- Köszönetek: 1467
hadtjuk írta: Nem tudjátok, hogy a Saipan-nal és a Kaga-val mi lesz? (Ezek prém 7 CV-k.)
Mikorra várható a CV átdolgozás? (Nagyon nem izgulok, mert most szereztem meg csak a 6-os CV-ket. 7-esre továbblépni meg csak akkor érdemes, ha még a rework előtt sikerül meglépni a 8-as szintet.)
De alapból az árkülönbségből adódóak -még nem láttam pontosan mennyi, kb 8-10k Hajópáronként, nemzetenként -amennyire eddig látható volt, Vgay teljes visszatérítés: újból: képek az első oldalon.leopardusz írta: De akkor semmi free xp-re nincs kilátás a jelen állás szerint? Nekem ez jött le...
Miért te most mire költöd bármely hajódon, mely már elit, az az XP-t amit szerzel?hadtjuk írta: Mondjuk, megértem a WG-t, hogy nem osztogatja a freeXp-t, és a megmaradó CV-kre rakja az Xp-t.
Az igazi kiszúrás azokat éri akiknek 10 tier-ű CV-je van. Ők mire használják fel a hajóra kapot Xp-t? (Kenhetik a hajukra...)
ledgeri írta:
hadtjuk írta: Nem tudjátok, hogy a Saipan-nal és a Kaga-val mi lesz? (Ezek prém 7 CV-k.)
Mikorra várható a CV átdolgozás? (Nagyon nem izgulok, mert most szereztem meg csak a 6-os CV-ket. 7-esre továbblépni meg csak akkor érdemes, ha még a rework előtt sikerül meglépni a 8-as szintet.)
A t7-es prémek tö8-ak lesznek, vagy dubi vissza, ugyanott, ahol a korábbi képek jelzik.
0.8.0 az érkezés, kövi patxh, 24-e köüli csütörtök!
Nem igaz, hogy t7-re lépni csak akkor érdemes, ha t8 kijön, mert minden visszaszáll -ha a t8 a cél így is úgy is!
ledgeri írta:
Miért te most mire költöd bármely hajódon, mely már elit, az az XP-t amit szerzel?hadtjuk írta: Mondjuk, megértem a WG-t, hogy nem osztogatja a freeXp-t, és a megmaradó CV-kre rakja az Xp-t.
Az igazi kiszúrás azokat éri akiknek 10 tier-ű CV-je van. Ők mire használják fel a hajóra kapot Xp-t? (Kenhetik a hajukra...)
A váltás nem úgy értendő, hogy 8*50 méter helyett 4*50-et kell futni, hanem 4*100-at... Ugyan oda jutsz!
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.