Rangsorolt csaták / Ranked Battles

Több
7 éve 9 hónapja #34348 Írta: Sith7
Sith7 válaszolt a következő témában: Kérdés

leopardusz írta: Nem tudom mi a logika benne, hogy egyszer megnyeretnek egy csomó 6os hajót, majd a ranked 5 és 7-ben zajlik... :angry: :unsure:
amugy az utolsó rankednél is egészen az utolsó 3 napig nem lehetett biztosra tudni h miben is lesz majd, az most is bekövetkezhet.

Van benne logika, sőt ... húzd a 6 - os hajókat, prémmel/arannyal váltott free xp - vel, akárhogyan, hogy legyen 7 - es hajód, mert jön a ranked ... ki van ez találva B)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
7 éve 9 hónapja - 7 éve 9 hónapja #34354 Írta: Flaged
Flaged válaszolt a következő témában: Kérdés

Kzoli írta: Remélem nem lesz T5 ha igen én egészen biztosan kihagyom mert annyi suta játékos lesz benne amire igazán nem vagyok kíváncsi.
Játszani sem játszom T6 alatt még az is necces de ritkán a fuso miatt szoktam. Mivel én valójában T8 és attól felfelé játszom így nekem a kis tier biztosan nem jó, de meglátjuk szerintem nem lesz T5.

Ez nem feltétlenül van így!A legutóbbi leárazásnál vettem egy kamikazét(ami nagyon megérte.Bitang jó kis rombi),mert japó prém hajóm még nem volt.Húzni akartam a japó rombi kapitányokat.Ez a projekt fut most nálam leginkább.Ezért mostanság többet megyek t5-be,mint a többi tierben.A győzelmi rátám azóta 7-8/2-3 a győzelem javára.Ezen magam is meglepődtem.A win rate-m 2.2%-al megnőt.Jelen pillanatban 2763 csatán vagyok túl.Többnyire a kamikazéval első szoktam lenni a csata végén kiosztott sebzések tekintetében.Néha olyan mészárlást szoktam rendezni vele,hogy magam is meglepődöm. :cheer: Vannak lámák mindkét csapatban az tény.Viszont azt tapasztalom,hogy egyre gyakrabban kerülök olyan csapatba,ahol kevés az ebihal és több a cápa.Ez a győzelmi rate-n is meglátszik.És ez tiertől,hajótól(dd,ca,bb) független.Én úgy gondolm,hogy el kell érnie az embernek egy bizonyos csataszámot(lejátszott csata) és,ha nem leszel sokszor pink,akkor jobb csapatba fog tenni többször.Véleményem szerint az mm ennek alapján generálja a játékosok összetételét.Az sem elképzelhetetlen,hogy figyeli a kiosztott sebzéseket,süllyesztéseket csatánként.
A másik dolog,amit tapasztaltam,hogy ha szakaszba megyek,akkor sokszor több a bukó,mint a nyerő csata.Viszont,ha egyedül,akkor ez megfordul.Drasztikusan!
Utolsó szerkesztés: 7 éve 9 hónapja Flaged által.

Több
7 éve 9 hónapja #34359 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Kérdés
Lehet igazságod ha random csatákról beszélünk, bár még ott is több a suta. De a Ranked az nagyon más kevesebb hajó gyorsabb játék. Ott az ebihalak hamar merülnek, és így gyorsan előáll a hátrány. Amint kisebb tierben vagyunk a kevés csatát játszottak száma gyorsan fog emelkedni és akkor szép csaták lesznek. Na ezt nem igazán kívánom magamnak. Ezért remélem nem lesz T5.

Több
7 éve 9 hónapja - 7 éve 9 hónapja #34363 Írta: Flaged
Flaged válaszolt a következő témában: Kérdés
Igen,ezek a random tapasztalataim.Szerintem mindegy,hogy random vagy ranked.A lapokat ugyan úgy keveri a bank csak kevesebb a játékos. :) Ha jól emlékszem a legutóbbi rankedben t6 és t8 volt a tier.Emlékeim szerint előbb végig kellett küzdőzni a t6-t,hogy elérd a t8-at.Most t5 és t7.Na már most,ha logikusan gondolkodunk,akkor itt is végig kell játszani a t5-öt,hogy elérd a t7-et.Ergo a tapasztaltabb gamereknek is le kell jönniük t5-be,hogy t7-be jussanak.Innentől kezdve meg ugyan az a szitu,mint randomban.Szerintem!Bár lehet,hogy tévedek.
Utolsó szerkesztés: 7 éve 9 hónapja Flaged által.

Több
7 éve 9 hónapja #34365 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Kérdés
Nem a Ranked az egy sokkal gyorsabb játék, egészen más ranked játszani mint random nagyon nagyon más. Sokan ugyan úgy nem játszanak már alul mint én az ott lévő hajók sem vannak már annyira kézben hiszen nem megy velük mint ahogy én sem. Sajnos azt fogja eredményezni, hogy rengeteg lesz a bénázás.

Több
7 éve 9 hónapja #34366 Írta: Hipper23
Hipper23 válaszolt a következő témában: Kérdés
Hát a Ranked meg a Random az nagyon más... Rankednek maximum a T5 része lesz hasonló a Randomhoz az is csak 1 héttel a kezdés után. Magasabb rangokon azért már az alaptaktikák és a csapatjáték (legalább az, hogy ha A-t mondanak akkor nem indul el egy hülye se B-re) általában megvannak. Persze mondhatsz kivételeket, nyilván vannak is, de azok általában veszítenek és esnek vissza rankban nem előre haladnak. Csak a legegyszerűbb példa.: Rankedban a füstölés (a jó helyen jókor való füstölés) alaptaktika és szinte mindig élnek is vele. Randomban? Hahaha már én is leszoktam róla mert inkább menekülnek az emberek a füst elöl, mert ott tuti meg lesznek torpedózva :D Persze rankedban ugye a DD nem marad a BB-nek lerakott füstben vakká téve az egész csapatot.
+ rankedban önző célokért nem érdemes kockáztatnod a győzelmet, hiszen csillagot veszítesz és végső soron csillagért játszol rankedet, vagyis a játékosok többet bevállalnak a győzelemért, mint Randomban. Itt nem fizet ki a haljon csak meg a többi nekem legalább nem kell javítási költséget fizetnem elv, hiszen nem a creditről szól.

Persze, aki későn kezdi vagy nem halad az elején legalább T7-ig annak hasonló lesz a Randomhoz, a hülyék előbb utóbb megjelennek majdnem minden rangon :D

Oldalmegjelenítési idő: 0.335 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.