Csak egy gyors kérdés...

Több
8 éve 8 hónapja #25365 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Kérdés

VIZIKANDÚR írta:

wotlajko írta: Ugyan ezt csinalja nekem is...Nekem azt mondtak hogy nem a gepem a hibas.Reklamaltam a boltban hiszen celiranyosan vettem a gepet.(1 honapja vettem,zsir uj,a WOT-hoz es a WOW-hoz). Mert ha nallam lenne a hiba mindig kidobna.De csak random dobal ki...(10 meccsbol 2-4 alkalom) illetve nem tolt be, 4-6 perc kesessel indul minden meccs. Wot megy gond nelkul.

Na úgy néz ki,hogy amit Onedin kolléga mondott az bevált...(nem akarom elkiabálni!)...De a 2015-ös verzióval Amit letöltöttem és telepitettem ..megszünt a probléma..nekem is csak a Random-ban csinálta...mentem egy próba csatát..és már nem kukacoskodott!!... :cheer: :lol: "Virtuális memoria frissitése"..ezt írtam be a keresőbe..és ott dobta ki azt az oldalt ahonnan letöltöttem a 2015-ös verziót..telepítettem,-és úgy látszik jó lesz...reménykedjünk benne... :P ;)

Úgy legyen!!! :)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #25366 Írta: VIZIKANDÚR
VIZIKANDÚR válaszolt a következő témában: Kérdés

James Onedin írta:

VIZIKANDÚR írta:

wotlajko írta: Ugyan ezt csinalja nekem is...Nekem azt mondtak hogy nem a gepem a hibas.Reklamaltam a boltban hiszen celiranyosan vettem a gepet.(1 honapja vettem,zsir uj,a WOT-hoz es a WOW-hoz). Mert ha nallam lenne a hiba mindig kidobna.De csak random dobal ki...(10 meccsbol 2-4 alkalom) illetve nem tolt be, 4-6 perc kesessel indul minden meccs. Wot megy gond nelkul.

Na úgy néz ki,hogy amit Onedin kolléga mondott az bevált...(nem akarom elkiabálni!)...De a 2015-ös verzióval Amit letöltöttem és telepitettem ..megszünt a probléma..nekem is csak a Random-ban csinálta...mentem egy próba csatát..és már nem kukacoskodott!!... :cheer: :lol: "Virtuális memoria frissitése"..ezt írtam be a keresőbe..és ott dobta ki azt az oldalt ahonnan letöltöttem a 2015-ös verziót..telepítettem,-és úgy látszik jó lesz...reménykedjünk benne... :P ;)

Na basszús...elkiabáltam...már be sem engedett lépni a csatába..máris kitette a hibaüzenetét a kis ablakost... :angry:Ezt most kurvára nem értem...miért csinálja még?!..
Utolsó szerkesztés: 8 éve 8 hónapja VIZIKANDÚR által.

Több
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #25371 Írta: James Onedin

VIZIKANDÚR írta:

James Onedin írta:

VIZIKANDÚR írta:

Na basszús...elkiabáltam...már be sem engedett lépni a csatába..máris kitette a hibaüzenetét a kis ablakost... :angry:Ezt most kurvára nem értem...miért csinálja még?!..

Még egy videókártya frissítést meg próbálhatsz.A direct x-et le töltötted a klienssel?Amikor telepítetted a játékot...
Utolsó szerkesztés: 8 éve 8 hónapja James Onedin által.

Több
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #25374 Írta: VIZIKANDÚR
VIZIKANDÚR válaszolt a következő témában: Kérdés
Erre már nem emlékszem..bár nem hiszem,hogy kérte ezt...minden esetre most letöltöttem a frissebb verziót..sőt a vidikártyám frissitését is...kiváncsi leszek mit lép erre... :S
......................EZ ÚGY SZAR AHOGY VAN!..FELADOM...4 Giga memoriám van!..a wot ciccenés nélkül fut rajta..ezen a nyomorult szar meg szórakozik velem... :sick: :pinch: :angry:
megint kidobott!...Hihetetlen!...
Utolsó szerkesztés: 8 éve 8 hónapja VIZIKANDÚR által.

Több
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #25376 Írta: James Onedin

VIZIKANDÚR írta: Erre már nem emlékszem..bár nem hiszem,hogy kérte ezt...minden esetre most letöltöttem a frissebb verziót..sőt a vidikártyám frissitését is...kiváncsi leszek mit lép erre... :S
......................EZ ÚGY SZAR AHOGY VAN!..FELADOM...4 Giga memoriám van!..a wot ciccenés nélkül fut rajta..ezen a nyomorult szar meg szórakozik velem... :sick: :pinch: :angry:
megint kidobott!...Hihetetlen!...

Lehet hogy az a 4gb kevés....Mert valami olyasmit ír.....De ezt nem mondom biztosan,mármint hogy kevés.Egyébként jut eszembe:mint mondtam nekem is csinálta,de abbamaradt.Csak én közben vettem még 4gb ramot.Lehet hogy ezért.A hiba üzenet a kevés memóriára utal.Ezt pedig rammal tudod javítani.Ha mégis vásárlás mellett döntesz,keress ugyan olyat mint ami a gépedben van most!!!
Utolsó szerkesztés: 8 éve 8 hónapja James Onedin által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: VIZIKANDÚR

Több
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #25382 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Kérdés
Nekem is egy idű után nagyon felmegy a ws memória meg procigénye, ujra szoktam inditani olyankor, mert mindent bezabál... nem tul jól van optimalizálva :evil: , na de hát oroszok, ismerősek a 100 liter fogyasztású kocsijaik is... :whistle:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 8 hónapja leopardusz által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: James Onedin, VIZIKANDÚR

Oldalmegjelenítési idő: 0.377 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.