Prémium csatahajók

Több
8 éve 2 hónapja #26129 Írta: VIZIKANDÚR
VIZIKANDÚR válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók
Na végre megkaparíntottam magamnak a dágaszágomat( direkt írtam így...).. :P kepfeltoltes.hu/160911/CSATAHAJ_...1XXXX...kepfeltoltes.hu_.jpg [img]http://[/img]
A következő felhasználók mondtak köszönetet: James Onedin

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 2 hónapja #26130 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók

VIZIKANDÚR írta: Na végre megkaparíntottam magamnak a dágaszágomat( direkt írtam így...).. :P kepfeltoltes.hu/160911/CSATAHAJ_...1XXXX...kepfeltoltes.hu_.jpg [img]http://[/img]

Azt majd a társaid el döntik.... :evil:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: VIZIKANDÚR

Több
8 éve 2 hónapja #26131 Írta: VIZIKANDÚR

James Onedin írta:

VIZIKANDÚR írta: Na végre megkaparíntottam magamnak a dágaszágomat( direkt írtam így...).. :P kepfeltoltes.hu/160911/CSATAHAJ_...1XXXX...kepfeltoltes.hu_.jpg [img]http://[/img]

Azt majd a társaid el döntik.... :evil:

Bizony...úgy mint a wot-ban...veszélyesebbek mint maga az ellenség... :lol: :lol:
most éppen nekem startolt ezerrel mikor látta,hogy előtte haladok majd el...és már harcban vagyok az ellennel...simán "gázt adott"..és derékba kapott el ..de ez még nem minden vonszoltam is egy darabig magammal mire végre leszakadt rólam..erről ennyit...ja..közben meg 3 ellennel küzdöttem... :sick: valami plecsnit is adott valami vasksztyűs kezet ami kibukkan a felhőkből..és rámutat a repcsire...( harcoltam az ellen repcsikkel is szépen... :silly:

Több
8 éve 2 hónapja #26134 Írta: VIZIKANDÚR

James Onedin írta:

VIZIKANDÚR írta: kepfeltoltes.hu/160909/13-LEMARADT_A_SEG...kepfeltoltes.hu_.jpg [img]http://[/img]

Köszönöm Szete..elég fifikásan van megcsinálva...(másképp mint eddig nekem volt)..Lehet,hogy a win 10-es miatt?...De rájöttem..A lényeg az,hogy csak sikerült! :P
Nagyon köszönöm srácok a segítségeteket!.. ;)

Na mizu barátom,hogy muzsikál az új gép?Full hd-ban 300fps??? :)

Minden reménységemet beváltotta!...meg sem ciccent egész csata alatt..simán,-és gyönyörűen fut...grafikáról meg annyit,hogy kaki-pisi a látványtól nekem...hihihi :lol: :lol: ;) Most már csak bele kell szoknom a csatákba,-főleg a "random" őrültségeibe... :side:

Több
8 éve 2 hónapja - 8 éve 2 hónapja #26191 Írta: VIZIKANDÚR
Kezdetnek nem rossz..Majd csak kialakul ez a hajócskám is... :side: ;) kepfeltoltes.hu/160912/shot-16.09.12_14....kepfeltoltes.hu_.jpg

Ehhez lenne egy kérdésem srácok...a parancsnokom képe alatt van egy olyan rész ,hogy "specializáció-königsberg"...Ez mit jelent?...Bármikor ha vissza vásárolom a Königsbergemet..és belerakom a Tirpitz-ből a kapitányomat azzal simán (átképzés nélkül) használhatom?... :huh:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 2 hónapja VIZIKANDÚR által.

Több
8 éve 2 hónapja - 8 éve 2 hónapja #26193 Írta: zstorok75
zstorok75 válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók
Üdv!

Ha jól tudom ez annyit jelent, hogy a Königsberg-re specializált parancsnok, de mivel prémium hajóban ül, nem kell átképezni, hogy a képességeit használja.
Ha itt a Tirpitzben húzod egy ideig, akkor úgy tudod majd visszaültetni a Köngsberg-be, hogy megint csak átképzés nélkül, egyből tudja használni a képességeit.
Ugyanakkor, ha már egy másik hajóba küldöd, akkor ott már át kell képezned az adott hajóra.

Talán nem írtam nagy baromságot és a nagyok megerősítenek (vagy megcáfolnak... :blink: )
(Ha hülyeséget írtam, elnézést! Akkor vedd semmisnek...)
Utolsó szerkesztés: 8 éve 2 hónapja zstorok75 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: VIZIKANDÚR, DragonZ

Oldalmegjelenítési idő: 0.298 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.