Prémium csatahajók

Több
8 éve 7 hónapja #19548 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók
Világért sem akarom senki zsebéből a pénzt kiénekelni... csak éppen eszembe ötlött, hogy mostanában ugye lehet Tirpitzet venni a hajógyár kasszájánál... sokkal több Tirpitz szántja is a vizet, sokuk azt sem tudja, merre van az arra, lehet őket sebezni rendesen... de csak emiatt nem koptatnám a klaviatúrát... ami miatt mégis, az az, hogy az egyik múltkori csatában öt (!) Izumóba botlottam... a másikban csak háromba... ...de ha egyszer a népek, ha fogcsikorgatva is, de átverekszik ezeken magukat a Jamatóig, mi bújkálhatunk a háború végéig a birodalmi vasunkkal valamelyik kies norvég öböl mélyén... dixit!
A következő felhasználók mondtak köszönetet: DragonZ, SgtBala

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 7 hónapja #19557 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók
Nagyon jó hajó a Tirpitz... gyanítom, kellő tanulással és alázattal a legjobb csatahajó... Természetesen sok a hobby Tirpitz-es, aki nem is nagyon játszott más Tier 8-al hajóval... de egy ilyen hajóval nem csak sebezni lehet ahol épp van, hanem sebessége okán taktikailag is sokat ki lehet hozni egy menetből. Egy Colorado-t például az MM odapottyant valahová, aztán némi tapasztalattal + barátságos RNG-vel lehet szépet menni, de a Tirpitz-el megválogathatod, hol csatázol, ez igen nagy előny. Bár Tier 10-ben a Tirpitz, jó ha meghúzza magát, de óvatos taktikával igencsak jó sebzéseket el lehet érni - a 380/406mm között nincs egetverő különbség, gyakran többet számít a mobilitás és nagyobb tűzerő.
Nekem eddig az jött a legjobban be, ha komolyabb cirkálókhoz társulhatok/társulnak hozzám, azt a harccsoportot igen nehéz leküzdeni... (nemrég egy Hipper-el és Roon-al mentem együtt, eljutottunk a bázisig, jó eredménnyel támadtuk, míg megjöttek a főerők és nyertünk is, ez volt egy 92K sebzés-el csata).
Nem látok nagy gondot az AA tekintetében sem, főleg +skill-ekkel és upgrade-el, persze cirkáló bandával, egyedül lófrálni a Tirpitz-el továbbra sem szerencsés... (semmivel sem az).
Volt egy menet nemrég North Carolinával társulva, az is bejött. Mindkét hajó elég gyors és közös légvédelmük sem gyenge.

Na persze szívtam is jó nagyokat párszor. Van pár emlékezetes Tier9,10 hajók által bekapott találatom... :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: vonKurz, Szete58, SgtBala

Több
8 éve 6 hónapja #19574 Írta: SgtBala
SgtBala válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók

Szete58 írta: Világért sem akarom senki zsebéből a pénzt kiénekelni... csak éppen eszembe ötlött, hogy mostanában ugye lehet Tirpitzet venni a hajógyár kasszájánál... sokkal több Tirpitz szántja is a vizet, sokuk azt sem tudja, merre van az arra, lehet őket sebezni rendesen... de csak emiatt nem koptatnám a klaviatúrát... ami miatt mégis, az az, hogy az egyik múltkori csatában öt (!) Izumóba botlottam... a másikban csak háromba... ...de ha egyszer a népek, ha fogcsikorgatva is, de átverekszik ezeken magukat a Jamatóig, mi bújkálhatunk a háború végéig a birodalmi vasunkkal valamelyik kies norvég öböl mélyén... dixit!

Bátyó, mi nem követjük a Kriegsmarine taktikáját. Nem bujkálunk bele az arcukba oszt kész ;)

Több
8 éve 6 hónapja #19581 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók
Erősen gondolkozom, hogy mégis a -7% dispersiont kéne raknom a 2. helyre a Tirpitznél, ezzel ugyan vesztenék 20% AA range-et, de a 4-es Advanced Fire Training skill-el visszaszerezhetem előbb-utóbb. Néha idegesítően félrehordanak a lövegek.

Több
8 éve 6 hónapja #19584 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók

BigaC írta: Erősen gondolkozom, hogy mégis a -7% dispersiont kéne raknom a 2. helyre a Tirpitznél, ezzel ugyan vesztenék 20% AA range-et, de a 4-es Advanced Fire Training skill-el visszaszerezhetem előbb-utóbb. Néha idegesítően félrehordanak a lövegek.

hagyd csak, nekem az van rajt, és igy is k-ra félrehord :P

nagyon pontosnak tunik a Tirpitz, amig nem játszol mondjuk Zaoval, ez valami hihetetlen egyébként, lehet csalás van a dologban vagy nemtom, de 15km-rol soxor eltalallok egy rombolot...

nem, nem a Tirpitzzel :D
divat szidni az Izumot, de azt kimondottan pontosnak érzem hozzá képest, Iowat pláne...
vagy csak a 3-s toronynak jobb a szórásképe, több a soretszem :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: BigaC

Több
8 éve 6 hónapja #19698 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók
Tirpitz tulajoktól kérdezném: ez mennyire gyakori nektek :blink:

Utána lőttem HE-vel, majd ap-val lőttem volna, ha cv nem lővi ki torpedókkal, 2 irányból egyszerre
Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: vonKurz, pkrusi

Oldalmegjelenítési idő: 0.328 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.