- Köszönetek: 68
Tévedtem...a frissitett verzióval is kidobott!...Grievous írta: Nálam néha csinál olyant, hogy csata betöltésekor vág ki, mostanában visszatöltött egyből, de volt hogy 3x újra bejelentkezés után se engedett vissza, csak ha klienst indítottam újra, ami ezen a gépen nem olyan gyors, mint a wot. Van mód, de skinek voltak fent, meg egy voice mod, ilt most egy minimap, jó ha tudom hogy ki hol van, és nem csak egy ikon alapján találhatom, hogy kicsoda.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Egy időben nekem is csinált ilyet,de valamiért el múlt....Most úgy nyomoztam neked,hogy be írtam a gugliba hogy wows memory error.És jött ez a külföldi oldal,másnak is van,volt ilyen gondja,A Microsoft Visual C ++ volt a hibás.Azt frissítették,és az írják hogy ok.Itt az oldal linkje: translate.google.hu/translate?hl=hu&sl=e...occured/&prev=searchVIZIKANDÚR írta: Srácok,-aki tud angolul,-segítsen nekem a telefonommal "sikerült" megörökitenem a hiba üzenetet amit előtte írt ki mielőtt kidobott a játékból...másképp( képernyő mentés,-vagy a paint mentéssel ez nem jött össze)...
Vajon mi lehet a probléma?..
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.