Rangsorolt csaták / Ranked Battles

Több
8 éve 9 hónapja #13684 Írta: geotigris9
geotigris9 válaszolt a következő témában: Kérdés
DD: Van, hogy azért nyer a csapat mert nem "óvatoskodik" az ember és bemegy a foglalóba és befoglal és túléli. Persze lehet az ellenkezője is, hogy nincs szerencséje és az elején kiszipkázzák kicsit "orosz rulett" szerű vagy szerencséd lesz vagy nem. Szóval lehet itt a távoli torpedózgatás vezet - vezetett volna eredményre, de az is lehet ez véget pontokkal elhúz az ellen és azért nyernek mert nem kockáztattál foglalást. Nem lehet azt mondani ez vagy az a stratégia vezet inkább eredményre mert teljesen az adott szituációtól függ a szerencse faktor meg nagyban közre játszik még. Az tény nagyon érdemes a végéig életben maradni mert "tengeralattjáróként" már sokat nem tehetsz a csapatért. Általánosságban mondhatom azért a DD és a BB szokta lehozni a végén a csatát, most sarkitok az egyiknél az orjás HP/tűzerő a fő előny a másiknál a sebesség/"láthatatlanság".

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #13730 Írta: geotigris9
Lassan benne van 10 óra játék ma rankedben és azt értem el ott vagyok ahol elkezdtem! :angry:
Ilyen csapatokba is pakol be amiért ha egy két csatát nyerek is nem jutok egy tapotatt sem előre ...

Eleve eldöntött csata a végén egy hajót vesztettek és simán hozta az ellen, de hát nem csoda szemernyi esélyünk nem volt. A Tirpitzünk afk volt a fél csatában, de ez már csak hab a tortán amikor feléledt pont ő tudta kilőni a lesebzett DD -t.... :pinch:
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja geotigris9 által.

Több
8 éve 9 hónapja #13751 Írta: geotigris9
Utolsó csata 14 óra játék után...
Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: DragonZ

Több
8 éve 9 hónapja #13821 Írta: ledgeri
ledgeri válaszolt a következő témában: Kérdés
úgy bírom én is, mikor Yorkkal vagyok a legtöbb XP-s egy full 8-as csatában (persze a csapatomon belül, vereség esetén...) de persze az elején néha még így is feljön, hogy jaj, miért ezt... aztán páran ráeszmélnek a pirate flagre... :evil:

Közben láttam páran már megcsinálták (barátlista), GG!!
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Több
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #13839 Írta: geotigris9
Ezt is érdekes lett volna lehozni rank. 5 játékosok és alatti játékosok Óceán pálya végén kockáztatnom kellet foglalni szóval ott vége is lett nekem.
Óceán pálya náluk 2 db Fubuki így hozd le ha tudod!? Egy is nagy érvágás lett volna, de 2 db :angry: :angry: természetesen "szellemeket" játszott a két Fubuki esélyünk nem volt, lényegében folyamat fel volt derítve mindenki nálunk.

A drága játék eldöntötte előre a végeredményt újra! :/
Hogyan lehet ilyen sport szerűt-len elosztást csinálni??? :woohoo:
Mellékletek:

Több
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #13844 Írta: geotigris9
Bár mindent megtettem, de mind hiába :::::::::::: :/

Mellékletek:

Oldalmegjelenítési idő: 0.308 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.