Prémium csatahajók

• tmage
  • Látogató
  • Látogató
7 éve 11 hónapja #30030 Írta: tmage
tmage válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók

Mydgard írta: Hat ez igy jo kis WG-s aranybanyaszatnak tunik, mert aki akarja ezt a hajot, az tuti hogy fog venni valamennyi dublont XP valtasra, nem is keveset, illetve ha belegondolunk 750k freeXP-bol konkretan 3-4-et lehet ugrani egy agon felfele techtree-s hajoknal, dehat igy mar elgondolkodtato, hogy "good deal" e ez.

Szerintem nem is vitás, hogy a hajó borzasztóan túl van árazva. Ezzel a jelek szerint a WG is tisztában van, sőt ideológiát is gyártottak hozzá (így a sokat játszó játékosok fogják birtokolni blablabla....) Szerintem jó irány a prémium hajók elérhetővé tétele, de ilyen érték arányokkal ez nem hiszem, hogy életképes. Az a néhány ember aki rááldozza a megfelelő összeget az birtokolhat egy valóban ritka hajót (úgy tippelem nem fog sok úszkálni belőlük) De nem hiszem hogy ár / érték arányban olyan hatalmas dobás lenne.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
7 éve 11 hónapja - 7 éve 11 hónapja #30036 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók
Azért 20k doublon is elég komoly összeg (21.300 ft), nem tudom megéri-e, illetve mennyire lesz prémium, avagy csak fél prémium hajó. Bár ennyi pénzért prémium hajó járna, kurva nagy extrákkal.

Én viszont naivan megvettem a japán 4-es prémium csathajót, de csak azért mert le volt árazva, kb. annyit is ér kb. 1500ft. Bár be kell vallanom, kapitányi átképzésre éppen éppen megfelel. A légvédelme bakfitty, az Ap mágikus, sokszor messziről sebez, közelről semmi. Csatahajók ellen inkább He, cirkálókra AP. Lőtávolság kurva kicsi :blush: Viszont az Amagi-ra egész gyorsan átképezte a kapitányt, igaz zászlókkal megspékelve.

Utolsó szerkesztés: 7 éve 11 hónapja GaiusHun által.

Több
7 éve 11 hónapja #30037 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók
végignéztem a stat összehasonlítást Iowa/Mo, egyedül a páncélzata lesz jobb kicsit a Mo-nak, a többiben az Iowa jobb, a radar nem érdekel BB-n.
rohadt sok dublon kéne hozzá, még akciósan is, annyira nem vagyok gyűjtő. ha nagyon szórni akarom a dublont, akkor inkább megveszem az állandó kamót az Iowára, akkor legalább hamarabb meglesz a Montana :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: GaiusHun

Több
7 éve 11 hónapja #30039 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók
GaiusHun, nekem is megvolt ez a IV-es BB, egy leárazáskor vettem. De eladtam már, szart sem ér. Nemegyszer kaptam citadellát, HE lövedékektől! A nem prém tier IV-es japán BB jobban teljesített, többet ér.

Több
7 éve 11 hónapja #30040 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók

tyer82 írta: GaiusHun, nekem is megvolt ez a IV-es BB, egy leárazáskor vettem. De eladtam már, szart sem ér. Nemegyszer kaptam citadellát, HE lövedékektől! A nem prém tier IV-es japán BB jobban teljesített, többet ér.

Tudom, de átképzésre ez a megoldás, vagy az Atago, de az Atago-ra nem akartam felrakni BB skilles kapitányt.

Több
7 éve 11 hónapja #30044 Írta: Norbee82
Norbee82 válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók

tyer82 írta: GaiusHun, nekem is megvolt ez a IV-es BB, egy leárazáskor vettem. De eladtam már, szart sem ér. Nemegyszer kaptam citadellát, HE lövedékektől! A nem prém tier IV-es japán BB jobban teljesített, többet ér.

Kb ennyit ér:

Mellékletek:

Oldalmegjelenítési idő: 0.342 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.