Csak egy gyors kérdés...

Több
8 éve 8 hónapja #25386 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Kérdés
Még annyit tudsz tenni,ha játszol minden más alkalmazást zárj be,a böngészőt is.Csak a játék fusson,talán szerencséd lesz...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 8 hónapja #25387 Írta: James Onedin
Ez a kép az én gepemről készült,8gb ramom van.Bal oldalon alul látod hogy éppen mennyit használ,most fut a játék,a kikötőben vagyok.3.82gb foglalt,a 8-ból.Akkor gondolhatod hogy neked a 4-ből....Szerintem ez a problémád.
Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: VIZIKANDÚR

Több
8 éve 8 hónapja #25388 Írta: VIZIKANDÚR
VIZIKANDÚR válaszolt a következő témában: Kérdés

James Onedin írta: Ez a kép az én gepemről készült,8gb ramom van.Bal oldalon alul látod hogy éppen mennyit használ,most fut a játék,a kikötőben vagyok.3.82gb foglalt,a 8-ból.Akkor gondolhatod hogy neked a 4-ből....Szerintem ez a problémád.

AMD Vidia hd 4800 Series a videókártyám..2 magos procival,és 4 giga memoriával...kivéreztem a Wows-nál!.. :lol: ....Gondolod ha veszek mellé még memoriát akkor futni fog rajta?...két foglalat van az alap lapomon ..2-2 gigás memoria kártya van benne...az egyiket kiveszem..akkor a benne levő még hozzá adodik az újhoz,-igaz?... :huh:

Több
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #25389 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Kérdés
ezeket eladod, veszel két 4 gigást :whistle:

érdemes befektetni, a memória a legolcsóbban fejleszthető rész.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 8 hónapja leopardusz által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: James Onedin, VIZIKANDÚR

Több
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #25390 Írta: James Onedin
Úgy lenne az igazi,ahogy leopardusz tanácsolja.És utána 64bit-es !!! Windows7.Az a baj ha játszani akarsz,szinte állandóan fejleszteni kell,1-2 évente valamit cserélni.....
Utolsó szerkesztés: 8 éve 8 hónapja James Onedin által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: VIZIKANDÚR

Több
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #25392 Írta: VIZIKANDÚR
VIZIKANDÚR válaszolt a következő témában: Kérdés

James Onedin írta: Úgy lenne az igazi,ahogy leopardusz tanácsolja.És utána 64bit-es !!! Windows7.Az a baj ha játszani akarsz,szinte állandóan fejleszteni kell,1-2 évente valamit cserélni.....

Bizony..bizony...Sajnos..De ez megy már ősidők óta...minden játék gyártó cég úgy adja ki a játékait,hogy mindig fejlesszed a gépedet ha játszani akarsz vele...Ez azért elég mocsokság...De az üzlet nem arról szól,hogy te jól érezd magadat,-hanem arról hogy vásárolj cuccokat a gépedhez!...Reméltem,hogy ez a két netes játék a WOT,-és a WOWS tekintettel lesz a kisebb gépekre is...Tévedtem..Már a Eurotruck 2 is arra "lapától" hogy fejlesszed a gépedet..minden egyes frissitéssel közelebb visz ahhoz hogy rá legyél kényszerülve a fejlesztésre... :( :S
Utolsó szerkesztés: 8 éve 8 hónapja VIZIKANDÚR által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: James Onedin

Oldalmegjelenítési idő: 0.378 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.