Prémium csatahajók

Több
8 éve 15 órája #29403 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók
Nekem a Tirpitz és Scharnhorst van. (volt König Albert is promo BB, igaz az csak tier 3-as)
Az az igazság, hogy mindkettőt nagyon szeretem, és más játékstílust kívánnak.
A Tirpitz-el jól összeszoktam, sebzésem a szerverátlag felett, de van még mit fejlődni. Ajánlott hajó, főleg mert 8-as is, több küldetést lehet vele teljesíteni, és sok XP-t/gyorsabb átképzést biztosít. Mostanában nagyon jól adja a citadellákat, légvédelme sem annyira pocsék, talán a torpedókat kevésbé bírja :)
A Scharnhorst egy csatacirkáló, vele legjobban cirkálókra lehet vadászni, de alacsonyabb tier BB-k sem szeretik. A kisebb űrméret miatt az AP sebzése is a BB és cirkáló között van, szóval akkorát nem lehet a citadellájának örülni, mint a Tirpitz-ének, viszont nagyobb a tűzgyorsaság.
Szóval én nem nagyon tudnék választani, de a játékstílusa alapján talán tud dönteni :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Sith7

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• tmage
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 15 órája - 8 éve 15 órája #29404 Írta: tmage
tmage válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók

Sith7 írta: Barátom prémium német csatahajót szeretne, de nem tud dönteni , hogy melyiket válassza.

Van valaki akinek esetleg megvan mind a kettő ?
Melyiket ajánlaná ? Pro/ kontra ?

Én is gondolkozom német nagyvas beszerzésén, összedobtam ezen az oldalon egy összehasonlító táblázatot az alap és prémium hajókról:
Code:
http://wows-numbers.com/ships/compare/?id[0]=3763287856&id[1]=4182718256&id[2]=4292818736&id[3]=4181669680

(basszus, nem engedi normálisan beszúrni a link-et, úgyhogy marad a COPY-PASTE)

Nem állítom hogy sokat segített a döntésben :) de talán másnak igen.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 15 órája tmage által.

Több
8 éve 15 órája #29405 Írta: Sith7
Sith7 válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók
köszönöm a válaszokat

Több
7 éve 11 hónapja - 7 éve 11 hónapja #29875 Írta: VoiceOfTheVoiceless
VoiceOfTheVoiceless válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók
Hírek szerint jön az első magas szintű USA prémium csatahajó, ami egy South Dakota oszályú hajó lesz, az Alabama . Statisztikailag átlagos, elég mozgékony hajó, perfekt usa légvédelemmel, bűn lassú lövedék sebességgel (700m/s). Ha minden igaz, akkor a jövő év elejére lesz várható, szóval aki akar valami effektív 8-as bb-t, annak várnia kell kicsit.
Utolsó szerkesztés: 7 éve 11 hónapja VoiceOfTheVoiceless által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: ledgeri, pkrusi

Több
7 éve 11 hónapja #29955 Írta: ledgeri
ledgeri válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók
A következő felhasználók mondtak köszönetet: tmage

• tmage
  • Látogató
  • Látogató
7 éve 11 hónapja #29959 Írta: tmage
tmage válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók

ledgeri írta: Missouri stats

Dícséretes hogy a játékban "munkával" megkereshető a megfelelő fizetőeszköz egy prémium hajóra, de ugyanakkor némiképp megmosolyogtató, hogy azt gondolják, csak a tapasztalt játékosok fogják úsztatni a járgányt. Van akinek nem drága átváltani 25-ös szorzóval (vagy akciók idején 35-tel) a normál XP-t szabad XP-re. Éppenséggel nem sajnálom tőlük, 750,000 free XP drága mulatság lesz...

Oldalmegjelenítési idő: 0.304 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.