- Köszönetek: 1467
Tehát csütörtöktől egy hétig (pár napig) minden kapitányomat reset-elhetem ingyen? Nem csak a CV tulajdonságokkal rendelkezőket?ledgeri írta: Kapitány skillreset: amelyik kapitánynak van valami cvs skillje az AUTOMATIKUSAN fog resetelődni, a többit (is) alakítani EGY HÉTIG INGYEN lehet!
majd meglátod mikor lesz, nem veszit semmi, sem xpt sem goldot...hadtjuk írta:
Tehát csütörtöktől egy hétig (pár napig) minden kapitányomat reset-elhetem ingyen? Nem csak a CV tulajdonságokkal rendelkezőket?ledgeri írta: Kapitány skillreset: amelyik kapitánynak van valami cvs skillje az AUTOMATIKUSAN fog resetelődni, a többit (is) alakítani EGY HÉTIG INGYEN lehet!
Mert ez nagyon jó lenne... Ez hogy szokott működni. Amikor reset-elem a kapitányt az 0 Xp veszít? Vagy van valami, amit választanom kell, hogy ne veszítsen Xp-t?
Grievous írta: Kapitány újraskillezése wottól eltérően nem jár xp veszteséggel. Csak úgye az van ,hogy golddért vagy free commander xp-ért tudsz resetelni alap esetben. Mikor ilyen ingyen van akkor a dublon/free commander xp-nél az van írva, hogy 0 a költség mindkettőre.
Áh, én valamiért úgy értettem ,hogy megvett hajónál adnak free xp-t, nemtom miért Xd Akkor nem sietek ezekkel, Hiryuu bent van a kikötőben, de minek adjam el, ha úgy is elveszik és megkapom az árát.
skillreset: Oh, úgy remek. 1-2 kapitányt úgy is resetelnem kéne.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.