Rangsorolt csaták / Ranked Battles

Több
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #14519 Írta: geotigris9
geotigris9 válaszolt a következő témában: Kérdés
Képek

A 3 kill is kevés volt..

Foglalni nem tudtam, de így is jó lett:
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja geotigris9 által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #14520 Írta: Fujipapa
Fujipapa válaszolt a következő témában: Kérdés
Nem semmi!

Szerintem az egészséged megőrzése érdekében abba kellene már hagynod! :huh: Lassan már orvossal is konzultálnod kellene...

Abszolut nem sértésből mondom! :) :) :)
Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja Fujipapa által.

Több
8 éve 9 hónapja #14543 Írta: geotigris9
Gyönyörű!

Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: vonKurz, sgt_dog, Szete58, SgtBala

Több
8 éve 9 hónapja #14550 Írta: sgt_dog
sgt_dog válaszolt a következő témában: Kérdés
Tegnap este gondoltam kipróbálom a manga Myokót rankedben.Nem rossz,nem rossz,de bakker ami ott megy...Nem csodálkozom Geotigris,hogy ki vagy készülve..:) csatahajóval nem is érdemes bemenni,annyi a dd...magányos harcosok,eszetlenül keringő cirkálók...kemény...Úgy terveztem a következő szezonban ismét ringbe szállok,de a tegnap este elgondolkodtatott érdemes-e..:)

A következő felhasználók mondtak köszönetet: geotigris9

Több
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #14612 Írta: geotigris9
Beszámoló a mai napról bár összeraktam magam újra és eljutottam rang 2 és 4 csillagig újra!!!

Ott persze cserben hagyott (bár hősiesen küzdöttem a végsőkig már utolsóként és ha még egy BB-t kiszedtem volna meg egy bensont meg egy Fubit. akkor megvan a győzelem ..... :pinch: )
a szerencse megint csak és visszaestem most újra vagy 3 vagy négy csillagot nem is tudom pontosan ...

Most az utolsó csatánál az elején belagolt a játék és le is dobott a szerver mint valamikor múlt alkalommal bár vissza tudtam lépni a játékba és csodával határos módon hajszál hián túl is éltem a dolgot, de a csatát teljesen elvesztjük a sunyi Tirpitz meg a vége felé eltalált a pálya másik sarkából miközben egy Bensont aprítottam és így végzett velem ... lényegében simán nyertek csak menekült a csapat hátrált Land of Fire pálya volt ... :S

A mai napon volt olyan is 2 az az két csatában is, hogy AFK Tirpitz volt nálunk! (Látom a játék kellően honorálja ezeket a dolgokat kb. sehogy. :evil: )

Nos mind a két esetben a játék vége felé föléledtek az egyiket megnyertük a másik esetben már nem .... pedig ha nem AFK hozható lett volna. (Mindenki feljelentette őket, de sz@rt sem érünk vele.)

Egy kép a AFK Tirp. miután a végén feléledt csak tudnám, hogy minek ...
Ez délelőtti órákban volt, amikor nehezen pakolgatta még össze a csapatokat az a valószínű csak berakta rankedre a hajót, de nem figyelte mikor indította el a csatát a játék szóval technikai probléma lényegében kizárva mind két esetben! :angry:

(Az AFK-s noobja még a szigetnek is nekiment a végén, de az csak hab a tortán volt.)

A tegnapi első csata képe még (délutáni/esti etap):
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja geotigris9 által.

Több
8 éve 9 hónapja #14614 Írta: SgtBala
SgtBala válaszolt a következő témában: Kérdés
Tigris ne add fel én nagyon szurkolok hogy meglegyen az a lobogó. Egyszer csak veled lesz az RNG istene :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: geotigris9

Oldalmegjelenítési idő: 0.307 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.