- Köszönetek: 773
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Nem tudom de hogy rombolóval sem leányálom az is biztos(vagy csak én vagyok béna)Nik0nosz írta: Ha lenne Bensonom már rég bent lennék R1-ben.. Felháborító, hogy BB-vel nem lehet eldönteni csatát. Képtelenség, ha Hydroval DDt- spotolok hegy mögül egyik rombolónk se lő rá, inkább a BB-t lövik mellette,mert azt eltalálják, romboló beszalad kitorpedóz...Nagyon gyengék a DD játékosok, elképesztően gyengék..
Szerintem jobban lehet rankedban keresni, mint sima csatában, azért, mert rövidebbek a csaták, hamarabb kapod a piizt, azonos tirben vagy, nem kettős emberhátrányban, ahogy a 6osok szoktak lenni sima csatában, szóval jobban tudsz érvényesülni. Na meg a szerzett zászlók jelentősen tudják javitani a pénzszerzésedet is. Hajrá, célozd meg a 12est s go.Sith7 írta: Régóta nem rankedeztem, tegnap elkezdtem megint, kérdésem, mennyire lehet itt pénzt farmolni ?
Molotov- val vagy Dunkerque – vel lehet keresni, vagy annyira nem adja mivel nem sok ellenfél van ?
Fuso –val voltam tegnap, prémmel adott 185k – t, amiből maradt 150k, ez jó ?
Vagy a fenti kettő közül valamelyikkel több mani jönne ?
A teljes írásoddal egyetértek.GaiusHun írta: A fő probléma a játékosokban van, akik nem tudnak elszakadni a random világától, avagy csak egyszerűen született hülyék.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.