Rangsorolt csaták / Ranked Battles

Több
8 éve 1 hónapja #27783 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Kérdés
A legjobb, amit mostanában látok, hogy a csata eleje felé, mikor "felvonul" a csapatunk, a rombik csinálják a füstét és vonulnak is vissza. Ami jó, mert az ellen nem lát (kivéve, mikor legtöbbször van annyi eszük, hogy 1-2 DD közelebb jön, és spotol az ellennek, így ők látnak minket, de mi meg csak a közeledő salvokat.....). Sok romboló nem fogja fel, hogy a füst ellenfél felöli oldalára kell mennie spotolni, akkor ér valamit az egész, így csak hazavágja a csapatot már a csata elején.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 1 hónapja - 8 éve 1 hónapja #27791 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Kérdés
Hipper23-nak köszönöm a mai pár ranked csatát ;) :) (véletlenül összekerültünk) és elnézést a utolsóban elkövetett csínytevésért ! :)
Semmi értelme nem volt ma rankedet(de randomot se...) játszani :

Egy csillagot vesztettem a végére....
Utolsó szerkesztés: 8 éve 1 hónapja PzPuma által.

Több
8 éve 1 hónapja - 8 éve 1 hónapja #27792 Írta: Hipper23
Hipper23 válaszolt a következő témában: Kérdés
Én is köszi a meccseket:) Miután elmentél kaptam egy 6 vereség sorozatot. Rank 2 2 csillagról:) Sose lesz meg:D

2 hete Rank5 ben vagyok kb itt játszottam vagy 450 csatát az 500-ból és rank2-ről mindig visszaesem :)
Utolsó szerkesztés: 8 éve 1 hónapja Hipper23 által.

Több
8 éve 1 hónapja - 8 éve 1 hónapja #27801 Írta: capt_stryker
capt_stryker válaszolt a következő témában: Kérdés
Én ezt nem nagyon értem,
Egész héten próbálkoztam a R15 -ről lejjebb menni, de hiába csináltam 70-120k dmg köröket nem jött össze lementem 14 2 csillagra de a harmadik, sehogysem akart összejönni...
Tegnapi nap valami történhetett, mert nagyon nem tudtam ezt a 75k környéki dmt hozni, de sztem még a ~40k -t is alig sikerült összehoznom... Erre hirtelen R12-ben találtam magam.., amit lehet elbénáztam, szerencsétlenkedtem,.
A múlt héten egy ilyan játékostól mint én dührohamot kaptam volna...
Utolsó szerkesztés: 8 éve 1 hónapja capt_stryker által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 1 hónapja #27802 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Kérdés
Ez sajna ilyen jo csatát mész bukod vagy elsöként hullasz el és a csapat hozza csatát.

Több
8 éve 1 hónapja #27803 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Kérdés
Prinz Eugen minek jön Ranked csatába? Eddig akárhányszor jött vele valaki elsőnek merült! Azok akik meg BB játszanak azok meg a többség nem tud lőni az is mitkeres a Rankedban?
Nem a győzelem vagy vereség miatt de mire elkezdenék játszani úgy rendesen mindig egyedül vagyok és annyira nem jó még ha DMG meg is van.

Nem jó annyira az esélytelenek nyugalmával játszani kell valami ami húzza az embert az izgalom az adrenalin ezért vagyunk itt.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Oldalmegjelenítési idő: 0.282 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.