- Köszönetek: 127
Hipper23 írta: Hát a Ranked meg a Random az nagyon más... Rankednek maximum a T5 része lesz hasonló a Randomhoz az is csak 1 héttel a kezdés után. Magasabb rangokon azért már az alaptaktikák és a csapatjáték (legalább az, hogy ha A-t mondanak akkor nem indul el egy hülye se B-re) általában megvannak. Persze mondhatsz kivételeket, nyilván vannak is, de azok általában veszítenek és esnek vissza rankban nem előre haladnak. Csak a legegyszerűbb példa.: Rankedban a füstölés (a jó helyen jókor való füstölés) alaptaktika és szinte mindig élnek is vele. Randomban? Hahaha már én is leszoktam róla mert inkább menekülnek az emberek a füst elöl, mert ott tuti meg lesznek torpedózva Persze rankedban ugye a DD nem marad a BB-nek lerakott füstben vakká téve az egész csapatot.
+ rankedban önző célokért nem érdemes kockáztatnod a győzelmet, hiszen csillagot veszítesz és végső soron csillagért játszol rankedet, vagyis a játékosok többet bevállalnak a győzelemért, mint Randomban. Itt nem fizet ki a haljon csak meg a többi nekem legalább nem kell javítási költséget fizetnem elv, hiszen nem a creditről szól.
Persze, aki későn kezdi vagy nem halad az elején legalább T7-ig annak hasonló lesz a Randomhoz, a hülyék előbb utóbb megjelennek majdnem minden rangon
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Kzoli írta: Remélem nem lesz T5 ha igen én egészen biztosan kihagyom mert annyi suta játékos lesz benne amire igazán nem vagyok kíváncsi.
Játszani sem játszom T6 alatt még az is necces de ritkán a fuso miatt szoktam. Mivel én valójában T8 és attól felfelé játszom így nekem a kis tier biztosan nem jó, de meglátjuk szerintem nem lesz T5.
Flaged írta: Igen,ezek a random tapasztalataim.Szerintem mindegy,hogy random vagy ranked.A lapokat ugyan úgy keveri a bank csak kevesebb a játékos. Ha jól emlékszem a legutóbbi rankedben t6 és t8 volt a tier.Emlékeim szerint előbb végig kellett küzdőzni a t6-t,hogy elérd a t8-at.Most t5 és t7.Na már most,ha logikusan gondolkodunk,akkor itt is végig kell játszani a t5-öt,hogy elérd a t7-et.Ergo a tapasztaltabb gamereknek is le kell jönniük t5-be,hogy t7-be jussanak.Innentől kezdve meg ugyan az a szitu,mint randomban.Szerintem!Bár lehet,hogy tévedek.
Az elején én is ezzel a véleményel voltam. Igazából az akatsuki randomban jobb is. Zászlóval tartja a lépést a ruszkikkal, speed boost-al 43,1 a vége. Viszont a 6,4 alatt spotolják ami egyáltalán nem gyenge, de nem is túl jó. Shiratsuyu lassabb, lényegesen. 35,7 zászlóval, és egy ágyúval kevesebb is. Viszont 16!!! torpedót képes küldeni 5 másodperc alatt, igaz csak 2,5 percenként, viszont messze a legjobb a camo-ja. Mindennel együtt 5,8. Ami átlagban az akatsukit kivéve 800m-el jobb mint a többié (legalább). És szerintem epicenterben a camo az aranyat ér.leopardusz írta: Hmmm, az Akatsuki torpedós képességeit jóval erősebbnek érzem. Sokkalta hamarabb tölt és 2 helyett 3 salvót enged el egy töltéssel, ezzel durván kétszer annyi torpedóindítást tud.
Igaz h az álcája jóval gyengébb, de manapság már bakfitty megszerezni az emelt szintű álca skillt...
S ja, kimaradt a német hetes romboló, róla mik a vélemények, van esélye?
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.