- Köszönetek: 1602
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Igen ez nekem is feltünt,hogy mikor átraktam a Tirpitz-be..nem voltak sárgák az elért képességek...Azt hittem ez az új frissités miatt változott meg...Minden esetre köszönöm a válaszodat!...zstorok75 írta: Üdv!
Ha jól tudom ez annyit jelent, hogy a Königsberg-re specializált parancsnok, de mivel prémium hajóban ül, nem kell átképezni, hogy a képességeit használja.
Ha itt a Tirpitzben húzod egy ideig, akkor úgy tudod majd visszaültetni a Köngsberg-be, hogy megint csak átképzés nélkül, egyből tudja használni a képességeit.
Ugyanakkor, ha már egy másik hajóba küldöd, akkor ott már át kell képezned az adott hajóra.
Talán nem írtam nagy baromságot és a nagyok megerősítenek (vagy megcáfolnak... )
(Ha hülyeséget írtam, elnézést! Akkor vedd semmisnek...)
Neked is nagyon köszönöm,-a gyors válaszodat!...BigaC írta: specializálódott = kacifántos megfogalmazása, hogy melyik hajónak a kapitánya
ahogy zstorok75 is írta, az a hajó a sajátja, abban érzi otthon magát, de bármelyik ugyanolyan nemzetiségű prém hajóba átülhet. de megőrzi hogy "honnét jött" és csak oda mehet vissza bünti nélkül (vagy másik prém hajóba).
ha egyszer mégis egy másik normál hajóba akarod rakni, akkor lesz átképzési idő és képesség vesztés, narancsba váltanak a skill-ek és az "under retraining to új hajó" jelenik meg.
de ami fontos, hogy még ekkor is berakhatod prém hajóba, újra kifehéredik (de csak prém hajóban), és ilyenkor addig játszol vele a prém hajóban, míg befejeződik az átképzés. innentől pedig már az új specializálódás jelenik meg. mivel a prém hajók +XP-t adnak általában, ezért gyorsabb az átképzés, ez a prém hajó talán legjobb képessége, amit főleg nagyobb tierben célszerű kihasználni.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.