Rangsorolt csaták / Ranked Battles

Több
8 éve 1 hónapja #27669 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Kérdés
Bismarck makettjével szemezgetek én is már egy ideje :) Milyen méretarányban gondolkodsz, melyik cég termékét nézted ki?

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 1 hónapja - 8 éve 1 hónapja #27673 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Kérdés

Szete58 írta: Nekem nincs ilyen problémám: simán visszatolattam r12-be. :sick:

Semmi gond bemenetem ötbe két csillaggal aztán vissza hétbe most megint hatban vagyok ez ilyen játék de azt vettem észre nagyon sokan játszanak csatahajóval csak éppen lőni nem tudnak vele. Ezért most utoljára bevittem a Bismarckot és jobb is lett mert rögtön betaláltam néhányat úgy a csapat elsőségig de a csapat többi csata hajója az utolsó helyeken végeztek szerencsére a rombolók azért tudták a dolgukat igaz csak ketten voltak szorosan de éppen sikerült lehozni a csatát. ( Cirkáló csak egy volt mindkét oldalon egy egy Atago. Sok vizet nem zavartak ügyetlen volt mind kettő. )

Tehát Szete úr ha ön egyébként jónak találta a Csatákat annak ellenére hogy vesztett akkor minden rendben van. A Ranked ilyen gyors pörgős egy rossz döntés és vége is. Azonban éppen ez benne jó!
Utolsó szerkesztés: 8 éve 1 hónapja Kzoli által.

Több
8 éve 1 hónapja #27676 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Kérdés
Fosok továbbmenni a 10-től, mert nincs több pihenő :)
A múltkoriban is azt csináltam, megálltam tán a 12-nél aztán nem játszottam több ranked-et.
Mondjuk az efeletti nyeremények már nem is nagyon izgatnak, rank 1-3 meg már irreális...

Több
8 éve 1 hónapja #27677 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Kérdés
egyébként a dicsőségen :D kívül megéri még feljebb kúszni?

Több
8 éve 1 hónapja #27678 Írta: DragonZ
DragonZ válaszolt a következő témában: Kérdés

tyer82 írta: Bismarck makettjével szemezgetek én is már egy ideje :) Milyen méretarányban gondolkodsz, melyik cég termékét nézted ki?

Ezt néztem ki : www.jatekmakettcentrum.hu/bolt.revell.re...arck-1:350-5040.html

Ezzel elszöszölök egy darabig :)

Több
8 éve 1 hónapja #27679 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Kérdés

Kzoli írta: Tehát Szete úr ha ön egyébként jónak találta a Csatákat annak ellenére hogy vesztett akkor minden rendben van. A Ranked ilyen gyors pörgős egy rossz döntés és vége is. Azonban éppen ez benne jó!

Engem nem zavar, ha vesztek, hozzászoktam már... ha rosszul döntök, az jobban zavar, de sebaj, volt már ilyen, s lesz is ilyen még. Az viszont, h. pörgős, az nagyon igaz, még akkor is ha elég sokszor megvárom a csata végét, főleg ha – s szerencsére egyre többször – már csak a vége felé süllyedek.

Az az élmény viszont, hogy a saját tierjében harcol az ember, megfizethetetlen! :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: leopardusz, DragonZ

Oldalmegjelenítési idő: 0.285 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.