Csak egy gyors kérdés...

Több
8 éve 8 hónapja #25637 Írta: eclipse85gt
eclipse85gt válaszolt a következő témában: Kérdés
Sziasztok! Az lenne a kérdésem hogy van e már magyar klán és lehet e csatlakozni?

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 8 hónapja #25638 Írta: ladanyi
ladanyi válaszolt a következő témában: Kérdés
Sziasztok! Mennyi a játékosszám most esténként és milyen az MM?

Több
8 éve 8 hónapja #25639 Írta: DragonZ
DragonZ válaszolt a következő témában: Kérdés

ladanyi írta: Sziasztok! Mennyi a játékosszám most esténként és milyen az MM?

17 és 22.000 között változik, az MM , az pedig mikor milyen . Van,hogy 1-1 romboló van van hogy 5-5 , inkább tier függő
A következő felhasználók mondtak köszönetet: ladanyi

Több
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #25640 Írta: Benign_Wolf33
Benign_Wolf33 válaszolt a következő témában: Kérdés

tyer82 írta: Azt már megfigyeltem én is, hogy míg a Wows, Wot minimum vagy egy picivel jobb grafikával elmegy a gépemen (de patch függő, mert volt, amelyiknél végig gondom volt, lassú betöltés, akadozás, fps ugrálás stb., ami a következő patch után megszűnt, majd később egy másiknál ismét előjött), addig pl. a Warthunder vagy az Armored Warfare is elmegy közepes grafikával gond nélkül.
Amúgy az, hogy mennyi idő múlva rak be pályára csata elején, mitől függ? Mert mikor újraraktam a játékot, pályától függetlenül már csata kezdete előtt benn voltam, majd idővel egyre később rak be (másfél, 2 perc is előfordul). De ez is időszakosan változik, mikor hogy.

A háttértár beolvasás sebessége korlátozza.
Ezt könnyen orvosolhatod szép eredménnyel, ha ReadyBoostot használsz (gyors) pendrivon.
Illetve, ha nem tudod használni, akkor kicsit segíthet ha töredezés-mentesíted a játék könyvtárat és persze az is használ ha újrarakod a játékot.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 8 hónapja Benign_Wolf33 által.

Több
8 éve 8 hónapja #25647 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Kérdés

Benign_Wolf33 írta:

tyer82 írta: Azt már megfigyeltem én is, hogy míg a Wows, Wot minimum vagy egy picivel jobb grafikával elmegy a gépemen (de patch függő, mert volt, amelyiknél végig gondom volt, lassú betöltés, akadozás, fps ugrálás stb., ami a következő patch után megszűnt, majd később egy másiknál ismét előjött), addig pl. a Warthunder vagy az Armored Warfare is elmegy közepes grafikával gond nélkül.
Amúgy az, hogy mennyi idő múlva rak be pályára csata elején, mitől függ? Mert mikor újraraktam a játékot, pályától függetlenül már csata kezdete előtt benn voltam, majd idővel egyre később rak be (másfél, 2 perc is előfordul). De ez is időszakosan változik, mikor hogy.

A háttértár beolvasás sebessége korlátozza.
Ezt könnyen orvosolhatod szép eredménnyel, ha ReadyBoostot használsz (gyors) pendrivon.
Illetve, ha nem tudod használni, akkor kicsit segíthet ha töredezés-mentesíted a játék könyvtárat és persze az is használ ha újrarakod a játékot.

Milyen nagy pendrive kellene hozzá?Engem is érdekel.Előre is köszönöm.

Több
8 éve 8 hónapja #25649 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Kérdés
Közben már tesztelem.Köszönöm a tippet Benign_Wolf33 !!! :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Oldalmegjelenítési idő: 0.383 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.