Rangsorolt csaták / Ranked Battles

Több
7 éve 9 hónapja - 7 éve 9 hónapja #34373 Írta: Flaged
Flaged válaszolt a következő témában: Kérdés

Hipper23 írta: Hát a Ranked meg a Random az nagyon más... Rankednek maximum a T5 része lesz hasonló a Randomhoz az is csak 1 héttel a kezdés után. Magasabb rangokon azért már az alaptaktikák és a csapatjáték (legalább az, hogy ha A-t mondanak akkor nem indul el egy hülye se B-re) általában megvannak. Persze mondhatsz kivételeket, nyilván vannak is, de azok általában veszítenek és esnek vissza rankban nem előre haladnak. Csak a legegyszerűbb példa.: Rankedban a füstölés (a jó helyen jókor való füstölés) alaptaktika és szinte mindig élnek is vele. Randomban? Hahaha már én is leszoktam róla mert inkább menekülnek az emberek a füst elöl, mert ott tuti meg lesznek torpedózva :D Persze rankedban ugye a DD nem marad a BB-nek lerakott füstben vakká téve az egész csapatot.
+ rankedban önző célokért nem érdemes kockáztatnod a győzelmet, hiszen csillagot veszítesz és végső soron csillagért játszol rankedet, vagyis a játékosok többet bevállalnak a győzelemért, mint Randomban. Itt nem fizet ki a haljon csak meg a többi nekem legalább nem kell javítási költséget fizetnem elv, hiszen nem a creditről szól.

Persze, aki későn kezdi vagy nem halad az elején legalább T7-ig annak hasonló lesz a Randomhoz, a hülyék előbb utóbb megjelennek majdnem minden rangon :D

Ezzel egyet értek veled!Sajna nagyobb tierben is vannak birkák. Alacsonyabb szinten többnyire kezdő pokeresek vannak.Szeretnek játszani,de nem tudnak. :) Éppen ezért anyázás helyett inkább okitom őket,mikor látom,hogy tanácstalanul csellengenek össze vissza már az elején.Pingelek,írom,hogy ki merre,hova,mit csináljanak.Érdekes módon legtöbbször működik a csorda efektus és hallgatnak rám.Rájöttem,ha nem magyarázod el nekik,hogy mit miért,soha nem fogja megérteni ennek a játéknak a lényegét.Ha a gyereket nem taítják meg írni,olvasni a suliban,akkor analfabéta marad. :) Persze nekem sincs mindig kedvem és energiám erre,de ha látom,hogy akár nyerhetünk is erőt veszek magamon.A füstös példa nagyon jó,amit felhoztál.DD vel voltam.3 bázis volt.Egyet befoglaltunk mi,egyet a vörösök.A harmadikért ment a harc.Komoly közelharc bontakozott ki a centrumban a harmadik bázisért.Egyik fél sem hátrált meg.Pingelek a jobb szárnyon lévő két csatahajónak,hogy jobbról keritsék be a centrumban harcoló ellenséges erőket.Ezzel védve a jobb szárnyunkon lévő bázist egy esetlegek ellenséges átkaroló hadmozdulatot megelőzvén.Ezzel egyidőben én is megindultam arra.
Pingelek a cv-nek,hogy spotolja a szóban forgó területet.Közben a két BB megindult az adott irányban.A bázis közepén jártak,mikor belefutottak a vörösök foglalási kisérletébe.Látom a mapon egy vörös,még egy ,még egy,még egy.Sorba spotolta őket a cv.Basszus!2 bb,2 ca a mi két bb-kel szemben.Nyomkodja ám az ember a sos gombot és látom,hogy fordulnak is vissza.Írom neki,h megyek.Tartsanak ki.Odaértem melléjük,nyomom a füstöt nekik(utolsó volt)
Aztán indulok a vörösök felé támadni.Írja a csávó,h WAF idiot?Minek füstöltem be őket?Egyből írta neki a cv-s,h azért te idióta,hogy ne lőjenek szét! :cheer: Inkább köszönd meg neki.A cv-s egyébként nagyon értette a dolgát.4 vöröst küldött a víz alá,Írtam a csávónak,h a két ca-t lőjék ki először én meg intézem a bb-ket.Sikeresen visszavertük őket.Hamar megfutottak.Nyertünk!A bb-s ember a végén elnézést kért és megköszönte a füstöt.Ő is életben maradt.
Utolsó szerkesztés: 7 éve 9 hónapja Flaged által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
7 éve 9 hónapja #34387 Írta: ledgeri
ledgeri válaszolt a következő témában: Kérdés

