Prémium csatahajók

Több
7 éve 11 hónapja #30196 Írta: pkrusi
pkrusi válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók

VoiceOfTheVoiceless írta: Uraim!
Holnaptól 30% kedvezménnyel lesznek a Tier6-os prémium hajók. A Három prémium csatahajó között gondolkodom (Warspite, Dunkerque, Arizona). Tudom melyik mit tud, mire jó stb., de még sem tudom melyiket válasszam. Legkevésbé az Arizonát akarom, mert nem szeretek magasabb szinten 20 csomóval közlekedni, hiába jók az ágyúi. Így maradt a Warspite és a Dunkerque.

Ha játszhatóság és teljesítményt nézem, inkább a Dunkerque felé húz a szívem, viszont egy hatalmas előnye lenne a Warspite-nak annak ellenére is, hogy bug-os a páncélja. Mégpedig az, hogy biztos lesz brit csatahajó vonal, és jelent pillanatban is van egy 12 skilles brit kapitányom ami csak a bevetésre vár. Tudom, hogy van pár gyűjtő köztetek, és már készítettem is a popcornt a vitára, szóval győzzetek meg! B)

csak a FUSO :woohoo:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
7 éve 11 hónapja #30199 Írta: VoiceOfTheVoiceless
VoiceOfTheVoiceless válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók

pkrusi írta: csak a FUSO :woohoo:

Fusom van, de kell a változatosság! ;)

Több
7 éve 11 hónapja #30201 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók
Én figyelgettem ezeket a hajókat csatában, de valahogy egyik se volt kiemelkedő, de lehet, hogy csak ilyen játékokat fogtam ki. De Warspite mintha lenne valamelyik tengerész kolléga kikötőjében..

Több
7 éve 11 hónapja #30209 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók

VoiceOfTheVoiceless írta: Uraim!
Holnaptól 30% kedvezménnyel lesznek a Tier6-os prémium hajók. A Három prémium csatahajó között gondolkodom (Warspite, Dunkerque, Arizona). Tudom melyik mit tud, mire jó stb., de még sem tudom melyiket válasszam. Legkevésbé az Arizonát akarom, mert nem szeretek magasabb szinten 20 csomóval közlekedni, hiába jók az ágyúi. Így maradt a Warspite és a Dunkerque.

Ha játszhatóság és teljesítményt nézem, inkább a Dunkerque felé húz a szívem, viszont egy hatalmas előnye lenne a Warspite-nak annak ellenére is, hogy bug-os a páncélja. Mégpedig az, hogy biztos lesz brit csatahajó vonal, és jelent pillanatban is van egy 12 skilles brit kapitányom ami csak a bevetésre vár. Tudom, hogy van pár gyűjtő köztetek, és már készítettem is a popcornt a vitára, szóval győzzetek meg! B)

A Warspite nem rossz hajó,én nyugodt szívvel merem ajánlani!!

Több
7 éve 11 hónapja #30215 Írta: Sith7
Sith7 válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók
Warspite vs Dunkerque ? B)

Több
7 éve 11 hónapja #30225 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók

Sith7 írta: Warspite vs Dunkerque ? B)

A Franciát nem tom,de a Warspite tényleg jó...
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Sith7

Oldalmegjelenítési idő: 0.278 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.