Prémium csatahajók

Több
7 éve 11 hónapja #29967 Írta: ledgeri
ledgeri válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók
Ebbe a receptbe bele kell venni azt, hogy mennyi játékból gyűlhet össze az a mennyiségű extra XP az ELIT vagy prémium hajókon, amit x pénzért lehet átváltani... De hát t10-ben is láttam már olyan játékost, aki nem tudta mit csinál, vagy t4-ben olyat, hogy ment is a dicséret!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• tmage
  • Látogató
  • Látogató
7 éve 11 hónapja #30012 Írta: tmage
tmage válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók

ledgeri írta: Ebbe a receptbe bele kell venni azt, hogy mennyi játékból gyűlhet össze az a mennyiségű extra XP az ELIT vagy prémium hajókon, amit x pénzért lehet átváltani... De hát t10-ben is láttam már olyan játékost, aki nem tudta mit csinál, vagy t4-ben olyat, hogy ment is a dicséret!

Persze, nem semmi munkát kell beletenni hogy legyen 750,000 átváltható XP-d, de messze nem elérhetetlen, akár alacsonyabb tier-ekben sem. Nálam most több mint 3,5 millió átváltásra alkalmas XP van a hajóimon (ebből csak a Cleveland-en több mint 700K) De bolond lennék dublont áldozni átváltásra...

Több
7 éve 11 hónapja #30019 Írta: ledgeri
ledgeri válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók
Hát lesz aki bolond lesz ezt megcsinálni... De na, a WG nem kihalósorban van.... egyesek miatt...

Mondjuk megnézném, hogy az összes játékosból arányaiban mennyi az aki nem prémiumozik, vagy igen, vagy csak hajót vesz, vagy mindent amit lehet!

Több
7 éve 11 hónapja #30021 Írta: Mydgard
Mydgard válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók
Huh gyerekek, ez a Missouri lazan 1/1-ben atvalthato lesz 750k free XP-ert? Csak azert, mert ez nekem lazan osszejon, a Tirpitzen mar most van 430k XP... Bar most gondolok bele, free XP... Nos 30000 doublon kell, ahogy most hirtelen szamolom... Ez eleg horrornak tunik, kiveve ha lesz 1:35-os atvaltasi arany, akkor 20k doublon + 50k freeXP. Mindenesetre a hajo eleg betegnek tunik a statjai alapjan. :cheer:

Több
7 éve 11 hónapja #30022 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók

Mydgard írta: Huh gyerekek, ez a Missouri lazan 1/1-ben atvalthato lesz 750k free XP-ert? Csak azert, mert ez nekem lazan osszejon, a Tirpitzen mar most van 430k XP... Bar most gondolok bele, free XP... Nos 30000 doublon kell, ahogy most hirtelen szamolom... Ez eleg horrornak tunik, kiveve ha lesz 1:35-os atvaltasi arany, akkor 20k doublon + 50k freeXP. Mindenesetre a hajo eleg betegnek tunik a statjai alapjan. :cheer:

elviekben egy Iowa radarral. a radar k-jo amugy, persze nem mindegy hogy mekkora hatotav meg idotartam, de azert a radar cirkálóra való elsősorban, ha egy Iowan 30 másodpercig van, akkor még a tornyát se feltétlen tudja odafordítani, nemhogy kárt is okozzon egy rombiban :)
ettől még jó. az árával sincs gond, karácsonykor 100%, hogy lesz 35 xp/1 arany átváltási akcio, viszonylag gyakran van egyébként is, és akkor 22000 arany a kilences, mikozben a nyolcasok 12-13000...

ami miatt viszont eszem ágában se lesz megvenni, a Montana jobb nála, meg a Shima is, hiába van rajta jó ágyú, ha szét fogják torpedózni, és magas tierben minden csatahajóval ez történik...

Több
7 éve 11 hónapja - 7 éve 11 hónapja #30027 Írta: Mydgard
Mydgard válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók

vonKurz írta:

Mydgard írta: Huh gyerekek, ez a Missouri lazan 1/1-ben atvalthato lesz 750k free XP-ert? Csak azert, mert ez nekem lazan osszejon, a Tirpitzen mar most van 430k XP... Bar most gondolok bele, free XP... Nos 30000 doublon kell, ahogy most hirtelen szamolom... Ez eleg horrornak tunik, kiveve ha lesz 1:35-os atvaltasi arany, akkor 20k doublon + 50k freeXP. Mindenesetre a hajo eleg betegnek tunik a statjai alapjan. :cheer:

elviekben egy Iowa radarral. a radar k-jo amugy, persze nem mindegy hogy mekkora hatotav meg idotartam, de azert a radar cirkálóra való elsősorban, ha egy Iowan 30 másodpercig van, akkor még a tornyát se feltétlen tudja odafordítani, nemhogy kárt is okozzon egy rombiban :)
ettől még jó. az árával sincs gond, karácsonykor 100%, hogy lesz 35 xp/1 arany átváltási akcio, viszonylag gyakran van egyébként is, és akkor 22000 arany a kilences, mikozben a nyolcasok 12-13000...

ami miatt viszont eszem ágában se lesz megvenni, a Montana jobb nála, meg a Shima is, hiába van rajta jó ágyú, ha szét fogják torpedózni, és magas tierben minden csatahajóval ez történik...

Valoban a nagy kapkodasban, ahogy olvastam, nos... A citadella pancelzata erosebb, viszont az AA gyengebb, mint az Iowa-n. Hat annyival nem extrabb, en Tirpitzel eleg durvan szoktam sebezni az Iowa-kat, a North Carolinakkal tobb problemam akad. Mar csak az a kerdes, hogy mennyire termeli jol a creditet.

Hat ez igy jo kis WG-s aranybanyaszatnak tunik, mert aki akarja ezt a hajot, az tuti hogy fog venni valamennyi dublont XP valtasra, nem is keveset, illetve ha belegondolunk 750k freeXP-bol konkretan 3-4-et lehet ugrani egy agon felfele techtree-s hajoknal, dehat igy mar elgondolkodtato, hogy "good deal" e ez.
Utolsó szerkesztés: 7 éve 11 hónapja Mydgard által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: tmage

Oldalmegjelenítési idő: 0.261 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.