leopardusz írta: Igy van, balanszról van szó, nem történelmi hűségről. Na meg szórakozásról is, és mi abban a szórakozás ha a fele csatában üres hangárokkal sétálgatsz a pálya szélén?
A végtelen torpedózás és szintén végtelen lőszer, sem biztos hogy akkora fun mindig. Eddig is megvolt a CV-knél hogy ha elfogyott a gépe akkor nem tudott olyan sok mindent csinálni. Nekem sem tetszik ez a jelenlegi állapotban, de a végtelen gépeket sem támogatom. Tegnapi meccs, indep-zuiho vs indep-zuiho, Zuihom vadászai seperc alatt elfogytak majd a szépen lassan az összes gépem. Meccs felétől mentem capelni, mert másra nem voltam használható. De szerintem valahol ez a reális, és nem a végtelenített gépek.
Megint csak a Steel Oceant hozom fel ahol ez a veszély fent áll, és engem pl a T4es Atlantámmal arra kényszerített nem egyszer, hogy ésszel lőjek, mert ha elfogy a skuló, mehetek légvédelmezni vagy tengókat hajkurászni.
A végtelen gépeknek végképp nincs értelmük, hacsak nem úgy oldják meg hogy a pálya szélről repülnek be a CV-re majd ha leszálltak akkor lehet felküldeni őket először. Anno pl a C&C 1 ben volt hasonló megoldás, hogy a vásárolt egységeket repülő hozta be a pályára a NOD oldalán, így ha apálya másik oldalára építetted a repteret, akkor várnod kellett míg a gép végigrepült a pályán, és leszállt.
Persze, itt más a helyzet, de attól még érdekes megoldás lehetne, hogy a CV-nek ha kér utánpótlást, egy adott ponthoz el kell jutnia hogy a frissen érkező gépeit fogadni tudja. Esetleg még a csapatnak is segíteni kellene hozzá.
De ez a realitás is érdekes. Csak akkor vesszük elő ha a saját szempontunkat akarjuk alátámasztani vele. Akkor jó, ha nem a sajátot támasztja alá, akkor rossz.
Kicsit elvonatkoztatva a cv reworkstől és a realitástól:
- Twilight Battle fogyóeszközeit mennyire látnánk szívesen és mely csatákban?
- Tucat nemzet van még hátra melynek voltak említésre méltó 2-vh-s hajói, de ha azok is bekerülnek akkor utána hogyan tovább? Jöjjenek a tervezőasztal szökevények (már így is nem kevés van bent) vagy kreáljanak tisztán új, a nemzethez illő fantázia hajókat?
- Radart át kellene-e dolgozni, ha igen hogyan?
- Milyen új játékmódot látnál szívesen, hogy kicsit feldobja a random-ranked-cw-op-coop felállást?
- Játszanál-e egy olyan játékmóddal, ahol stratégiai nézetből kellene az előre összeállított 6-12 hajóból álló flottát irányítani, mintha egy RTS-t játszanál, és mindez 1v1-ben egy másik játékos ellen?