- Köszönetek: 2295
Nem ilyen nincs, Az egy rakás fos és aki jo eredményt ér el vele az HAZODK! LOP! CSAL!Szete58 írta: Csak nekem van olyas érzésem, hogy ebben a játékban nincs rossz hajó, csak pl. én nem tudom kihozni belőle, ami benne van? Azért ötölök ezen, mert sokszor olvasom, hogy ez meg az milyen szar hajó, ugyanakkor az emlékeim ködéből az lép elő, hogy az bizony vagy remek hajó, vagy az, hogy bizony tényleg pocsék, de akkor a nagyobbik/kisebbik fiam hogyhogy esküszik rá, s biza olyan dolgokat hoz ki belőle/belőlük, hogy ihaj! Meg csuhaj!?
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Nagyonis jogos, a Murmanskot sajna legtöbbször felteszi 7esbe, ahol meg csak futhat az életéért... Egy 4es BB tökéletes választás, stabil, sebez is, stb. Pl most használtam a 4es német csatahajót, elsőrangu szórakozás volt vele a játék, ahogy megvettem az 5öst, kezdődött a sz.pás tier7ben.DragonZ írta:
BigaC írta: Unokaöcsém elkezdené a WoWs-ot, névnapjára kapna tőlem egy prém hajót.
Mit javasoltok?
Elsőre egy Tier 5 Murmansk-ot néztem ki, de nyitott vagyok jobb ötletekre.
Lehet, hogy hihetetlen, de én az első prémhajónak a tier 4 es japán bb-t vettem meg, abból a megfontolásból, hogy azt max tier 5 ig pakolja be. Én 100 valahány csatát mentem vele, mire meg lett a kongo , fuso , addig jól hozta a pénzt . Kellemes emlékek voltak vele .
A hajóról el tudod adni.Jobb egér gombbal rá mész,az adott cuccra,és kérdezni fogja hogy le szerelni vagy eladni akarod?Pl lásd a képen ha van ilyen álcázási rendszerből neked 5db,el adsz 1-et,felszerelsz a helyére még 1-et,azt is el adhatod.Amennyit akarsz.Ez csak példa,remélem hogy érthető voltam.Mydgard írta: Gyors kerdes: a WoWs-ban el lehet adni az upgradeket, mint a WoT-ban a kiegeszitoket? Vagy csak en nem talalom?
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.