Rangsorolt csaták / Ranked Battles

Több
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #14448 Írta: geotigris9
geotigris9 válaszolt a következő témában: Kérdés
Ha nem lesz meg a rang 1 UNINSTALL GAME!
Nem lehet, hogy a szerencse dönti el! :woohoo:

Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja geotigris9 által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 9 hónapja #14449 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Kérdés
Küzdj az utolsó percig ! ;) :lol: (lsd az én esetemet B) )
A következő felhasználók mondtak köszönetet: geotigris9, taxi176

Több
8 éve 9 hónapja #14450 Írta: geotigris9
Csak egy kép:

Mellékletek:

Több
8 éve 9 hónapja #14453 Írta: taxi176
taxi176 válaszolt a következő témában: Kérdés
Tigris vagy ne add fel! 12, 8, 5,ott még igen de 3,2 itt már ne, van 3 nap még ami a leg frusztrálóbb időszak lesz.. de csak játsz önmagában is szép eredmény amit elértél!
A következő felhasználók mondtak köszönetet: geotigris9

Több
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #14459 Írta: geotigris9

taxi176 írta: Tigris vagy ne add fel! 12, 8, 5,ott még igen de 3,2 itt már ne, van 3 nap még ami a leg frusztrálóbb időszak lesz.. de csak játsz önmagában is szép eredmény amit elértél!

Nem szoktam feladni most sem teszem próbálkozok mást sem teszek egyfolytában, de ha nem sikerül (sajnos a hitem, hogy sikerül a béka hátsó fertája alá zuhant istenesen most így nehéz nagyon, hogy fejben nem hiszem el, hogy sikerülni fog) és a végén elmondhatom, hogy igen relatíve közel jártam a célhoz ettől közelebb már nem is lehetett volna, mert igen egyszer volt már, hogy egy győztes csatán egyetlenegy - egy csillagon múlott, hogy meglegyen, hogy szintet lépjek a rang 1 - be, most meg újra 12 győztes csata 12 csillag kellene, hogy eljussak a zászlóhoz.

Nagyot kellene fordulni a szerencse faktornak, hogy sikerrel zárjam a dolgot ez idáig a szerencse csak ritkán járt az én oldalamon nagyon csak módjával... :huh:

Számomra a negatív végkifejlet akkora csalódás lenne, hogy szavakkal el sem mondható le sem írható lenne.

És ez a baj nincs hitem nem hiszem, hogy lesz esélyem újra eljutni oda attól tartok csak az az egy lehetőségem volt.

Bár annál(amit, ha megnyertem volna megvan) a csatánál is hősiesen küzdöttem
, be is védtem a szektort be is foglaltam és utolsók között vesztem oda, mert a végén elfogyott a csapatunk és mérhetetlen behozhatatlan túlerőerőt kellet volna még legyűrnöm egy BB-vel karöltve a győzelemért ami esélytelen volt teljesen.

Hegkeresetem azt a csatát amit ha megnyertünk volna akkor megvan a rang 1 zászló.

A kérdéses csata, ahhonan a remények kezdtek foszladozni.

Ezzel a vesztes csatával így viszont megkezdődött a visszaesés egészen
jelenleg rang 4/ 3 csillagig. Hát most van egy "kis kontraszt" a két eredmény között egy "aprócska" szakadék tátong amit már csak néhány nap van áthidalni újra. :(
Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja geotigris9 által.

Több
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #14481 Írta: Benign_Wolf33
Benign_Wolf33 válaszolt a következő témában: Kérdés
Én bízok benned Geo! Hisz miért is ne lenne meg? Már bizonyítottad, hogy egy híján meg volt a rank 1. Gyakorlatilag a képességeid szempontjából ez ugyan az, hisz bőven van szerencsefaktor. Gyerünk meglesz az! Még fejlődtél a sok rangsorolt csata által és már képes vagy még reménytelenebb csatákat is lehozni, mint korábban. Ez természetszerű. Bárki megmondhatja, ha nem adod fel és jól állsz hozzá, akarod, de nem görcsösen, hanem egészséges lazasággal, megfelelő hozzááslással akarod, akkor meg is lesz! Megfelelő már a hozzáállásod? Mert különben bele se kezdj!

Kitartás tengerész, a háború utolsó napjaiban tartson ki és tegye meg, amit egy igazi kemény jó katona megtenne!
Várja a kalóz lobogó, az xp bónusz szerint OP 100 db hajó festés és ráadásnak a 10 milla! ;)
Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja Benign_Wolf33 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: geotigris9

Oldalmegjelenítési idő: 0.315 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.