- Köszönetek: 159
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Az a baj,hogy olyan régi és elavult a gépen konfigurációja,hogy azon már csak úgy lehetne valamit "fejleszteni,hogy valami csirke ólat vagy galamb dúcot kialakítani benne...Félre a tréfával...semmi másra sem jó már ez a gép,-csak sima netezésre...Így hát megoldottam a problémát...és öszeállítattam egy új pc-t...aminek az árát fizethetem egy jó darabig vissza szegény szüleimnek,-mert ők segítettek abban,hogy vehessek egy újabb gépet!...Magyarán kimentettek ezzel a kakiból...James Onedin írta:
Örülök hogy elolvastad,mielőtt bevásároltál miattam.Járj utána a hybrid alaplapoknak,ha szerencséd lesz nem kell mindent egyszerre cserélned.Én is így csináltam.Mindíg valamit amikor engedte a keret.Javaslom az AMD-t,gyengébb mint az Intel viszont jóval olcsöbb.VIZIKANDÚR írta:
Bizony Onedin Teljes mértékben rátapintottál a lényegre,-végül is kiderült,-hogy nem is igen bírná el a 8 gigát az alaplapom...Így kénytelen voltam lemondani a vásárlási szándékomat...(pedig már kezdtem beleélni magamat)...James Onedin írta:
Nem tudtam hogy ilyen régi a konfigurációd.Mindenképpen járj utána először hogy mennyi ramot kezel a lapod, addig ne is vegyél!!!Sajnos neked már alaplapot is cserélned kellene elöbb-utóbb.Tudom hogy nem olcsó mulatság..Remélem hogy ezt még el fogod olvasni mielőtt ramot veszel.VIZIKANDÚR írta: Megfogadva Onedin,-és leopardusz srácok tanácsát,felvettem egy eladóval a kapcsolatot..a memoria vásárlással kapcsolatban...Jövő héten eldől,hogy sikerül e szereznem 2 darab 4-4 gigás ramot...Az a baj,hogy nagyon régi ,-8 éves gépem van..és a pc boltban,-majd hogy nem kiröhögtek mikor mondtam nekik,hogy mi kellene...DDR-2 -es ram,-8 gigás..azt mondták,hogy nem is gyártottak ekkorát még 4 gigásat sem!...sőt már nem is gyártanak abszolúte ilyen cuccot a pc-be...Én a vaterán mégis találta ki árul ilyet...és jó árban ráadásul...
![]()
Már nagyon hiányzik a tengeri afférok a hajócskám által...
remélem nem lesz semmi hiba,-és akadály,-hogy 8 gigányi memóriát belesuvasszak a gépembe!...
![]()
Kénytelen leszek egy újabb konfigurációt "beújítani" valahogy...
No meglett az új gépem,-összerakták,-és már el is hoztam...csak még telepíteni kell rá cuccokat...Az adatok:-James Onedin írta: Azzal biztosan nem lesz bajod egy ideig.Sok sikert hozzá!!!
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.