyen?
Két kérdésem lenne ezzel kapcsolatban,ahogy olvastam notebokra írta ezt a variációt....csak erre használható,vagy pc-re is...Bár most már a részemre tárgytalan..de lehet,hogy nekem is elég lett volna ez a hajócskázáshoz?...James Onedin írta:
Dehogy.leopardusz írta: Ugy értssem h pendrivera telepitettétek a wset, s onnan indul? S milyen?
Itt a leírás: dirtywindows.hu/2011/10/20/7-1-0-491/
4 GB bőven elég illetve 4-8 GB lefoglalása nagyobb pendrive-on. (De lehet hogy 2 GB is sokat segít, azt nem próbáltam)James Onedin írta:
Milyen nagy pendrive kellene hozzá?Engem is érdekel.Előre is köszönöm.Benign_Wolf33 írta:
A háttértár beolvasás sebessége korlátozza.tyer82 írta: Azt már megfigyeltem én is, hogy míg a Wows, Wot minimum vagy egy picivel jobb grafikával elmegy a gépemen (de patch függő, mert volt, amelyiknél végig gondom volt, lassú betöltés, akadozás, fps ugrálás stb., ami a következő patch után megszűnt, majd később egy másiknál ismét előjött), addig pl. a Warthunder vagy az Armored Warfare is elmegy közepes grafikával gond nélkül.
Amúgy az, hogy mennyi idő múlva rak be pályára csata elején, mitől függ? Mert mikor újraraktam a játékot, pályától függetlenül már csata kezdete előtt benn voltam, majd idővel egyre később rak be (másfél, 2 perc is előfordul). De ez is időszakosan változik, mikor hogy.
Ezt könnyen orvosolhatod szép eredménnyel, ha ReadyBoostot használsz (gyors) pendrive-on.
Illetve, ha nem tudod használni, akkor kicsit segíthet ha töredezés-mentesíted a játék könyvtárat és persze az is használ ha újrarakod a játékot.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.