Kzoli írta: Remélem nem lesz T5 ha igen én egészen biztosan kihagyom mert annyi suta játékos lesz benne amire igazán nem vagyok kíváncsi.
Játszani sem játszom T6 alatt még az is necces de ritkán a fuso miatt szoktam. Mivel én valójában T8 és attól felfelé játszom így nekem a kis tier biztosan nem jó, de meglátjuk szerintem nem lesz T5.

Flaged írta: Igen,ezek a random tapasztalataim.Szerintem mindegy,hogy random vagy ranked.A lapokat ugyan úgy keveri a bank csak kevesebb a játékos. :) Ha jól emlékszem a legutóbbi rankedben t6 és t8 volt a tier.Emlékeim szerint előbb végig kellett küzdőzni a t6-t,hogy elérd a t8-at.Most t5 és t7.Na már most,ha logikusan gondolkodunk,akkor itt is végig kell játszani a t5-öt,hogy elérd a t7-et.Ergo a tapasztaltabb gamereknek is le kell jönniük t5-be,hogy t7-be jussanak.Innentől kezdve meg ugyan az a szitu,mint randomban.Szerintem!Bár lehet,hogy tévedek.

Mindketten kifelejtitek, hogy a "jó játékos" már nagy eséllyel már ment raknedet, ha ment rankedet, és jó játékos, akkor talán el is érte a célját vagy közel volt hozzá, mindez a következő szezonra azt jelenti, hogy meg van az esély rá, hogy csak pár meccset tölt korai-rangoknál, vagy akár nem is lesz benne, mivel a korábban elért (ha tudnám hogy mi alapján számolódik) után csillagok vihetőek át a következő évadra, szóval ha múlt szezonban nyertél akkor már 12-ről indulsz... És hasonlók...

Másszóval aki elsőnek próbál az szépen szenved, míg a multkori nyertes már "fél" úton van... [strike]Lottónyereményből már lehet venni pár szelvényt...[/strike]

Több
7 éve 9 hónapja #34399 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Kérdés
Háát, a rankedben szoktam meg, h a csatahajók elé füstöt nyomok... :whistle:

Az elején, magasabb számoknál még elmegy a ranked, lehet szórakozni. Ott tudtam aratni a fubuki torpedóival is. De biza 5 felé hihetetlenül megfordult az állás, a torpedók alig találtak célba. El lehet hinni, h ott már a Ws játékosok java van. :woohoo:
Vannak önzősködések, meg balfék elusztatott csaták, ez tény. De ott már mindegyik játékos TUD.

Több
7 éve 9 hónapja - 7 éve 9 hónapja #34404 Írta: VoiceOfTheVoiceless
VoiceOfTheVoiceless válaszolt a következő témában: Kérdés
Játékmenetről: Kérdés hogy milyen pályákon kell majd menni. Ha nyílt pályák lesznek, akkor szerintem 10 perc alatt lezavarható lesz egy kör, ha éppenséggel nem tartanak a csapatok nagy távolságot. Ha megint szigetek között kell keverni, akkor az nyer aki kevesebbet "hibázik", tehát jobban rejtőzködik több spottal.

Hajókról:
6-os szinten szerintem a szokásos felállás lesz. Jórészt csatahajók: Fuso, Bayern. Cirkálók közül: Cleveland, Budyonny, esetleg Molotov. DD-k: Farragut, Anshan, Japók, (Gaede). Cv-kre nem számítok.

