Rangsorolt csaták / Ranked Battles

Több
7 éve 9 hónapja #34412 Írta: ledgeri
ledgeri válaszolt a következő témában: Kérdés
Szerintem felesleges ennyire végig nyalni a lehetőségeket. Úgy is 3-4 nap alatt kikristályosodik melyik válik be egyénileg, játszhatósági és csapat szinten.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: vcsaba1968

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
7 éve 9 hónapja #34413 Írta: VoiceOfTheVoiceless
VoiceOfTheVoiceless válaszolt a következő témában: Kérdés
Mondjuk ebben van igazság! ;)

Több
7 éve 9 hónapja #34419 Írta: Hipper23
Hipper23 válaszolt a következő témában: Kérdés
Remélem nem lesz 7-es. Yorckot leszámítva nem szeretem egyik hajót se. Így nem csak a szokásos szenvedés lesz, hanem még a hajót is utálni fogom :(

Több
7 éve 9 hónapja #34420 Írta: ledgeri
ledgeri válaszolt a következő témában: Kérdés

Hipper23 írta: Remélem nem lesz 7-es. Yorckot leszámítva nem szeretem egyik hajót se. Így nem csak a szokásos szenvedés lesz, hanem még a hajót is utálni fogom :(

Akkor vagy nem játszol, vagy csak Yorkozol, vagy választasz egyet amit nem szerettél, mert biza t7-lesz, az tuti.

Egyébként én is megszerettem a Yorkot, mert amikor vele rankedeztem, Pensacolával nem játszott senki, így a York volt a leg sebezhezőbb alapból (mikor t8 és t7 volt a top), de a bemegyek, amint spotolnak visszafordulok, és hátrafelé lőve ontom a tüzet megamból miközben minden lövedéket ami felém jön figyelek és kacsázok, és eltűnök ha kell -féle taktikai mószerre tökéletesen megtanít, azóta is jól tudom használni.
Persze jó pár patch lement azóta...
A következő felhasználók mondtak köszönetet: llw99

Több
7 éve 9 hónapja #34437 Írta: Hipper23
Hipper23 válaszolt a következő témában: Kérdés
A Schorsot kifelejtettem :) Azt még szeretem főleg lőtávnövelővel igazi szemétláda :D Csak hát top prio target lesz és papír :D

Több
7 éve 9 hónapja #34438 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Kérdés

Hipper23 írta: A Schorsot kifelejtettem :) Azt még szeretem főleg lőtávnövelővel igazi szemétláda :D Csak hát top prio target lesz és papír :D

Chapim van, de az ágyú ugyanaz. 50 találat HE-vel, 4 gyújtás. következő csata, 116! HE találat, 0 gyujtás. tul randomnak érzem mikor mit csináll, ha csináll egyáltalán valamit... japán 200mm-s sokkal megbízhatobb...

Oldalmegjelenítési idő: 0.325 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.