Prémium csatahajók

Több
8 éve 7 hónapja #19445 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók

Fujipapa írta: Nagyon szépen köszönöm az észrevételedet.

Mint már mondtam is, az Én kikötőmbe ez a hajó csak valamelyik reggel futott be, de volt módomban kb 150 csatát menni vele egy barátom jóvoltából. Akkor döntöttem el, hogy ha megfizethető lesz az ára, a saját kikötőmbe is behajózom.

A forgolódásomnak köszönhetőleg meg nem olyan gyakran gyulladok ki. Nem mondom, ha már négyen lőnek és nem tudok rendesen kiforogni...
Ég mint egy fuck-lya! :) :)

azt nem olvastam :) és valoban vannak olyan elveim, hogy lehetoseg szerint az szoljon hozza olyan témához aki már látta legalabb... 150 csata az teljesen rendben van...

a forgolodasrol mondtam ugye hogy meggyozheto vagyok...

a másik dolog meg hogy a cirkalo stilussal mennyire jatszhato egy gyors es fordulekony csatahajo... nem lesz jo rombolovadasz akarmit is csinalsz vele :)

de amiket mondtam, hogy felesleges kulon attolteni a loszert, mert gyorsan lo az magatol is, azt tartom... nem tettem hozza ugyan, de durvakat lehet sebezni rombolon AP loszerrel is, plane kozelrol...
lehet hogy atmegy a hajon robbanas elott loszer, de ha hosszaban megy at az visz magaval mindent :)

meg azt is, hogy szerintem se a Tirpitznek, se a nemet cirkalovonalnak jelenleg nincs kulonosebben szuksege az expert marksmanra, ami nem azt jelenti, hogy baj ha megvan, de ha ugy teszed fel a kerdest, hogy melyik a jobb ?

31,5 fokos toronyforgas, + 13 masodperccel gyorsabb attoltes AP/HE kozott,
vagy 36 fokos toronyforgas + a torpedok 25%-l messzebbrol valo eszrevetele ? én inkabb az utobbit valasztanam...

mivel a Tirpitzen nincs fordulas gyorsitom, arrol nemtok nyilatkozni, hogy fordul-e vele olyan gyorsan, hogy ne tudja rajt tartani a celt a jellemzoen 15km-re levo celokon expert marksman nelkul...

de ez cirkalo problema elsosorban, 5-6 km-re szalado rombik ellen szerintem...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 7 hónapja #19448 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók
hát mondod, hogy a Tirpitz inkább torpedótól hal meg, akkor meg azért nem rossz az a +fordulás :)
egyébént még mögöttem sincs annyi csata, hogy statisztika lenne belőle, de eddig talán egyszer haltam meg torpedótól, még 4x Shimakaze jelenlétében is..
én is azt veszem észre, ezt a hajót cirkálósan kell játszani. incoming fire alert és szépen kimanőverezni a távoli lövéseket, főleg mert azok elég veszélyesek a vékonyabb deck armor miatt.
az AP-HE váltó skill fent van ugyan, de nekem van egy rossz tulajdonságom, hogy nem nagyon váltok csatahajóval, 99% AP, max akkor ha nagyon idegesítőek a rombolók és nincs más, aki elintézze őket. egyszerűen a legtöbb esetben időkidobásnak gondolom az átváltást, amíg átvált, addig tudtam volna egy AP szalvót lőni.

utolsó slotba én végül a Concealment-et raktam. 4 csatát mentem így, nekem úgy tűnik, hasznosabb, mint a target aq, de végülis ez cserélhető.

Több
8 éve 7 hónapja #19462 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók

BigaC írta: hát mondod, hogy a Tirpitz inkább torpedótól hal meg, akkor meg azért nem rossz az a +fordulás :)

utolsó slotba én végül a Concealment-et raktam. 4 csatát mentem így, nekem úgy tűnik, hasznosabb, mint a target aq, de végülis ez cserélhető.

mondtam ilyent, tény :) de ugy ertettem, hogy gyakran fog sullyedni torpedotol, nem feltetlenul abba hal bele, de sebzodik. mind repulotol, mind rombolotol
es egni is fog, mert a cirkalok HE-vel fogjak loni elsosorban, ezért az a cucc, ami lerovidit a sullyedest, és ezzel párhuzamosan az égést is, hasznos dolog rajta.
igy okes ? :)

cirkalora en fixen a concelment-t rakom mindig, ok elvileg jobban ki tudjak fordulni a torpedokat, tehat ha innen nezzuk ertelmes dolog rajtuk a messzirol meglatott torpedo...

ugyanakkor a cirkalok puhak, es ha elkezdenek loni, és nincs a kozelben rombi, akkor én bezony abbahagyom a lovest egy kicsit, ujrahelyezkedem, és akkor jovok megint elo ha látom már mással foglalkoznak... ez gyakran megesik, szal cirkalonal jo dolog.
Tirpitz nem fog elbujni senki elol sem csata kozben, legalabbis ritkabban van ra eselye, sokkal ritkabban...

Több
8 éve 7 hónapja #19463 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók
az a baj, hogy a Tirpitz után mindenbe szar visszaülni :(
kivéve talán a rombolót...
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Több
8 éve 7 hónapja #19467 Írta: Get200
Get200 válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók
Szerintem is jobb az álca az 5. helyre..
Az álcával 14km az észlelhetőség de ugye 21km-re lő el. Ha 14km en túl lövök egy másik BB-t akkor 20mpként eltűnök a szeme elöl, azaz addig nem tud rámlőni. Lövéskor persze felvillanok elötte és nyilván rám is fog lőni de addigra már el is fordulhattam, jobb szöget mutatva.

A másik bigyó 20%al nagyobb torpedó észlelhetőséget ad. Ez szerintem annyit jelent, hogy ha egy torpedót amúgy 1kmről látnék meg, ezzel a felszereléssel 1,2km-ről fogom észrevenni. Az a 200 méter kb nem elég semmire. Tudom, hogy mondjuk a Shima torpedói messzebbről kezdenek látszani ami már nem 200 méter de akkor is párszáz méterről beszélünk ami sok esetben semmire sem elég, pláne ha 72 csomóval jön felénk..

A skillek között ott a Vigilance az 25%-ot ad. Ez jobban megéri mint a felszerlés.. Hogy ezek összeadódnak -e, arról fogalmam sincs..

Fordulás segítő volt régen, de lecseréltem DCS-re mivel mindenki HE-vel lövi, égni meg szeret..

Kétpontos skilleknél meg én mindig EMet rakom fel csatahajókra és cirkálókra, soha az IFA-t. Szerintem haszontalan skill az első 15pontig, utánna már akár kategória. Szokták mondani, hogy hatodik érzék nem kell a csatahajóra, mert mindig látnak.. ennyi erővel IFA sem kell, mert a csatahajókat mindig lövik :) Hatodik érzék nélkül azt sem fogom tudni, hogy ott egy romboló és pl egy Kagero 5.4km-ről tud torpedókat indítani. Ha semmiből feltűnik 8 torpedó 76 csomóval (majd) hiába aggódom a távoli lövésektől..

Több
8 éve 7 hónapja #19524 Írta: Gneisenau67
Gneisenau67 válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók
Nálam időnként észlelhető, főleg a szovjet sorban, hogy a hajó egyszerűen képtelen a fordulásra, hiába füstölnek az A és a D billentyűk :) Na az valóban adrenalin löket.

Oldalmegjelenítési idő: 0.276 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.