7-esben viszont elég sok variációs lehetőségek lesznek, ezeket nem sorolom fel, inkább azokat csak aimkre nem igazán számítok. Colorado: Biztos lesz pár belőle, de annak ellenére hogy erős hajó nem bírja a HE focust, ezért gyengének érzem ide. Pepsicola: Indi jobb, mert radaros, amúgy meg ugyan az. Inkább a Schorst gondolnám helyette jövőnek. Fiji: Szenvedni fog, mert nincs HE. Lehet hogy randomban még ki lehet sajtolni belőle a nagyobb sebzéseket, és DD-k ellen oké, de Itt nem érzem annyira erősnek, csak ha használja a radart(?). Ranger: Egyszerűen az a van mindene, de semmire sem elég. Kiev, Mahan: Elég jó gun boat-ok, de a sem jó torpedóik, sem túl jó álcájuk. Mahan esetleg smoke támogatás miatt lehet bent.

Ami csatákat dönt: Saipan, leningrad, Scharnhorst, Belfast, Shiratsuyu

Én választottaim: Tier6: Budyony, Warspite (camo build), Hatsuharu (?)
Tier7: Gneisenau, Shiratsuyu
Utolsó szerkesztés: 7 éve 9 hónapja VoiceOfTheVoiceless által.

Több
7 éve 9 hónapja - 7 éve 9 hónapja #34405 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Kérdés
Hmmm, az Akatsuki torpedós képességeit jóval erősebbnek érzem. :dry: Sokkalta hamarabb tölt és 2 helyett 3 salvót enged el egy töltéssel, ezzel durván kétszer annyi torpedóindítást tud.
Igaz h az álcája jóval gyengébb, de manapság már bakfitty megszerezni az emelt szintű álca skillt...

S ja, kimaradt a német hetes romboló, róla mik a vélemények, van esélye?
Utolsó szerkesztés: 7 éve 9 hónapja leopardusz által.

Több
7 éve 9 hónapja - 7 éve 9 hónapja #34407 Írta: VoiceOfTheVoiceless
VoiceOfTheVoiceless válaszolt a következő témában: Kérdés

leopardusz írta: Hmmm, az Akatsuki torpedós képességeit jóval erősebbnek érzem. :dry: Sokkalta hamarabb tölt és 2 helyett 3 salvót enged el egy töltéssel, ezzel durván kétszer annyi torpedóindítást tud.
Igaz h az álcája jóval gyengébb, de manapság már bakfitty megszerezni az emelt szintű álca skillt...

S ja, kimaradt a német hetes romboló, róla mik a vélemények, van esélye?

Az elején én is ezzel a véleményel voltam. Igazából az akatsuki randomban jobb is. Zászlóval tartja a lépést a ruszkikkal, speed boost-al 43,1 a vége. Viszont a 6,4 alatt spotolják ami egyáltalán nem gyenge, de nem is túl jó. Shiratsuyu lassabb, lényegesen. 35,7 zászlóval, és egy ágyúval kevesebb is. Viszont 16!!! torpedót képes küldeni 5 másodperc alatt, igaz csak 2,5 percenként, viszont messze a legjobb a camo-ja. Mindennel együtt 5,8. Ami átlagban az akatsukit kivéve 800m-el jobb mint a többié (legalább). És szerintem epicenterben a camo az aranyat ér.

Német hetes rombóló érdekes. Harcoltam már ellene japán rombolóval, és fogható vele. Egyszerűen nem adja a 128-as úgy a sebzést neki. Sok életereje van, bír pár lövést, de túl rövid a smoke-ja. Ott a hydro még ami hasznos, de nem tudom.... Én nem vinném be. Szerk.: Kéne erősen neki is a 150-es ágyú.
Utolsó szerkesztés: 7 éve 9 hónapja VoiceOfTheVoiceless által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.274 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.