- Köszönetek: 1467
Mivel hajókat érintő változás, így ez max kompenzálva lesz... Meg biztos lesz ingyen kapitány skillreset... biztos rákavrnak valamit!hadtjuk írta:
Bár a hajó összes költségét visszakapod (Xp, credit), ahogy azt írtad. De a kapitányi átképzés XP-jét (amit meg kell fizetned ha a páratlan tierbe lépsz, elveszted. Akarom mondani arról idáig nem halottam, hogy még ezt is visszaadná nekünk a WG, szabad kapitányi Xp-ben.
A páratlan XP-je (bármilyen) a párosra száll át fixen, de a +2-es is drágul: itt nincs "nagy nyereség"!
Nézd a 4,6,8 tierű CV-ken valószínűleg el tudod használni a Xp, amit kapsz fejlesztésre a +1 tier miatt.
(Bár itt is ha valaki éppen kifejlesztés előtt áll páratlan tierben, akkor bőven maradhat Xp-je.)
Szerintem bunkóság a WG részéről, hogy a 10 tierü hajók kapjanak Xp. Azt ritkán használja az ember váltásra. Másra nem jó.
Jut eszembe nekem van két hatos CV-m. Az 5 CV-ről felszabaduló Xp a hatos, vagy a négyes tierű hajókon írja "jóvá" a WG?
Mert rettentően kiakadnák, ha nekem is a tízes CV-kre tenné...
Ledgeri!ledgeri írta: A páratlan XP-je (bármilyen) a párosra száll át fixen, de a +2-es is drágul: itt nincs "nagy nyereség"!
Mint eddig minden egyes alkalommar elhangzott, és én is írtam: Az XP tierek közt lefelé esik! 5 ről 4-re, stb..
Rolesz81 írta: Szerintem kicsit mellényúlnak ezzel a CW rework-el. Alig találni olyan streamert aki dicséri. Leginkább a kifogyhatatlan repülőgép az aggasztó, mert így a legnagyobb lámák is folyamatosan bosszantani fogják játékos társaikat egész meccs alatt, aki pedig akárcsak közepesen is ügyes, az simán lehozhat egy meccset. Egyelőre nem tűnik jó dobásnak ez az egész.
Palánta írta: Viszont ha már jelen vannak, szerintem drasztikusan vissza kellett venni a csapásmérő szerepükből, és arra használni, amire a legelején használták őket. Felderítés és légifölény kivívása. És esetleg csak ezek után engedélyezni nekik a csapásmérést, korlátozva 1-1 nagyon max 2-2 torpedóvető és zuhanóbombázó rajra úgy hogy még így se tudjon a 4 raj oneshotolni egy cirkálót vagy csatahajót sem.
Nem hiszem hogy az lett volna a módi anno hogy nem baj hogy van több tucat ellenséges vadászgép a környéken, menjen fel egy raj vadász és 2 raj torpedóvető, aztán majd lesz valahogy. Légifölény kivívása előtt nem nagyon mentek fel a torpedóvetők és zuhanóbombázók, legalábbis amennyire én emlékszem a Midway című filmre ott valami ilyesmi volt.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.