Csak egy gyors kérdés...

Több
8 éve 8 hónapja #25317 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Kérdés

Mydgard írta: Hat ez eleg nagy szivatas, tehat csak ugy lehet eladni a cuccokat, ha dublonert leszedgetem a fent levo cuccokat... Rafkos. :P

Nem érted,ha aranyért le szereled,akkor meg marad neked.Viszont ha az eladásra nyomsz,akkor el adod.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 8 hónapja #25318 Írta: VIZIKANDÚR
VIZIKANDÚR válaszolt a következő témában: Kérdés
Srácok,-mitől van az,hogy miután "át tértem" a Co-op csatákból a "random" csatákba...most már harmadszorra dob ki a játékból..pont a legkritikusabb pillanatokban?...mire vissza tudok kecmeregni agyon löttek...Már kezdek eret vágni magamon!...már levettem a grafból egy csomó mindent...most még a 3x-os bufferelést is...mit kellene még csinálnom?...itt a beállítási képem...
Mellékletek:

Több
8 éve 8 hónapja #25319 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Kérdés
Szerintem nincs köze hozzá hogy milyen csatában játszol.Bár a megoldást nem tom.Mod pack nem kavar be???

Több
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #25320 Írta: VIZIKANDÚR

James Onedin írta: Szerintem nincs köze hozzá hogy milyen csatában játszol.Bár a megoldást nem tom.Mod pack nem kavar be???

Csak a magyarosítás van fenn nekem...de ezt a co-op csatákban nem csinálta...egyébként most is 4x-re is lefagyott és kidobott...Valami híbára hivatkozva...Csak most rögtön kezdéskor...nem várt sokáig... :sick:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 8 hónapja VIZIKANDÚR által.

Több
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #25325 Írta: VIZIKANDÚR
Levettem a "magyarosítást"..és most nem dobott ki... :S :pinch: :angry: ...Majd meglátom a továbbiakban... :(
most töltöttem le az "újabb" verziót...ezzel már nem dobott ki...(nem akarom elkiabálni)... :huh:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 8 hónapja VIZIKANDÚR által.

Több
8 éve 8 hónapja #25326 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Kérdés
Nálam néha csinál olyant, hogy csata betöltésekor vág ki, mostanában visszatöltött egyből, de volt hogy 3x újra bejelentkezés után se engedett vissza, csak ha klienst indítottam újra, ami ezen a gépen nem olyan gyors, mint a wot. Van mód, de skinek voltak fent, meg egy voice mod, ilt most egy minimap, jó ha tudom hogy ki hol van, és nem csak egy ikon alapján találhatom, hogy kicsoda.

Oldalmegjelenítési idő: 0.372 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.