Rangsorolt csaták / Ranked Battles

Több
8 éve 1 hónapja #27771 Írta: Mydgard
Mydgard válaszolt a következő témában: Kérdés
Gyerekek, a legenda ujraeledt. Rank 10, jatek eleje, 7-7-es allasnal egy lovessel hazavagtam egy Tirpitzet. :D Ekkora feelinget haha. B) Utana az egesz enemy team engem uldozott.

A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, llw99, DragonZ, BigaC

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 1 hónapja #27773 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Kérdés

Nik0nosz írta: Ha lenne Bensonom már rég bent lennék R1-ben.. Felháborító, hogy BB-vel nem lehet eldönteni csatát. Képtelenség, ha Hydroval DDt- spotolok hegy mögül egyik rombolónk se lő rá, inkább a BB-t lövik mellette,mert azt eltalálják, romboló beszalad kitorpedóz...Nagyon gyengék a DD játékosok, elképesztően gyengék..

Nem tudom :) de hogy rombolóval sem leányálom az is biztos(vagy csak én vagyok béna)
Egy csata kellett volna hogy meglegyen a rank 4, három napig szenvedtem azzal hogy a rank4-es belépő csata bukta lett majd a bukott csillagot visszahozzam(ami véletlenül mindig nyerő volt....) vagy hogy (bukta de top xp)újra neki menjek a r4-nek.
Egyszerűen mikor rangot kellene lépni, idióták, random f@szok, kamikaze öngyilkosjelöltek közzé kerülök + arról meg már ne is beszéljek hogy nálunk pont akkor tűnik fel atago, hipper cirkálók míg az ellenfélnél kutozovok és csapajevek ! persze véletlenül....
Merő vétlen ? háááát.... nem akarok összeesküvést gyártani így maradok ennél....

Tegnap este aztán véletlenül meglett a rank4. ;) :lol:
Rombolóval is vért izzadok hogy ne bukjak csillagot és legalább az a nyomorult legtöbb xp legyen meg.
48 % a győzelmi arányom a mostani rankedben (ennyire rossz még egyikben sem volt), mondanom sem kell hogy így elérni a r4-ig azért nem kis feladat volt...
A következő felhasználók mondtak köszönetet: GaiusHun, Szete58, llw99

Több
8 éve 1 hónapja #27774 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Kérdés
Szeretem a Bensont, jó képességekkel rendelkezik, bár a roboló vs romboló harcban a magas röppálya nehézzé teszi a küzdelmet, de azért megoldható.
A fő probléma a játékosokban van, akik nem tudnak elszakadni a random világától, avagy csak egyszerűen született hülyék. Miért is mondom:

1, Ranked csatában a romboló feladata ha egyedül van:
a, Törekedni a foglalásra és a felderítésre. Lehetőleg felderíteni az ellenséges rombolót, és ha van rá mód megsemmisíteni. Ha kiütöttük az ellenfél rombolóját a hp-tól függően támogatói szerep és foglalás. Kevés hp esetében torpedózni, foglalni, ha van bőven hp, akkor füstöt a saját csatahajók elé, majd a füst elé menve felderít, torpedóz, gyújt, totál agresszív :evil: A cap-et figyelni!!!! mindig az az első, zúzni akkor ha már nem számít.
2, Ha több romboló van, mindenféleképpen feladat megosztás. Olyat soha ne tegyetek, hogy mind két romboló ugyanarra a cap-re megy. Számos eset volt, hogy nem volt spot alatt a másik bázis, beosont oda az ellen egy vagy több rombolója, és csak azt veszed észre, hogy tucatnyi torpedó hasítja a vizet a csatahajók felé.
Szóval egy megy cap-re, őt ha normális a csapat fedezik, aki másik capra megy, ő csak felderít, ezért ő dobja a füstöt a csapat nagy hajói elé, Akkor foglal, ha minden tiszta, amúgy csak felderít, max. zavarja az ellent. a foglalásban. Az a csapat amelyiknek nincs felderítése az térkép egyik felén, biztos bukásra ítéltetett.
Három vagy több romboló esetén érdemes mindig kettőnek cap-re menni, a többi felderít a másik helyen, avagy foglal.
Rengeteg dolgot el lehetne még mondani, például cap-re Fubu megy, mert jobb az álca értéke, de őt benson fedezi. Ha cap-re megyünk törekedjünk fedezéket keresni, még akkor is ha csak közel van. Ha nincs lehetséges fedezék, akkor a csapathoz legközelebbi pont a cap-kör szélén. Ha van radaros hajó, akkor óvatosan, mert ott a füst nem segít. A Chapajev a legveszélyesebb, hiszen 11 km radartávolsággal ő az aki tuti elkap. Az amcsi 9km-re lát, ő nem annyira veszélyes. DD harcban ne mász rá az ellenre ha nem dobott torpedót, érdemes ágyúharcot folytatni. Nah, majd mondja más is.

