Ma
szerk.: az az tegnap és egy vereséggel kezdtem szóval itt is egy zsinór 6 vesztes csata volt újra ez van ... felszívtam magam sokadjára és eljutottam újra rang 4 és 4 csillagra sokadjára
egyre hőn áhított következő rang 3 - tól erre 2 vesztes kőr után újabb próbálkozás ilyen csak filmeken van! Belagolt a játék csatába lépés után, de istenesen és kifagyott / ledobott a szerver. AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
Aztán nagy próbálgatások után sokadjára valahogyan visszaléptem hajó még csatában, de csatába nem engedett vissza. Vége a csatának vesztes kör lett "meglepő módon" az is, de borítékolható volt.
Erre mi csinálok vakmerően indítok újabb kőrt a lagolás ahhhhhhhhh ugyan- úgy
a szerver ledobott újra hosszas belépési próbálgatás után újra beléptem ez a kör is vesztes lett így zsinórban újra 4 vesztes csata és ebből a kettőnél még esélyem sem volt beleszólni a csatába!!!
Csináltam képet a 2. lagós csatáról még mielőtt kidobott volna arról is a szerver, azt ott vettem észre még, hogy egy kedves honfitárs is volt az ellenél és bemutatkozott a kultúra magas fokán nekem, reagálni sem tudtam rá ,de nem írtam volna semmit vissza a csata hevében!
(Igen valamelyik előző kőrben, leküldhettem mélytengeri halakt nézni a Tirpitzével.
)
a chat szerver is halott lett, mire nagy-nehezen beléptem ..
A ping nem kicsit nagy ahhhhhh
A hiba érdekessége volt, hogy csak játéknál volt magas a ping mert csináltam ping tesztet csata előtt is (15 ms) mért a tesztoldal.
OK. megnézem csata közben szóval vakmerőséget félretéve CO csatában indítottam hajót, hogy megnézzem áll- e még a magas ping, hát állt!
Újabb mérés csata alatt a ping a tesztoldal szerint (15 ms) újra ...
Amire jutottam mivel sem feltöltés, sem letöltés nem ment (külön a háttérben sem ment semmi a gépen) a és csak én használtam netet otthon akkor, valamint a tesztoldal mérései is normálisak voltak. Mint hibaforrás nálam a PC kizárva és a pozitív teszt miatt az internetszolgáltató is kizárva. Úgy látom a WG környékén lehet valami. Hackelést vagy BAG esetleg valami vírust sem tudok teljesen kizárni valahol.
(Igen a módpakk is kizárva mert több napja használom és nem volt változtatva valamint a kérdéses csaták előtt semmi probléma nem volt ezzel vagy mással nem lett telepítve semmi a gépre és nem is lett letöltve.)