- Köszönetek: 114
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Én az NC-röl gondolom ugyanezt.Ráadásul a legtöbb 20+km-röl akar eredmény elérni.Kzoli írta: Prinz Eugen minek jön Ranked csatába? Eddig akárhányszor jött vele valaki elsőnek merült! Azok akik meg BB játszanak azok meg a többség nem tud lőni az is mitkeres a Rankedban?
Nem a győzelem vagy vereség miatt de mire elkezdenék játszani úgy rendesen mindig egyedül vagyok és annyira nem jó még ha DMG meg is van.
Nem jó annyira az esélytelenek nyugalmával játszani kell valami ami húzza az embert az izgalom az adrenalin ezért vagyunk itt.
tyer82 írta: A BB-k mentségére szóljon, a találat és sebzés nagyban függ az RNG jóindulatától. A csaták 90 %-ában ha cirkálókat lövök és el is találom, 2-3 salvóból egyben tuti van citadella. De ma a full HP-s Amagival 1 vs. 1- ben harcoltam egy szintén full Hp-s Mogamival. Ha nincs a Hp visszatöltés, süllyedek, pedig torpedóval nem is talált el. Én belelőttem, találatonként 1200 Hp, ő belém lőtt, gyújtott, ennek a 2-3 szorosa. Szóval az RNG-től rengeteg minden függ, ha kedvez, csatát dönt, ha nem, megszívtad....
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.