Rangsorolt csaták / Ranked Battles

Több
8 éve 1 hónapja - 8 éve 1 hónapja #27804 Írta: Ghostsaker
Ghostsaker válaszolt a következő témában: Kérdés
Kzoli:
aki elsőnek merül a Prinz Eugenal az tényleg vakmerő/béna/nem ismeri eléggé, nekem megvan és ahogy más mások is írták udvariassan előre kell engedni másokat, eleinte kísérni a BB-ket, levadászni a rájuk rontó DD-ket és besegíteni égetéssel a BB-k ellen, vagy szétdurrantani a többi CA-t, de mindezt megfelelő taktikával :silly:

Előfordult már olyan valakivel Rankedben, hogy kezdésnél hozzátok vágta be az egyik ellenfelet? Tegnap egy Fuso termett ott kezdésnél előttem 4,1 km-re :blink: a Mutsukimtól, mögöttem meg a csapat többi tagja... volt ás sikoltozás-káromkodás-meg menekülés :side: :woohoo: :evil: de mindkét részről, a Fuso szerintem tőlem jobban megijedt, mint én tőle - de én is skeráztam ;) ám előle fedezékbe (nem értettem, mivel ő hamarabb tölti be a azt a 12 db 356-osait, mint én a torpedóimat :whistle: ) mondjuk utánna némi ravaszkodásos kerülgetés után lékeltem ám rendesen... :evil: :pinch:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 1 hónapja Ghostsaker által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 1 hónapja #27805 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Kérdés

Kzoli írta: Prinz Eugen minek jön Ranked csatába? Eddig akárhányszor jött vele valaki elsőnek merült! Azok akik meg BB játszanak azok meg a többség nem tud lőni az is mitkeres a Rankedban?
Nem a győzelem vagy vereség miatt de mire elkezdenék játszani úgy rendesen mindig egyedül vagyok és annyira nem jó még ha DMG meg is van.

Nem jó annyira az esélytelenek nyugalmával játszani kell valami ami húzza az embert az izgalom az adrenalin ezért vagyunk itt.

Én az NC-röl gondolom ugyanezt.Ráadásul a legtöbb 20+km-röl akar eredmény elérni.

Több
8 éve 1 hónapja #27806 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Kérdés
A BB-k mentségére szóljon, a találat és sebzés nagyban függ az RNG jóindulatától. A csaták 90 %-ában ha cirkálókat lövök és el is találom, 2-3 salvóból egyben tuti van citadella. De ma a full HP-s Amagival 1 vs. 1- ben harcoltam egy szintén full Hp-s Mogamival. Ha nincs a Hp visszatöltés, süllyedek, pedig torpedóval nem is talált el. Én belelőttem, találatonként 1200 Hp, ő belém lőtt, gyújtott, ennek a 2-3 szorosa. Szóval az RNG-től rengeteg minden függ, ha kedvez, csatát dönt, ha nem, megszívtad....

Több
8 éve 1 hónapja #27807 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Kérdés
Na igen, egyik szerint a BBk teljesitenek rosszul rankedben, más szerint CAk, tegnap a rombolókat huzták le, máskor a CVk, sokszor meg egyesével mindegyik 8as hajót... Hát lehet itt eligazodni? :silly:

Több
8 éve 1 hónapja #27812 Írta: capt_stryker
capt_stryker válaszolt a következő témában: Kérdés
Az NC felett eljárt az idő, nagy távolságra pontatlan, nincs torpedója , bismark megveri a közelharcba, igazából még a Hpja sem kiemelkedő...

Több
8 éve 1 hónapja #27813 Írta: Ghostsaker
Ghostsaker válaszolt a következő témában: Kérdés

tyer82 írta: A BB-k mentségére szóljon, a találat és sebzés nagyban függ az RNG jóindulatától. A csaták 90 %-ában ha cirkálókat lövök és el is találom, 2-3 salvóból egyben tuti van citadella. De ma a full HP-s Amagival 1 vs. 1- ben harcoltam egy szintén full Hp-s Mogamival. Ha nincs a Hp visszatöltés, süllyedek, pedig torpedóval nem is talált el. Én belelőttem, találatonként 1200 Hp, ő belém lőtt, gyújtott, ennek a 2-3 szorosa. Szóval az RNG-től rengeteg minden függ, ha kedvez, csatát dönt, ha nem, megszívtad....

Ha a Mogamin az alap 155-ösök vannak fent, akkor azzal nem nehéz a tűzcsiholás:D 5x3 HE és mindezt 10 mp-ként kapod, hiába kicsi egy lövedék gyújtási %-a, ha azt 15-szörözöd, amit persze 10 másodperc múlva újra próbálod...... :evil:

Oldalmegjelenítési idő: 0.288 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.