taxi176 írta: Tigris vagy ne add fel! 12, 8, 5,ott még igen de 3,2 itt már ne, van 3 nap még ami a leg frusztrálóbb időszak lesz.. de csak játsz önmagában is szép eredmény amit elértél!
Nem szoktam feladni most sem teszem próbálkozok mást sem teszek egyfolytában, de ha nem sikerül (sajnos a hitem, hogy sikerül a béka hátsó fertája alá zuhant istenesen most így nehéz nagyon, hogy fejben nem hiszem el, hogy sikerülni fog) és a végén elmondhatom, hogy igen relatíve közel jártam a célhoz ettől közelebb már nem is lehetett volna, mert igen egyszer volt már, hogy egy győztes csatán egyetlenegy - egy csillagon múlott, hogy meglegyen, hogy szintet lépjek a rang 1 - be, most meg újra 12 győztes csata 12 csillag kellene, hogy eljussak a zászlóhoz.
Nagyot kellene fordulni a szerencse faktornak, hogy sikerrel zárjam a dolgot ez idáig a szerencse csak ritkán járt az én oldalamon nagyon csak módjával...
Számomra a negatív végkifejlet akkora csalódás lenne, hogy szavakkal el sem mondható le sem írható lenne.
És ez a baj nincs hitem nem hiszem, hogy lesz esélyem újra eljutni oda attól tartok csak az az egy lehetőségem volt.
Bár annál(amit, ha megnyertem volna megvan) a csatánál is hősiesen küzdöttem
, be is védtem a szektort be is foglaltam és utolsók között vesztem oda, mert a végén elfogyott a csapatunk és mérhetetlen behozhatatlan túlerőerőt kellet volna még legyűrnöm egy BB-vel karöltve a győzelemért ami esélytelen volt teljesen.
Hegkeresetem azt a csatát amit ha megnyertünk volna akkor megvan a rang 1 zászló.
A kérdéses csata, ahhonan a remények kezdtek foszladozni.
Ezzel a vesztes csatával így viszont megkezdődött a visszaesés egészen
jelenleg rang 4/ 3 csillagig. Hát most van egy "kis kontraszt" a két eredmény között egy "aprócska" szakadék tátong amit már csak néhány nap van áthidalni újra.