Rangsorolt csaták / Ranked Battles

• darkstar70
  • Látogató
  • Látogató
7 éve 9 hónapja #34320 Írta: darkstar70
darkstar70 válaszolt a következő témában: Kérdés
Grievous-nak igaza van. Az arp flotta erre teljesen jó lesz.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
7 éve 9 hónapja #34322 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Kérdés
rankedben minden számít, az is hogy milyen kamót rakok fel a Myokora pl.
az arp hajón lévő neon nem ad semmi pluszt... én tartózkodnék rankedban használni, akkor inkább egy jól felszerelt Myoko. Kongó hajók dettó.
ráadásul a Myoko-nál és a Kongónál is van jobb 7/5 tier hajó rankedra.

Több
7 éve 9 hónapja #34327 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Kérdés
Hiba lenne leírni az ARP flottát, szerintem hasznos alternatíva lehet. Az orosz hetes szintén, bár kurvára ne értem miért nyomták meg ennyi 6-os hajóval az embereket, s utána hetes lesz a ranked.

Nálam a felhozatal ím ez lesz:
Romboló: Sims, Błyskawica
Hordozó: Saipan- vadász setup-al.
Csatahajó: Scharnhorst, Gneisenau
Cirkáló: ARP Ashigara, ARP Nachi, Indianapolis, Shchors, Belfast, Fiji

Több
7 éve 9 hónapja #34330 Írta: sgt_dog
sgt_dog válaszolt a következő témában: Kérdés
Nem rosszak azok a manga Myokók,csak ne világítanának annyira.
Nagato,Gneisenau,Shchors,Blyska lesz a menü,meg lehet megpróbálkozok az Atlantával,epicenter módban jól jön a radar,meg a 16 füstölgő puskacső :lol: Esetleg Ranger,de még sosem cvztem rankedben,félek,hogy csuklani fog édesanyám :lol:

Több
7 éve 9 hónapja #34344 Írta: Flaged
Flaged válaszolt a következő témában: Kérdés

leopardusz írta: Nem tudom mi a logika benne, hogy egyszer megnyeretnek egy csomó 6os hajót, majd a ranked 5 és 7-ben zajlik... :angry: :unsure:
amugy az utolsó rankednél is egészen az utolsó 3 napig nem lehetett biztosra tudni h miben is lesz majd, az most is bekövetkezhet.

Talán azért csinálták,mert lehet,hogy mostanság sok a kezdő játékos,akiknek még nincs meg a t7.A t5 viszonylag gyorsan elérhető.Szerintem a hatosokat azért adták,mert úgy gyorsabban eléri az ember a t7-et,Így nem kell végig küzdőzni a tiereket.Én erre gondolok,hogy ezért csinálták.
A legutóbbi rankednél azt hiszem t6 és t8 volt.Hatosaim voltak már,viszont nyolcasom még egy sem.És reményem sem volt,hogy eljutok a t8-ig a ranked végéig.Így kénytelen voltam venni egyet. :cheer:

Több
7 éve 9 hónapja #34347 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Kérdés
Remélem nem lesz T5 ha igen én egészen biztosan kihagyom mert annyi suta játékos lesz benne amire igazán nem vagyok kíváncsi.
Játszani sem játszom T6 alatt még az is necces de ritkán a fuso miatt szoktam. Mivel én valójában T8 és attól felfelé játszom így nekem a kis tier biztosan nem jó, de meglátjuk szerintem nem lesz T5.

Oldalmegjelenítési idő: 0.272 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.