Prémium csatahajók

Több
8 éve 6 hónapja #19702 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók

Grievous írta: Tirpitz tulajoktól kérdezném: ez mennyire gyakori nektek :blink:

Utána lőttem HE-vel, majd ap-val lőttem volna, ha cv nem lővi ki torpedókkal, 2 irányból egyszerre

oldalról se triviális... csatahajonak egyszer lotem szembol citadelt, egy Coloradonak Iowaval...

meg a piciket, NewYork/Mexiko 400mm+ kaliber ellen viszonylag puha kis jószágok, de ez szerintem maximum olyan gyakoriságu, mint mikor én lotem a Tirpitzzel Yamaton 2 citadelt, persze azt oldalrol :D

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 6 hónapja #19714 Írta: pkrusi
pkrusi válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók

Grievous írta: Tirpitz tulajoktól kérdezném: ez mennyire gyakori nektek :blink:

Utána lőttem HE-vel, majd ap-val lőttem volna, ha cv nem lővi ki torpedókkal, 2 irányból egyszerre

szemből még nem kaptam ilyet, de oldalról azért elő szokott fordulni. az viszont gyakori, hogy letorpedóznak a gecibe... már alig várom, hogy meglegyen a 4 skillpontom és kifejlesztem az AA defense nővelőt.

Több
8 éve 6 hónapja #19715 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók
átszerkesztettem a Tirpitz-et, kivettem pár felesleges (?) 1,2-es skillt, beraktam a 4-es +20% AA lőtávnövelőt.
a modulnál viszont lecseréltem a pontosabb lövegre, így elvileg a légvédelem nem sokat romlott, és ha megint lesz 1 skill-em, visszaralom a +10% AA hatékonyságot.
pár játék alapján úgy érzem, kicsit jobb lett. persze ha rosszul célzok, véletlen találat nincs, mert a diszperzió sem segít :), de ha sikerül pontosan, akkor nagyobb a sebzés.
a 4-es skill-hez kellett az Expert Loader levétele is, úgyhogy még ritkábban fogok típust váltani, de majd idővel visszarakom, ha nagyon hiányzik.
sajna 300 dublonba került, ami egy rablás, de valamire el kell költeni ha már megvettem (bár sajna a prém is lejár, 7 nap van vissza, akkor szembesülök majd a valódi pénzszerző teljesítményemmel :D))

Több
8 éve 6 hónapja #19716 Írta: pkrusi

BigaC írta: átszerkesztettem a Tirpitz-et, kivettem pár felesleges (?) 1,2-es skillt, beraktam a 4-es +20% AA lőtávnövelőt.
a modulnál viszont lecseréltem a pontosabb lövegre, így elvileg a légvédelem nem sokat romlott, és ha megint lesz 1 skill-em, visszaralom a +10% AA hatékonyságot.
pár játék alapján úgy érzem, kicsit jobb lett. persze ha rosszul célzok, véletlen találat nincs, mert a diszperzió sem segít :), de ha sikerül pontosan, akkor nagyobb a sebzés.
a 4-es skill-hez kellett az Expert Loader levétele is, úgyhogy még ritkábban fogok típust váltani, de majd idővel visszarakom, ha nagyon hiányzik.
sajna 300 dublonba került, ami egy rablás, de valamire el kell költeni ha már megvettem (bár sajna a prém is lejár, 7 nap van vissza, akkor szembesülök majd a valódi pénzszerző teljesítményemmel :D))

expert loader felesleges az elején, meg az is hogy ha spotolnak, akkor villansz. AA védelem legyen minél előbb maxon, mert ezek a repülők tényleg a tirputzet veszik célba állandóan.

ha nem felejtem el, akkor este megmutizom hogyan van nekem az elosztás

Több
8 éve 6 hónapja #19717 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók

pkrusi írta:
expert loader felesleges az elején, meg az is hogy ha spotolnak, akkor villansz. AA védelem legyen minél előbb maxon, mert ezek a repülők tényleg a tirputzet veszik célba állandóan.

a villanás nincs rajta, de az incoming kell, nekem nagyon bejött a Tirpitz-hez. én kicsit később villanok, mert végül a concealment-et raktam fel 4. modulként.

eddig nem sokat szívtam repülőkkel, kifejezetten jól teljesített a légvédelem, és még nincs is felmaxolva.
mindig van 4-5 lelőtt repülő.. persze nem állítom, hogy ne csobbantam volna torpedótól, de tűztől, 9-10 tieres rombi torpedófüggönytől gyakrabban.

Több
8 éve 6 hónapja #19718 Írta: pkrusi

BigaC írta:

pkrusi írta:

a villanás nincs rajta, de az incoming kell, nekem nagyon bejött a Tirpitz-hez. én kicsit később villanok, mert végül a concealment-et raktam fel 4. modulként.

eddig nem sokat szívtam repülőkkel, kifejezetten jól teljesített a légvédelem, és még nincs is felmaxolva.
mindig van 4-5 lelőtt repülő.. persze nem állítom, hogy ne csobbantam volna torpedótól, de tűztől, 9-10 tieres rombi torpedófüggönytől gyakrabban.

akkor ezek szerint csak én vonzom őket xD hiába van rajta légvédelmi felszerelés, meg az 1 skilles motyó, a 4 skillestől várom a csodát, hogy sebezhetetlen királynő legyek a tengeren :love:

az incomming tényleg jó cucc, nagyjából a lomha fordulással is van időm dönteni kanyarba a kicsikét, hogy pattogjanak rólam

Oldalmegjelenítési idő: 0.266 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.