Rangsorolt csaták / Ranked Battles

Több
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #13952 Írta: geotigris9
geotigris9 válaszolt a következő témában: Kérdés
Sokadjára egy csillag hián rank háromba lépés erre ez van két totál esélytelen kör megint :( :

első v. csata ..:

2. :

Így két csillag visszaesés újra ..........................................................................................................................................................................................................................................már hat ....

Több napi kemény próbálkozások eredménye két óra alatt szertefoszlott köszi WG! A helyett , hogy egy rangot előre léptem volna visszacsúsztam újra :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja geotigris9 által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #14015 Írta: geotigris9
Az agyam eldobom, honnan a bús picsából húzza elő ezeket rang 5 - 1 között a WG? :evil:

Jelem pill. a két utolsó és egyben természetesen vesztes köröm eredménye:

:pinch: :pinch: :pinch:
Mellékletek:

Több
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #14022 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Kérdés
geotigris9, komolyan mondom én már úgy drukkolok neked hogy az nem igaz. ;) (nem viccből írtam)
Nagy szerencsével nekem meglett az előző szezonban, bár én egy-két hozzászólással elintéztem azt amiben most te vagy. :)
szerk
Ma estig hébe-hóba mentem pár csatát így a 14 helyről nem tudtam előre lépni(24 csata alatt) egyszer előre majd egyet vissza játékot folytatott velem a WG.
Na de ma este gondoltam teszek egy újabb próbát és erre tessék :

:lol:
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja PzPuma által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: geotigris9

Több
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #14073 Írta: geotigris9
Ma szerk.: az az tegnap és egy vereséggel kezdtem szóval itt is egy zsinór 6 vesztes csata volt újra ez van ... felszívtam magam sokadjára és eljutottam újra rang 4 és 4 csillagra sokadjára :side: egyre hőn áhított következő rang 3 - tól erre 2 vesztes kőr után újabb próbálkozás ilyen csak filmeken van! Belagolt a játék csatába lépés után, de istenesen és kifagyott / ledobott a szerver. AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH :blink:
Aztán nagy próbálgatások után sokadjára valahogyan visszaléptem hajó még csatában, de csatába nem engedett vissza. Vége a csatának vesztes kör lett "meglepő módon" az is, de borítékolható volt.
Erre mi csinálok vakmerően indítok újabb kőrt a lagolás ahhhhhhhhh ugyan- úgy
a szerver ledobott újra hosszas belépési próbálgatás után újra beléptem ez a kör is vesztes lett így zsinórban újra 4 vesztes csata és ebből a kettőnél még esélyem sem volt beleszólni a csatába!!! :S

Csináltam képet a 2. lagós csatáról még mielőtt kidobott volna arról is a szerver, azt ott vettem észre még, hogy egy kedves honfitárs is volt az ellenél és bemutatkozott a kultúra magas fokán nekem, reagálni sem tudtam rá ,de nem írtam volna semmit vissza a csata hevében! :lol:
(Igen valamelyik előző kőrben, leküldhettem mélytengeri halakt nézni a Tirpitzével. :) )

a chat szerver is halott lett, mire nagy-nehezen beléptem ..

A ping nem kicsit nagy ahhhhhh

A hiba érdekessége volt, hogy csak játéknál volt magas a ping mert csináltam ping tesztet csata előtt is (15 ms) mért a tesztoldal.
OK. megnézem csata közben szóval vakmerőséget félretéve CO csatában indítottam hajót, hogy megnézzem áll- e még a magas ping, hát állt!
Újabb mérés csata alatt a ping a tesztoldal szerint (15 ms) újra ...

Amire jutottam mivel sem feltöltés, sem letöltés nem ment (külön a háttérben sem ment semmi a gépen) a és csak én használtam netet otthon akkor, valamint a tesztoldal mérései is normálisak voltak. Mint hibaforrás nálam a PC kizárva és a pozitív teszt miatt az internetszolgáltató is kizárva. Úgy látom a WG környékén lehet valami. Hackelést vagy BAG esetleg valami vírust sem tudok teljesen kizárni valahol.
(Igen a módpakk is kizárva mert több napja használom és nem volt változtatva valamint a kérdéses csaták előtt semmi probléma nem volt ezzel vagy mással nem lett telepítve semmi a gépre és nem is lett letöltve.)
Mellékletek:

Több
8 éve 9 hónapja #14074 Írta: ledgeri
ledgeri válaszolt a következő témában: Kérdés
Ki, mi a szolgáltatód? (csak nálam is ez van, és UPC)

Több
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #14075 Írta: geotigris9
(Invitel )

Megírhatná aki még esetleg tapasztalt még tegnap kiugróan magas pinget esetleg a játék is kivágta?! (Nálam 17 óra környékén volt tapasztalható a szerencsétlen magas ping.)

Oldalmegjelenítési idő: 0.344 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.