Prémium csatahajók

Több
8 éve 6 hónapja #19719 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók
sokat javít a dolgon, de azért nyolcasok meg fognak torpedozni ezekutan is...

nekem a Hipperrel volt kivancsisag projektem, a 2 negyes AA-t ratettem, aztan ottmaradt, most at kellett kepezni a Roonba a kapitanyt, elovettem a Tirpitzet. es lass csodat, vicces legvedelem lett belole :) tenyleg,

ettol fuggetlenul lehetoleg 4-5km-nel nem kell TIrpitzzel elkalandozni az NC meg az NO mellol ha van érdemi CV a láthatáron...
A következő felhasználók mondtak köszönetet: pkrusi

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 6 hónapja #19728 Írta: Get200
Get200 válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók

vonKurz írta: sokat javít a dolgon, de azért nyolcasok meg fognak torpedozni ezekutan is...

nekem a Hipperrel volt kivancsisag projektem, a 2 negyes AA-t ratettem, aztan ottmaradt, most at kellett kepezni a Roonba a kapitanyt, elovettem a Tirpitzet. es lass csodat, vicces legvedelem lett belole :) tenyleg,

ettol fuggetlenul lehetoleg 4-5km-nel nem kell TIrpitzzel elkalandozni az NC meg az NO mellol ha van érdemi CV a láthatáron...

A következő felhasználók mondtak köszönetet: pkrusi

Több
8 éve 6 hónapja #19729 Írta: pkrusi
pkrusi válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók

Get200 írta:

vonKurz írta: sokat javít a dolgon, de azért nyolcasok meg fognak torpedozni ezekutan is...

nah ez tényleg durva

Több
8 éve 6 hónapja #19740 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók

pkrusi írta: akkor ezek szerint csak én vonzom őket xD hiába van rajta légvédelmi felszerelés, meg az 1 skilles motyó, a 4 skillestől várom a csodát, hogy sebezhetetlen királynő legyek a tengeren :love:

A vadászrepülő van rajta?
Mennyi a hajód AA-értéke?

Több
8 éve 6 hónapja #19741 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók
Des Moines/Hindenburg vs bot hajok... ha nincs a sziget,egybol megszivja mindketto... vagy ha nem botok inditjak a hajokat, es megvarjak amig kiernek a sziget fedezekebol...

a Hindenburgnak meg szerencséje volt, látványosnak látványos, mondjuk tesztelni pont nem tesztelt semmit szerintem..

érdekesebb lett volna a végeredmény szempontjábol mondjuk 5 db bogue támado setuppal...

Több
8 éve 6 hónapja #19800 Írta: fefekiraly
fefekiraly válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók
Ha minden igaz akkor ma megkapjuk a 3 nap prémet, szóval ezalatt az idő alatt Tirpitzelni fogok. Ha valaki csatlakozna hozzám, akkor vegyen fel barátnak, és szakaszozhatunk B)

Fefekiraly néven megtaláltok este 9 után ;)

Oldalmegjelenítési idő: 0.301 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.