Rangsorolt csaták / Ranked Battles

Több
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #13606 Írta: geotigris9
geotigris9 válaszolt a következő témában: Kérdés
Szépen esek vissza nem csoda:
Nem tudom, hogy ossza el így a hajókat anyukáját WG MM -nek.

Főleg BB! :angry:
Mintha lenne egy kis egyensúly különbség! :woohoo:
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja geotigris9 által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #13609 Írta: geotigris9
geotigris9 válaszolt a következő témában: RANGSOROLT CSATÁK / RANKED BATTLES

vonKurz írta:

magad uram, ha szolgád nincsen :)

És nekem valaki azt mondta, hogy BB a legszarabb játszani! JA persze azért BB hajóknak a legnagyobb a túlélési indexük nem ....

Persze a DD -s az könnyű X ember szerint, amikor általában egy torpedó találat és vége is a pályafutásnak a csatában!

(Nem teljesen ide szántam, de most ez jutott eszembe.)

Gratulálok a szép csatához!

Azt azért leírhatnád hányas rangban sikerült elérni, arra kíváncsi lennék?
Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja geotigris9 által.

Több
8 éve 9 hónapja #13615 Írta: ledgeri
ledgeri válaszolt a következő témában: RANGSOROLT CSATÁK / RANKED BATTLES
Nekem most a legnagyobb taktikai hiányom abban van, hogyha én gunboad DDvel vagyok vagyok IJN-ek ellen (többiek nem számítanak ez esetben...)
Mert így spottolva vagyok még mielőtt tudnék bármit csinálni... :dry:

Több
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #13617 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: RANGSOROLT CSATÁK / RANKED BATTLES

geotigris9 írta:

Gratulálok a szép csatához!

Azt azért leírhatnád hányas rangban sikerült elérni, arra kíváncsi lennék?

11 vagyok jelenleg, de ma elkezdtem tolni kicsit :) ugyertem nem minden nap szanom ra magam, és ha igen, akkor is max 1 duplaig, a bensont szoktam duplazgatni, de most nekialtam mogami/bensonnal, es k-ra kellemetlen volt, mikor azt hittem mogami vagyok, es 5 perc utan jottem ra hogy nem :D

ledgeri írta: Nekem most a legnagyobb taktikai hiányom abban van, hogyha én gunboad DDvel vagyok vagyok IJN-ek ellen (többiek nem számítanak ez esetben...)
Mert így spottolva vagyok még mielőtt tudnék bármit csinálni... :dry:

és ha spotolva vagy akkor mi van ? fubuki Benson kozott van 300 m!
6,6 - 6,3 az orosz 8,5km, az jogos, az nagyon sok.
de hetessel meg nem szabad jonni, azoke is nagyon sok.
mindentol fuggetlenul a rombolo a kulcs, nagyon ritkan dontik el a rankedet a csatahajok.
bemegy a sajat rombolo, felspotolja a szemkoztit, es ha reszben o, reszben a csapataban levo cirkallok elobb lovik agyon az ellenfelet, akkor tietek a meccs, ha teged vesznek ki, akkor az ellenfele...

japan romboloval Benson ellen semmit nem tudsz 1-1ben csinalni...
Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja vonKurz által.

Több
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #13626 Írta: ledgeri
ledgeri válaszolt a következő témában: RANGSOROLT CSATÁK / RANKED BATTLES
Most mindenem hetes, és a és az előzőt is hetessel toltam végig, ennyit arról hogy nem szabad hozni... :huh:

Egyébként meg lőnek, ha egy hajó látszik...

Nomeg az a hozzáállás is rossz taktikailag, hogy " bemegyünk és majd lesz valami, próbáljuk lőni egymást..." Inkább spotolok IJN-nel Gunboatot cap-en kívül, hogy majd kilövik őt -amíg nem látnak meg nem menekülök, füst meg a legvégső esetben- minthogy ott a cap, bemegyek, de füst, hogy azért ne lőjenek, és nem spotolok, és nem látok semmit aztán torpedó a semmiből vagy állunk a füstben amíg el nem osztlik aztán mindenféle rangeben találom magam......
Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja ledgeri által.

Több
8 éve 9 hónapja #13631 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: RANGSOROLT CSATÁK / RANKED BATTLES

ledgeri írta: Most mindenem hetes, és a és az előzőt is hetessel toltam végig, ennyit arról hogy nem szabad hozni... :huh:

Egyébként meg lőnek, ha egy hajó látszik...

Nomeg az a hozzáállás is rossz taktikailag, hogy " bemegyünk és majd lesz valami, próbáljuk lőni egymást..." Inkább spotolok IJN-nel Gunboatot cap-en kívül, hogy majd kilövik őt -amíg nem látnak meg nem menekülök, füst meg a legvégső esetben- minthogy ott a cap, bemegyek, de füst, hogy azért ne lőjenek, és nem spotolok, és nem látok semmit aztán torpedó a semmiből vagy állunk a füstben amíg el nem osztlik aztán mindenféle rangeben találom magam......

rengeteg hetest hoznak, de nem is hetest, hanem stock hetest...
ettol fuggetlenul nyilvan ahogy a mahannal sokkal erosebb a benson, hatsunal a fubuki, ha lehet eros hajot vinni jo kapitannyal, akkor nem erdemes bohockodni a gyengebbel...

rengeteg fubukit oltem mar, aki megprobalt capen kivul spotolni, de cseszheti, mondom 300 m... 1 masodperc es bespotolom, aztan agyonverem, muszaj neki is fustolni. ha a fustolessel bent marad a capen, akkor jogos, jon a ki talall meg random torpedoval jatek.
soxor bejon, meg tobbszor nem.
es ha nem, akkor elmulik a fust, akkor a fubukinak nagyon rossz.
VAGY nem jon be tartani a capet, es az nagyon draga mulatsag lesz a vegen, illetve ha en elfoglalom nagyon maceras visszafoglalni...

ja, és meg egy aprosag, ha a Hatsu spot tavolsaga 6,7 km, kapitany nelkul, de gondolom otos skilled neked sincs meg rajt, a Bensone meg 6,6 km, akkor biztosan erdemes neked spotolgatnod kivulrol ? :)

Oldalmegjelenítési idő: 0.274 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.