Csak egy gyors kérdés...

• tmage
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 8 hónapja #25560 Írta: tmage
tmage válaszolt a következő témában: Kérdés

VIZIKANDÚR írta: Megfogadva Onedin,-és leopardusz srácok tanácsát,felvettem egy eladóval a kapcsolatot..a memoria vásárlással kapcsolatban...Jövő héten eldől,hogy sikerül e szereznem 2 darab 4-4 gigás ramot...Az a baj,hogy nagyon régi ,-8 éves gépem van..és a pc boltban,-majd hogy nem kiröhögtek mikor mondtam nekik,hogy mi kellene...DDR-2 -es ram,-8 gigás..azt mondták,hogy nem is gyártottak ekkorát még 4 gigásat sem!...sőt már nem is gyártanak abszolúte ilyen cuccot a pc-be...Én a vaterán mégis találta ki árul ilyet...és jó árban ráadásul... :cheer: :P Már nagyon hiányzik a tengeri afférok a hajócskám által... :lol: remélem nem lesz semmi hiba,-és akadály,-hogy 8 gigányi memóriát belesuvasszak a gépembe!... :love: ;)

Van 4 gigás ugyan, de ritka mint a fehér holló...ráadásul jobb ha vigyázol vele, mert nem minden alaplapi csipkészlet támogatja a 8 GB memóriát :(

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #25561 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Kérdés

leopardusz írta: kép kapcsolás ki van jelenleg véve? :unsure:

ja, ugy látom h igen

Egy és egynegyed órája írta a WoT-fórumra a NagyFőnök:

Jacktor írta: Megint hely probléma. Töröltem pár dolgot, és átmenetileg letiltottam a mellékletek feltöltését.

Utolsó szerkesztés: 8 éve 8 hónapja Szete58 által.

Több
8 éve 8 hónapja #25566 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Kérdés

VIZIKANDÚR írta: Megfogadva Onedin,-és leopardusz srácok tanácsát,felvettem egy eladóval a kapcsolatot..a memoria vásárlással kapcsolatban...Jövő héten eldől,hogy sikerül e szereznem 2 darab 4-4 gigás ramot...Az a baj,hogy nagyon régi ,-8 éves gépem van..és a pc boltban,-majd hogy nem kiröhögtek mikor mondtam nekik,hogy mi kellene...DDR-2 -es ram,-8 gigás..azt mondták,hogy nem is gyártottak ekkorát még 4 gigásat sem!...sőt már nem is gyártanak abszolúte ilyen cuccot a pc-be...Én a vaterán mégis találta ki árul ilyet...és jó árban ráadásul... :cheer: :P Már nagyon hiányzik a tengeri afférok a hajócskám által... :lol: remélem nem lesz semmi hiba,-és akadály,-hogy 8 gigányi memóriát belesuvasszak a gépembe!... :love: ;)

Nem tudtam hogy ilyen régi a konfigurációd.Mindenképpen járj utána először hogy mennyi ramot kezel a lapod, addig ne is vegyél!!!Sajnos neked már alaplapot is cserélned kellene elöbb-utóbb.Tudom hogy nem olcsó mulatság..Remélem hogy ezt még el fogod olvasni mielőtt ramot veszel.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: VIZIKANDÚR

Több
8 éve 8 hónapja #25585 Írta: VIZIKANDÚR
VIZIKANDÚR válaszolt a következő témában: Kérdés

James Onedin írta:

Nem tudtam hogy ilyen régi a konfigurációd.Mindenképpen járj utána először hogy mennyi ramot kezel a lapod, addig ne is vegyél!!!Sajnos neked már alaplapot is cserélned kellene elöbb-utóbb.Tudom hogy nem olcsó mulatság..Remélem hogy ezt még el fogod olvasni mielőtt ramot veszel.

Bizony Onedin Teljes mértékben rátapintottál a lényegre,-végül is kiderült,-hogy nem is igen bírná el a 8 gigát az alaplapom...Így kénytelen voltam lemondani a vásárlási szándékomat...(pedig már kezdtem beleélni magamat)... :sick: Kénytelen leszek egy újabb konfigurációt "beújítani" valahogy... :(

Több
8 éve 8 hónapja #25586 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Kérdés
az a baj a WoWS-al, hogy ez a BigWorld engine elég ratyi, amit használ, csak a WoWS kedvéért nem fogok csillagászati összegeket rákölteni én sem. egy videókártyát beújítottam, de nem vettem észre túl nagy sebességkülönbséget, kicsit nagyobb az FPS, de éppúgy ugrál, belassul, mint régen.
ezzel a kártyával például a Skyrim akadásmentesen csillog a legújabb, legszebb modokkal, textúra pakokkal, pedig ott "kicsit" több a textúra és az objektum is...
A következő felhasználók mondtak köszönetet: James Onedin

Több
8 éve 8 hónapja #25587 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Kérdés

VIZIKANDÚR írta:

James Onedin írta:

Bizony Onedin Teljes mértékben rátapintottál a lényegre,-végül is kiderült,-hogy nem is igen bírná el a 8 gigát az alaplapom...Így kénytelen voltam lemondani a vásárlási szándékomat...(pedig már kezdtem beleélni magamat)... :sick: Kénytelen leszek egy újabb konfigurációt "beújítani" valahogy... :(

Örülök hogy elolvastad,mielőtt bevásároltál miattam.Járj utána a hybrid alaplapoknak,ha szerencséd lesz nem kell mindent egyszerre cserélned.Én is így csináltam.Mindíg valamit amikor engedte a keret.Javaslom az AMD-t,gyengébb mint az Intel viszont jóval olcsöbb.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: VIZIKANDÚR

Oldalmegjelenítési idő: 0.372 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.