Csak egy gyors kérdés...

Több
8 éve 8 hónapja #25662 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Kérdés
Ugy értssem h pendrivera telepitettétek a wset, s onnan indul? S milyen? :unsure:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 8 hónapja #25664 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Kérdés

leopardusz írta: Ugy értssem h pendrivera telepitettétek a wset, s onnan indul? S milyen? :unsure:

Dehogy. :) Itt a leírás: dirtywindows.hu/2011/10/20/7-1-0-491/

Több
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #25666 Írta: leopardusz
Köszi, érdekes ez a micsoda. S akkor mi a tesztelés eredményei, gyorsabban töltődnek-e be a progik, term főleg a nagyobb játékok, s főleg a Ws? ;)
Utolsó szerkesztés: 8 éve 8 hónapja leopardusz által.

Több
8 éve 8 hónapja #25667 Írta: VIZIKANDÚR
VIZIKANDÚR válaszolt a következő témában: Kérdés

James Onedin írta:

leopardusz írta: Ugy értssem h pendrivera telepitettétek a wset, s onnan indul? S milyen? :unsure:

Dehogy. :) Itt a leírás: dirtywindows.hu/2011/10/20/7-1-0-491/

Két kérdésem lenne ezzel kapcsolatban,ahogy olvastam notebokra írta ezt a variációt....csak erre használható,vagy pc-re is...Bár most már a részemre tárgytalan..de lehet,hogy nekem is elég lett volna ez a hajócskázáshoz?... :huh:

Több
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #25668 Írta: leopardusz
biztos h nem lett volna elég, neked nem csak betöltési meg lassú lemezkezelés gondjaid voltak :P
Utolsó szerkesztés: 8 éve 8 hónapja leopardusz által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: VIZIKANDÚR

Több
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #25669 Írta: Benign_Wolf33
Benign_Wolf33 válaszolt a következő témában: Kérdés

James Onedin írta:

Benign_Wolf33 írta:

tyer82 írta: Azt már megfigyeltem én is, hogy míg a Wows, Wot minimum vagy egy picivel jobb grafikával elmegy a gépemen (de patch függő, mert volt, amelyiknél végig gondom volt, lassú betöltés, akadozás, fps ugrálás stb., ami a következő patch után megszűnt, majd később egy másiknál ismét előjött), addig pl. a Warthunder vagy az Armored Warfare is elmegy közepes grafikával gond nélkül.
Amúgy az, hogy mennyi idő múlva rak be pályára csata elején, mitől függ? Mert mikor újraraktam a játékot, pályától függetlenül már csata kezdete előtt benn voltam, majd idővel egyre később rak be (másfél, 2 perc is előfordul). De ez is időszakosan változik, mikor hogy.

A háttértár beolvasás sebessége korlátozza.
Ezt könnyen orvosolhatod szép eredménnyel, ha ReadyBoostot használsz (gyors) pendrive-on.
Illetve, ha nem tudod használni, akkor kicsit segíthet ha töredezés-mentesíted a játék könyvtárat és persze az is használ ha újrarakod a játékot.

Milyen nagy pendrive kellene hozzá?Engem is érdekel.Előre is köszönöm.

4 GB bőven elég illetve 4-8 GB lefoglalása nagyobb pendrive-on. (De lehet hogy 2 GB is sokat segít, azt nem próbáltam)
Az olvasási sebessége az igazán lényeges. Sajnos usb 2.0 esetén 5-33 Mb/s(remélem jól emlékszek a mértékegységre) között bármi lehet. Nekem gyors pendrive-om van és azzal szinte mindig betöltött az SSD nélküli notimon ReadyBoost-tal kezdésre, míg nélküle 50-90 sec csúszás szokott lenni. Notebooknál ugye azért látványosabb a gyorsulás, mert annál az 5400-as (lassú) vinyó az elterjedt.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 8 hónapja Benign_Wolf33 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: James Onedin

Oldalmegjelenítési idő: 0.409 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.