Prémium csatahajók

Több
8 éve 7 hónapja #19313 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók

pkrusi írta: ...
arp küldit csinálod még? lehet mégis este megveszem, s akkor 3 hajóval talán két hét alatt összejön a 4.8 milla sebzés...
Atagot pl imádom, de olyan gyatrán sebez néha, hogy csak pislogok:o

fut a küldetés, az túlzás, hogy csinálom, nem figyelek rá. ha összejön, összejön, ha nem, így jártam :)
a sok sebzéshez egyszerűen nagyon sokat kell játszani, ahhoz meg nincs időm. az átlagsebzésem sem túl fényes még (wows-stat szerint 36K volt az elmúlt héten), bár legalább erősen növekszik.
Myoko-ban amúgy se rossz már a kapitány, bár kétségkívül el tudnám költeni azt a 16 pontot is :)
a többi ARP hajót eléggé elhanyagoltam, ha lenne hozzájuk spéci küldetés, jó lenne, de így 3 ugyanolyan Kongóval nincs nagy indíttatásom játszani.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: pkrusi

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 7 hónapja #19315 Írta: BigaC
nah annyit dícsértem, te meg említetted az Atagot, hát nem az süllyeszt el? :D
közel jött, épp fordultam, na mondom, akkor majd jól kipróbálom a torpedókat.
a kis alattomos megállt a egy sziget mögött, megvárta az enyéimet, kijött, felgyújtott és olyan gyönyörűen megtorpedózott, hogy 4-be is beleszaladtam, annyi is volt.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: pkrusi

Több
8 éve 7 hónapja #19317 Írta: pkrusi
pkrusi válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók

BigaC írta: nah annyit dícsértem, te meg említetted az Atagot, hát nem az süllyeszt el? :D
közel jött, épp fordultam, na mondom, akkor majd jól kipróbálom a torpedókat.
a kis alattomos megállt a egy sziget mögött, megvárta az enyéimet, kijött, felgyújtott és olyan gyönyörűen megtorpedózott, hogy 4-be is beleszaladtam, annyi is volt.

hívott is előbb anyám: " már megint mit csináltál kisfiam, hogy csuklom?" xD
A következő felhasználók mondtak köszönetet: BigaC

Több
8 éve 7 hónapja #19318 Írta: BigaC
erre kell jó stratégiát kitalálnom, amikor a Tirpitz-et magányosan rakja az MM jó messze a főerőktől, pl. bázist védeni. (persze ez más csatahajóra is kérdés)
itt ugye rögtön jön a stressz, mert nekem kéne valamennyire csapatvezető lenni, de legalábbis a cirkálókkal együtt alkotni valamit. :)
ellenfélként jött egy NC, egy Colorado és szintén három cirkáló, közöttük egy Atago.
valahogy nagyon hamar elolvadtunk, nem tudom ilyenkor mi a jó taktika.
most valahogy nagynak éreztem a szórást, ugyanakkor meg:

most játszottam egyet 4CV-vel, 9 gépet lőttem le, meg vagyok elégedve az AA-val (+20%-os modul), de lehet, hogy a skillt is majd ráteszem. a következő torpedóbombázó szeretetcsomagot kikerültem időben, aztán rámszállt zuhanaóbombázókkal, -7% tűz skill ide vagy oda, két tüzet is kaptam.

szóval jó lenne mindkettő, a -dispersion és +AA is... :(

Több
8 éve 7 hónapja - 8 éve 7 hónapja #19319 Írta: BigaC

Get200 írta: A végén van a felszerelés és a skill magyarázat

belenéztem ebbe a játékba, nekem kicsit megrendezettnek tűnik.
nekimegy 4 ellenfélnek, de azok érdekes módon csak hébe-hóba lövik.
egy Kutuzovval már rég kigyújtottam volna, az meg közel jön és szétlöveti magát.
majd közel jön egy másik Tirpitz és Amagi, utóbbi hagyja magát 500 méterről megtorpedózni.
ha ez a 3-4 ellenfél harcol is, Tirpitzünk nehezen jut el a 140K sérülésig :)

(persze lehetett irdatlan mákja is :) )
Utolsó szerkesztés: 8 éve 7 hónapja BigaC által.

Több
8 éve 7 hónapja #19322 Írta: BigaC
a 2-es upgrade eléggé vita tárgya a neten úgy látom :)

az 1. tábor szerint a hajó erősségeit kell tovább erősíteni, tehát -7% dispersion, ami kb. 20 métert jelent, de a játékban a gyakorlatban ez valószínű még kevesebb lehet... szerintük a Tirpitz amúgy is menjen 1-2 cirkálóval és ne pocsékolja AA-ra a slot-ot
a 2. tábor szerint pedig a gyengeségen kell javítani és a fentiek alapján a dispersion túl keveset ad és kevésbé meghatározó, főleg mivel a Tirpitz közép-közelharcban jeleskedik. az +AA range viszont sokat számít, meglepetés lehet a CV-nek, ha egy AA-val felturbózott Tirpitzet néz ki (upgrade + kapitány skillek együtt)

az utolsó slotnál viszont úgy látszik, eléggé egyetért mindenki, hogy 2 millióért egyik sem éri meg.
én mondjuk a NO-ra felraktam a concealment-et, a Kutuzovra a target acquisitiont, de azok ugye cirkálók.
jó a -10% spot, de csak amíg nem lősz, és a játékok nagyobb részében amúgy is felszpottol valaki... DD vagy repülő. a target acquisition meg szinte csak vizuál, talán a torpedók miatt lehetne jó, de ennyiért...

Oldalmegjelenítési idő: 0.293 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.