Rangsorolt csaták / Ranked Battles

Több
8 éve 1 hónapja - 8 éve 1 hónapja #27844 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Kérdés
Most meg sem szólalok ezek után(bár szerintem a köv napokban erősen fogok dühöngeni) :

Ezzel meg is lett a rank 3 :cheer: (5-ről...)

Hipper kollégának újfent köszönöm a csatákat ! :cheer: a 3 vereség pont ellene volt, majd utána eltett a MM egymástól és beindultam. :P
Utolsó szerkesztés: 8 éve 1 hónapja PzPuma által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Benign_Wolf33, vcsaba1968, Hipper23, llw99, Nik0nosz

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 1 hónapja #27846 Írta: Hipper23
Hipper23 válaszolt a következő témában: Kérdés

Grievous írta:
Hippert menynire érdemes vinni? Jelenleg csak Amagi, Fubuki és Hipper áll rendelkezésemre t8-ban.

Semennyire. Nincs javítása, a torpedói 6 km-re visznek csak el, nagyon távolról észreveszik, nincs füstje, nincs radarja, pocsék a HE lőszere és a gyújtási esélye. A felsoroltak közül legalább 2 minden vetélytársán (VIII-as CA-kon) megvan.

A távoli láthatósága miatt hamar kap fokuszt.

Az előnyei:
simán sírba küld egy jó salvoval egy Chapayevet, Atagot, de ritkán kerül ehhez jó pozícióba és kevés is a CA a meccseken max 1-2 nagyritkán 3.
Jól bírja a lövéseket, néha még az oldalával is, de ha spotton van akkor focust kap azt meg semmilyen CA nem bírja és nehezen tud eltűnni.
Ami viszont az erőssége lenne az a brutál jó AA defje. Viszont nagyon ritka a CV-s meccs (hál istennek).
Lehet vele sniperkedni, de mivel kevés a CA ezért BBket lőni 17km-ről APval nem annyira jó se DDket, ha meg HE-t használsz arra vannakk sokkal jobb hajók.

Én be szoktam vinni, ha 2 CV van a várólistán, sokat számít az 20-30 lelőtt gép, és a CV-s meccseket a CV-k döntik el általában, amelyiknek több gépe marad az nyer:)

Egyébként nekem nagy kedvencem, imádom az ágyúi pontosságát és a lövedékek sebességét, amikor visszaváltok Atagóra mindig célzás gondjaim szoktak lenni :D
A következő felhasználók mondtak köszönetet: leopardusz, llw99

Több
8 éve 1 hónapja #27847 Írta: Hipper23

PzPuma írta: Hipper kollégának újfent köszönöm a csatákat ! :cheer: a 3 vereség pont ellene volt, majd utána eltett a MM egymástól és beindultam. :P

Erről a 3 vereségről (és a negyedik egy győzelem volt Pumáéknak) csak annyit, hogy ennyi a ranked.... én azon a 4 meccsen amit közösen játszottunk csináltam 40K damaget és abból 30-at az elsőben :D Máskor meg megszakad az ember és mégis vereségek:)

Gz a 2 rank előremenetelért! Én megint benéztem Rank2-re az első csatát rank2-ön 0-7 -re buktuk és onnan még 4 vereség jött:)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: PzPuma

Több
8 éve 1 hónapja - 8 éve 1 hónapja #27880 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Kérdés
Rank 2 :woohoo: :

Pedig ma már nagy bukósorozatot vártam a tegnapi után de mostantól még jobban félek belépni rankedezni...
Két nap alatt 5ről-2-re.... bízva bízok a folytatásban. :cheer:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 1 hónapja PzPuma által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Hipper23, Nik0nosz

Több
8 éve 1 hónapja #27885 Írta: Hipper23
Nekem most hárította a WG az első meccslabdámat a rank1-re. Sima hárítás volt:)

Több
8 éve 1 hónapja #27886 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Kérdés
Ejsze hálóba futottál :lol:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Hipper23

Oldalmegjelenítési idő: 0.282 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.