Nem egyszerű a dd játék, a fubu a legjobb, utálom és vadászom is a rohadékot. Nekem elvből nem lesz.... A benson a második legjobb, utána jön az orosz.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: PzPuma, vcsaba1968, Szete58, leopardusz, Mydgard, llw99

Több
8 éve 1 hónapja - 8 éve 1 hónapja #27775 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Kérdés
Azt jelenti hogy sokszor voltál listaelső, szóval grat :lol:

Sith7 írta: Régóta nem rankedeztem, tegnap elkezdtem megint, kérdésem, mennyire lehet itt pénzt farmolni ?

Molotov- val vagy Dunkerque – vel lehet keresni, vagy annyira nem adja mivel nem sok ellenfél van ?

Fuso –val voltam tegnap, prémmel adott 185k – t, amiből maradt 150k, ez jó ?
Vagy a fenti kettő közül valamelyikkel több mani jönne ?

Szerintem jobban lehet rankedban keresni, mint sima csatában, azért, mert rövidebbek a csaták, hamarabb kapod a piizt, azonos tirben vagy, nem kettős emberhátrányban, ahogy a 6osok szoktak lenni sima csatában, szóval jobban tudsz érvényesülni. Na meg a szerzett zászlók jelentősen tudják javitani a pénzszerzésedet is. Hajrá, célozd meg a 12est s go.
6osban amugy is jól lehet keresni sima hajóval is.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 1 hónapja leopardusz által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Sith7

Több
8 éve 1 hónapja - 8 éve 1 hónapja #27779 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Kérdés

GaiusHun írta: A fő probléma a játékosokban van, akik nem tudnak elszakadni a random világától, avagy csak egyszerűen született hülyék.

A teljes írásoddal egyetértek.
CAAAAAP ! :lol:
Ez a baj hogy sokan még rank5 alatt sem értik meg, fogják fel.
Fubu kilométerekről szép nyugodtan torpedózgat és ez nagyon nem egyedi eset.
Volt olyan csatám hogy 5 egyedüli foglalásom volt :woohoo: annyit csináltam végig a csata alatt hogy a 2 bázisra felváltva szaladgáltam ill foglaltam. :P
Fubu, ha van az ellenfélnél és meglátom hogy merre ténykedik úgy megyek rá mint a golyó, közelharcban esélye nincs.
Tegnap este a rank 4 úgy lett meg hogy összefogtam egy fubuval.
Foglalunk, fubu füstben én meg rongyolok a bázis másik végére szétnézni, ellen meg is jelenik.
Ellen bensonjával kölcsönösen le hp-ztuk mindketten füstbe menekültünk, fubu szépen megindult, felspotolta én meg kilőttem füstből.
Ezután már szinte gyerekjáték volt a győzelem.
Viszont az a baj hogy ilyen csapattársat, összjátékot ritkán tapasztalok...
Kredit kapcsán csak annyit hogy Bensonnal 25 milla körül kerestem eddig.(prém fiók)
Igazsághoz az is tartozik hogy nagy ritkán én is totál béna vagyok (egy-egy fárasztó meló nap után) volt ilyen 1-2 hogy beléptem kapásból süllyedtem 3-4 ilyen csat után inkább ki is léptem. :)
Utolsó szerkesztés: 8 éve 1 hónapja PzPuma által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: GaiusHun, Szete58

Több
8 éve 1 hónapja - 8 éve 1 hónapja #27782 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Kérdés
Amagival átléptem a 13-at, én nem nagyon sietek, aztán egy fubuki bukta után gondoltam beviszem, max 0 csillagom lesz. 4 bb, 2 ca, 1 dd, ellennél is fubuki volt ,azonos spotrange, ugyanakkor spotoltuk fel egymást, csak én a végén 72 hp-t hagytam benne! -.-

Utolsó 3 torpedómból 2 eltalált egy tirpitzet, aki elkezdett süllyedni, 108k-ra jötta medál :evil:
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 1 hónapja Grievous által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Capt_BuvarKund

Oldalmegjelenítési idő: 0.394 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.