Beszámoló a mai napról bár összeraktam magam újra és eljutottam rang 2 és 4 csillagig újra!!!
Ott persze cserben hagyott (bár hősiesen küzdöttem a végsőkig már utolsóként és ha még egy BB-t kiszedtem volna meg egy bensont meg egy Fubit. akkor megvan a győzelem .....
)
a szerencse megint csak és visszaestem most újra vagy 3 vagy négy csillagot nem is tudom pontosan ...
Most az utolsó csatánál az elején belagolt a játék és le is dobott a szerver mint valamikor múlt alkalommal bár vissza tudtam lépni a játékba és csodával határos módon hajszál hián túl is éltem a dolgot, de a csatát teljesen elvesztjük a sunyi Tirpitz meg a vége felé eltalált a pálya másik sarkából miközben egy Bensont aprítottam és így végzett velem ... lényegében simán nyertek csak menekült a csapat hátrált Land of Fire pálya volt ...
A mai napon volt olyan is 2 az az két csatában is, hogy AFK Tirpitz volt nálunk! (Látom a játék kellően honorálja ezeket a dolgokat kb. sehogy.
)
Nos mind a két esetben a játék vége felé föléledtek az egyiket megnyertük a másik esetben már nem .... pedig ha nem AFK hozható lett volna. (Mindenki feljelentette őket, de sz@rt sem érünk vele.)
Egy kép a AFK Tirp. miután a végén feléledt csak tudnám, hogy minek ...
Ez délelőtti órákban volt, amikor nehezen pakolgatta még össze a csapatokat az a valószínű csak berakta rankedre a hajót, de nem figyelte mikor indította el a csatát a játék szóval technikai probléma lényegében kizárva mind két esetben!
(Az AFK-s noobja még a szigetnek is nekiment a végén, de az csak hab a tortán volt.)
A tegnapi első csata képe még (délutáni/esti etap):