Prémium csatahajók

Több
8 éve 2 hónapja #26195 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók
specializálódott = kacifántos megfogalmazása, hogy melyik hajónak a kapitánya :)
ahogy zstorok75 is írta, az a hajó a sajátja, abban érzi otthon magát, de bármelyik ugyanolyan nemzetiségű prém hajóba átülhet. de megőrzi hogy "honnét jött" és csak oda mehet vissza bünti nélkül (vagy másik prém hajóba).
ha egyszer mégis egy másik normál hajóba akarod rakni, akkor lesz átképzési idő és képesség vesztés, narancsba váltanak a skill-ek és az "under retraining to új hajó" jelenik meg.
de ami fontos, hogy még ekkor is berakhatod prém hajóba, újra kifehéredik (de csak prém hajóban), és ilyenkor addig játszol vele a prém hajóban, míg befejeződik az átképzés. innentől pedig már az új specializálódás jelenik meg. mivel a prém hajók +XP-t adnak általában, ezért gyorsabb az átképzés, ez a prém hajó talán legjobb képessége, amit főleg nagyobb tierben célszerű kihasználni.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: VIZIKANDÚR

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 2 hónapja #26207 Írta: VIZIKANDÚR
VIZIKANDÚR válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók

zstorok75 írta: Üdv!

Ha jól tudom ez annyit jelent, hogy a Königsberg-re specializált parancsnok, de mivel prémium hajóban ül, nem kell átképezni, hogy a képességeit használja.
Ha itt a Tirpitzben húzod egy ideig, akkor úgy tudod majd visszaültetni a Köngsberg-be, hogy megint csak átképzés nélkül, egyből tudja használni a képességeit.
Ugyanakkor, ha már egy másik hajóba küldöd, akkor ott már át kell képezned az adott hajóra.

Talán nem írtam nagy baromságot és a nagyok megerősítenek (vagy megcáfolnak... :blink: )
(Ha hülyeséget írtam, elnézést! Akkor vedd semmisnek...)

Igen ez nekem is feltünt,hogy mikor átraktam a Tirpitz-be..nem voltak sárgák az elért képességek...Azt hittem ez az új frissités miatt változott meg...Minden esetre köszönöm a válaszodat!... ;)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: zstorok75

Több
8 éve 2 hónapja #26208 Írta: VIZIKANDÚR

BigaC írta: specializálódott = kacifántos megfogalmazása, hogy melyik hajónak a kapitánya :)
ahogy zstorok75 is írta, az a hajó a sajátja, abban érzi otthon magát, de bármelyik ugyanolyan nemzetiségű prém hajóba átülhet. de megőrzi hogy "honnét jött" és csak oda mehet vissza bünti nélkül (vagy másik prém hajóba).
ha egyszer mégis egy másik normál hajóba akarod rakni, akkor lesz átképzési idő és képesség vesztés, narancsba váltanak a skill-ek és az "under retraining to új hajó" jelenik meg.
de ami fontos, hogy még ekkor is berakhatod prém hajóba, újra kifehéredik (de csak prém hajóban), és ilyenkor addig játszol vele a prém hajóban, míg befejeződik az átképzés. innentől pedig már az új specializálódás jelenik meg. mivel a prém hajók +XP-t adnak általában, ezért gyorsabb az átképzés, ez a prém hajó talán legjobb képessége, amit főleg nagyobb tierben célszerű kihasználni.

Neked is nagyon köszönöm,-a gyors válaszodat!... ;)

Több
8 éve 1 hónapja - 8 éve 1 hónapja #27359 Írta: Benign_Wolf33
Benign_Wolf33 válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók
Jó ez az Arizona! Snipe-olni is tudó New Mexico. Kongók csak pislognak, mikor lesebzem őket 20 km-ről scouterrel, közelről meg úgye kettéharapom mint a nem prémium tesóka teszi. Úcsó meccsen, mikor már 70-80 e dmg körül jártam az első 6-7 percben, egy ellen BB beírta, hogy "tőlük cap-pelhetek békésen is", és már húzták is a csíkot :D
Viszont kár volt rátennem a 4-es légvédelmet, mert azzal nem lettem előrébb, hogy 3 gépet lő le 2 helyett :silly:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 1 hónapja Benign_Wolf33 által.

Több
8 éve 1 hónapja - 8 éve 1 hónapja #27443 Írta: VIZIKANDÚR
Nem tudom,hogy még mi a túrót akartak volna tőlem...mikor agyon lődőztek,bombáztak hárman egyszerre mivel én voltam velük szemben egyedül...közben a repcsik is támadtak...legyűrtem mind a hármat és a sérüléseim folytán..nem értem el már a 4. ellent..ki aljasul lődözött a hegy mögül mert nem mert elő jönni..és az idő is nekik kedvezett lejárt mire elkaphattam volna...és ezek után még engem dobáltak sárral és kritizáltak azok kik semmit sem csináltak,-és elhullottak mind a legyek...én maradtam meg élve meg egy másik hajó a csapatból...kikaptunk...
...tisztára a WOT filling "köszönt" rám..ebben a csatában is... :angry: :sick:
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 1 hónapja VIZIKANDÚR által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: llw99

Több
8 éve 1 hónapja - 8 éve 1 hónapja #27558 Írta: powermax
powermax válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók
Nem tudtam ellenálni ennek a gyönyörűségnek,hát megvettem.Nem bántam meg!

Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 1 hónapja powermax által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.291 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.