- Köszönetek: 490
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
James Onedin írta: Ez a kép az én gepemről készült,8gb ramom van.Bal oldalon alul látod hogy éppen mennyit használ,most fut a játék,a kikötőben vagyok.3.82gb foglalt,a 8-ból.Akkor gondolhatod hogy neked a 4-ből....Szerintem ez a problémád.
Bizony..bizony...Sajnos..De ez megy már ősidők óta...minden játék gyártó cég úgy adja ki a játékait,hogy mindig fejlesszed a gépedet ha játszani akarsz vele...Ez azért elég mocsokság...De az üzlet nem arról szól,hogy te jól érezd magadat,-hanem arról hogy vásárolj cuccokat a gépedhez!...Reméltem,hogy ez a két netes játék a WOT,-és a WOWS tekintettel lesz a kisebb gépekre is...Tévedtem..Már a Eurotruck 2 is arra "lapától" hogy fejlesszed a gépedet..minden egyes frissitéssel közelebb visz ahhoz hogy rá legyél kényszerülve a fejlesztésre...James Onedin írta: Úgy lenne az igazi,ahogy leopardusz tanácsolja.És utána 64bit-es !!! Windows7.Az a baj ha játszani akarsz,szinte állandóan fejleszteni kell,1-2 évente valamit cserélni.....
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.