Prémium csatahajók

Több
8 éve 7 hónapja #19324 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók
még egy kérdés az Öregasszonyhoz:

régen talán nem lehetett (olvastam ilyesmit), de most le lehet cserélni a spotter repülőt katapult vadászra, érdemes-e? bár most előző játékban pont kiszedtem egy vánszorgó Myoko-t 22km-ről spotterrel, de az ilyesmi ritka mint a fehér holló...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 7 hónapja #19329 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók
#19318 „erre kell jó stratégiát kitalálnom, amikor a Tirpitzet magányosan rakja az MM jó messze a főerőktől, pl. bázist védeni. (persze ez más csatahajóra is kérdés)
itt ugye rögtön jön a stressz...”

Ne jöjjön. Az elején nem kell bázist védeni, a Tirpitz gyors, visszaér, ha kell. Spuri a többiek után ilyenkor.

#19322 A második táborral értek egyet. Kell a légvédelem. A CV-sek zöme nem is nézi, milyen hajó, nekik ez nem Tirpitz, hanem célpont. Nem aszerint döntenek, hogy a Tirpitzet vagy az Amagit támadják-e, hanem azt nézik max., h. sérült-e vagy nem.

„az utolsó slotnál viszont úgy látszik, eléggé egyetért mindenki, hogy 2 millióért egyik sem éri meg” - én nem! Mi másra való a kredit, mint arra, hogy elköltsük. Egy jobban felszerelt hajó hamarabb összelövi azt a fránya kétmillió kreditet.

„le lehet cserélni a spotter repülőt katapult vadászra, érdemes-e?” - Mi? Még nem cserélted le? Rögvest! :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: BigaC, SgtBala

Több
8 éve 7 hónapja #19330 Írta: SgtBala
SgtBala válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók
Nos, az esküvő kedves szerelmemmel csak május 3.-án jön létre. De akkor biztos :) Addig is iszom szavaitokat itt eme nemes portál felületén a szépasszonyról.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, pkrusi

Több
8 éve 7 hónapja - 8 éve 7 hónapja #19336 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók

Szete58 írta: #19318 „erre kell jó stratégiát kitalálnom, amikor a Tirpitzet magányosan rakja az MM jó messze a főerőktől, pl. bázist védeni. (persze ez más csatahajóra is kérdés)
itt ugye rögtön jön a stressz...”

Ne jöjjön. Az elején nem kell bázist védeni, a Tirpitz gyors, visszaér, ha kell. Spuri a többiek után ilyenkor.

#19322 A második táborral értek egyet. Kell a légvédelem. A CV-sek zöme nem is nézi, milyen hajó, nekik ez nem Tirpitz, hanem célpont. Nem aszerint döntenek, hogy a Tirpitzet vagy az Amagit támadják-e, hanem azt nézik max., h. sérült-e vagy nem.

„az utolsó slotnál viszont úgy látszik, eléggé egyetért mindenki, hogy 2 millióért egyik sem éri meg” - én nem! Mi másra való a kredit, mint arra, hogy elköltsük. Egy jobban felszerelt hajó hamarabb összelövi azt a fránya kétmillió kreditet.

„le lehet cserélni a spotter repülőt katapult vadászra, érdemes-e?” - Mi? Még nem cserélted le? Rögvest! :)

köszi, akkor marad az AA. a dispersion-t nem látom olyan vészesnek, az AA segítség viszont már most bejött.
spuri alatt úgy érted, vágjak át a főerőkhöz vagy a mellém rakott cirkálók után? utóbbit most próbáltam, a 3 szerencsétlen 3 irányba ment, és átkoztam magam, miért nem rohantam át inkább a főerőkhöz, max legyáváztak volna. de talán a csata meg nyertes lett volna :)
2 milliós slot: hm, hm. most ugyan van lassan 8 milám, de a Hipperre gyűjtök.
de ha mégis rászánom, melyiket javaslod? +target acquisition vagy +concealment?

elvileg van ilyen hajóm amin van már ilyen (Kutuzovon a target aq, New Orleans-concealment), de nem tudom, ezek mennyire hasznosak csatahajón. a kettő közül talán egy hajszállal hasznosabbnak érzem a concealment-et....

spotter lecserélve :)
Utolsó szerkesztés: 8 éve 7 hónapja BigaC által.

Több
8 éve 7 hónapja - 8 éve 7 hónapja #19339 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók

BigaC írta: spuri alatt úgy érted, vágjak át a főerőkhöz vagy...

Nincs vagy: futás az élboly után. Nem baj, ha lassan éred utol őket, az udvarias emberek, akik előre engednek másokat, tovább élnek. :)

BigaC írta: 2 milliós slot: hm, hm. most ugyan van lassan 8 milám, de a Hipperre gyűjtök

Nem mondtad, h. gyűjtő vagy... :)

Két érvem volna. Az egyik, hogy nem érdemes rohanni egy új hajóért. Miért? Mert ugye (+) ott az érzés, h. juhé, megvan, aztán megy vele az ember pár meccset, s rájön, hogy (-) hiába ring alatta a remek hajótest, hiányzik róla ez is, az is, így ezzel sem tudja egyedül lehozni a csatát... mondjuk full extrákkal s könnyűfém felnikkel sem mindig...

A másik, hogy két milla kredit az a Tirpitzcel szerintem negyven, max. ötven csata alatt összejön - ráadásul ezek többsége élvezetes meccs, főleg h. közben a kapitány is fejlődik.

Előbb-utóbb úgyis összejön tehát az új hajóra mind az XP, mind a kredit - azt viszont vedd figyelembe, számold bele, hogy minden új hajó kb. kétszeres szorzóval értendő: a modulok fejlesztése és a kiegészítők beszerzése miatt az a nyolc milla minimum tizenhat-, s akkor még ott van a kapitány... Stockként az új hajóval tkp. kapsz egy a régi vasadnál egy szinttel gyengébb ladikot, tudós helyett újra az iskolapadba ültetett kapitánnyal, s közben eggyel magasabb osztályú hajók ellen kell helytállnod...

BigaC írta: ...ha mégis rászánom, melyiket javaslod? +target acquisition vagy +concealment?

Concealment CV-knek hasznos - gondolom rombolóknál is, de abban a disciplinában nem vagyok kompetens, ezért nem tudok köréje adekvát fogalmi hálót szőni... A nagy kaliberű csatahajóimon mind target acquisition van. Ha meg valaki mégis a másikat gondolja jobbnak BB-re, majd elmondja.

BigaC írta: spotter lecserélve :)

Jó válasz! Köszi! :)
Utolsó szerkesztés: 8 éve 7 hónapja Szete58 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: BigaC

Több
8 éve 7 hónapja - 8 éve 7 hónapja #19340 Írta: Fujipapa
Fujipapa válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók
(Tirpitz) Én így raktam fel. Eddig jónak tűnik. :)
Igaz, az Én kikötőmbe csak ma reggel futott be, de volt lehetőségem menni vele és kipróbálni alaposan...
12.000 XP-t már sikerült is összelőni vele és azt a pár millát amit ráköltöttem azt is hozza majd 20-25 csatából.
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 7 hónapja Fujipapa által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.296 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.