A rankedet bárki játszhatja, nem tudom miért alakult ki az a kép, hogy ez valmi elit játékosoknak való hely. Én se vagyok jó játékos. Bizonyítja, hogy 500 csatával se értem még el a rank1-et. Ritkán döntök el egyedül csatát.
Már csak nevetek azokon a chat beszólásokon, amikor az a téma h úristen mit keres egy ilyen rank5-ön. Mit keresne? Játszik. Olyan véleményt is láttam már (idegbeteg üvöltözés volt inkább), hogy rankedba csak azokat kéne engedni akiknek randomban 54% WRjük van. Hmm és akkor mindenkinek annyi lenne rankedba is? A matek szerint nem. Meg mi történne, ha mi bénák kiszorulnánk a rankedből? Ott állna sorban az elit játékos 20 percet várva egy csatára és ha elsőnek süllyed akkor kivágja a billentyűzetet az ablakon.
A statisztika egyébként is félrevezető. Mondjuk, ha valaki minden ágat húzza, hajókat fejleszt biztos h rosszabb statjai lesznek mint annak aki 2-3 jól bejáratott hajóval randomozgat.
A miniadmirálisokat meg le kell szarni. Bár még mindig jobb, ha valaki fossa csata kezdéskor a szót és legalább az benne van a mondókájában, hogy A vagy B, mint amikor se A se B de már vesztettünk is egy hajót
Az indokolatlan idiotozást sem értem:
Például sokszor van annak oka, hogy valaki kiszorul a térkép széle felé. Pl.: focus van rajta vagy egy DD torpedóit kellet kerülnie de csak úgy tudta, hogy olyan irányba ment ami szigetkerülésre kényszeríti stb. nem kéne rögtön nekiesni. DD capharcban füstből torpot kap... tán nem kéne rögtön noobozni. Az más amikor 4 DD előrefut mikor Chap van a túloldalon és 3 behal:D (tegnap egy DD 5 percig írogatott h cheat mert spotolták füstjében vagy bugos a füst) Meg mikor a Bismarck úgy gondolja h Hydro ON és charge oszt elég (persze mikor már tuti meghal kiabál a füstért).
A másik a füstért való idiotozás. Tény, hogy alapstratégia részét képzi ma már a BBk burkolása füstbe, DE ha nem kap egy BB füstöt azért oldja már meg. A füst az ne elvrás legyen hanem segítség, amit a DD akkor ad, ha tud. Egyébként is én Fubuval a legtöbb torp találatomat a menetrend szerint ugyanoda lepakolt füstökben érem el. A kezdőfüstökben szinte mindig van 2-3 találat. A nagy mappokon nem is értem h miért elvárás, hogy a 20+ km-re lévő egymással szemben álló BBk be legyenek füstölve. Mintha nem pattintanák le egymást. Egy dolgora jó ilyenkor a füst, hogy ne lásd a torpedoimat.
Szóval mi bénák is játszunk és ha jó az MM akkor nem egy oldalra kerülünk csak