- Köszönetek: 1467
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
ledgeri írta: Ebbe a receptbe bele kell venni azt, hogy mennyi játékból gyűlhet össze az a mennyiségű extra XP az ELIT vagy prémium hajókon, amit x pénzért lehet átváltani... De hát t10-ben is láttam már olyan játékost, aki nem tudta mit csinál, vagy t4-ben olyat, hogy ment is a dicséret!
Mydgard írta: Huh gyerekek, ez a Missouri lazan 1/1-ben atvalthato lesz 750k free XP-ert? Csak azert, mert ez nekem lazan osszejon, a Tirpitzen mar most van 430k XP... Bar most gondolok bele, free XP... Nos 30000 doublon kell, ahogy most hirtelen szamolom... Ez eleg horrornak tunik, kiveve ha lesz 1:35-os atvaltasi arany, akkor 20k doublon + 50k freeXP. Mindenesetre a hajo eleg betegnek tunik a statjai alapjan.
vonKurz írta:
Mydgard írta: Huh gyerekek, ez a Missouri lazan 1/1-ben atvalthato lesz 750k free XP-ert? Csak azert, mert ez nekem lazan osszejon, a Tirpitzen mar most van 430k XP... Bar most gondolok bele, free XP... Nos 30000 doublon kell, ahogy most hirtelen szamolom... Ez eleg horrornak tunik, kiveve ha lesz 1:35-os atvaltasi arany, akkor 20k doublon + 50k freeXP. Mindenesetre a hajo eleg betegnek tunik a statjai alapjan.
elviekben egy Iowa radarral. a radar k-jo amugy, persze nem mindegy hogy mekkora hatotav meg idotartam, de azert a radar cirkálóra való elsősorban, ha egy Iowan 30 másodpercig van, akkor még a tornyát se feltétlen tudja odafordítani, nemhogy kárt is okozzon egy rombiban
ettől még jó. az árával sincs gond, karácsonykor 100%, hogy lesz 35 xp/1 arany átváltási akcio, viszonylag gyakran van egyébként is, és akkor 22000 arany a kilences, mikozben a nyolcasok 12-13000...
ami miatt viszont eszem ágában se lesz megvenni, a Montana jobb nála, meg a Shima is, hiába van rajta jó ágyú, ha szét fogják torpedózni, és magas tierben minden csatahajóval ez történik...
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.