Rangsorolt csaták / Ranked Battles

• uamadbro?
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #13412 Írta: uamadbro?
uamadbro? válaszolt a következő témában: RANGSOROLT CSATÁK / RANKED BATTLES
Ha feladod, soha nem tudod meg mennyire közel voltál a célhoz. Sokáig ingáztam rank7-5 között, még a 4-et sem adta be, már trollkodtam Nagatóval meg Arp Myokóval, mert úgy éreztem totál mindegy mit hozok ha azelőtt elvesztik a csatát miután én meg tudnám nyerni a csapatnak.(ezt azért írtam így mert BB-vel játszok 60%-ban, és hát idő kell a dmg-hez.)
Aztán abbahagytam egy hétre, és ha nem is csont nélkül, de 2 lépés előre 1 hátra lendülettel betoltam.. :-) meg az MM is visszaadta az idióta randomteam összeállításokat az ellenfélnek.

Melléklet:

Melléklet:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja uamadbro? által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 9 hónapja #13416 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Kérdés
csak azért vagyok 18-on mert onnan indultam egyébként már kisetem volna 20-on kivülre

Több
8 éve 9 hónapja #13419 Írta: Gneisenau67
Gneisenau67 válaszolt a következő témában: Kérdés
A Pearl Harbor zászló megvan, tovább nem idegeskedem a csillagok miatt. Az Atagoval csak szegényebb lettem eddig.

Több
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #13420 Írta: geotigris9
geotigris9 válaszolt a következő témában: RANGSOROLT CSATÁK / RANKED BATTLES

uamadbro? írta: Ha feladod, soha nem tudod meg mennyire közel voltál a célhoz. Sokáig ingáztam rank7-5 között, még a 4-et sem adta be, már trollkodtam Nagatóval meg Arp Myokóval, mert úgy éreztem totál mindegy mit hozok ha azelőtt elvesztik a csatát miután én meg tudnám nyerni a csapatnak.(ezt azért írtam így mert BB-vel játszok 60%-ban, és hát idő kell a dmg-hez.)
Aztán abbahagytam egy hétre, és ha nem is csont nélkül, de 2 lépés előre 1 hátra lendülettel betoltam.. :-) meg az MM is visszaadta az idióta randomteam összeállításokat az ellenfélnek.

Melléklet:

Gratulálok hozzá én rang 6 és rang 5 között ingázok(DD-vel) amint előre lépnék hozza rendre a zsinór vereségeket a nyerhetetlen csatákat. Azt kell mondjam nem elég a jó játék a rengeteg tapasztalat kell a sok képességű kapitány (Főleg DD -ben mert itt elég egy torpedó találat és vége is a játéknak egy hiba és nincs tovább.) és egy nagy rakás szerencse, hogy elérd a rank 1. szintet.

Jelenleg most ott tartok újra, ahol sok nappal ezelőtt most ez a csata vetett véget, hogy egy csillagot is előre lépjek jók voltunk, de csak ketten az ellennél "kicsit" több volt a jó játékos .. :S :
Ez is lehozhatatlan volt kész .

És egykét érdekes kép a mai rankedekből (MM):

Na ez hogyan, tessék olvasni a chatet ilyen még nem volt velem!?

Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja geotigris9 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: uamadbro?

Több
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #13424 Írta: Dr.OGA
Dr.OGA válaszolt a következő témában: RANGSOROLT CSATÁK / RANKED BATTLES

geotigris9 írta:
Na ez hogyan, tessék olvasni a chatet ilyen még nem volt velem!?

Velem már történt ilyen, kilőttek, de a torpedóim elkapták a delikvenst, és én is megkaptam a "First blood" plecsnit.
Gondolom, minden ilyen esetben így működik, vagyis, ha az elsőként elsüllyedt hajónak még vannak úton lövedékei vagy torpedói és az elsüllyeszt valakit, akkor ő is megkapja.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja Dr.OGA által.

Több
8 éve 9 hónapja #13604 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: RANGSOROLT CSATÁK / RANKED BATTLES

magad uram, ha szolgád nincsen :)
Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: vcsaba1968, geotigris9, uamadbro?

Oldalmegjelenítési idő: 0.309 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.