Japán csatahajók

Több
8 éve 1 hónapja #27550 Írta: nagyfater
nagyfater válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
sziasztok a japcsi csatahajóknál még csak a 7 esnél járok,de úgy döntöttem kézifék behúzz.most tüzetesebben kipróbáltam őket a teszt szerón 8 astól felfele ezek a hajók egy nagy nullát érnek.jöhetnek az ellen vélemények.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 1 hónapja #27551 Írta: DragonZ
DragonZ válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Ezt a következtetést hány csata után vontad le? Csak ,mert hogy egy hajót ,hogy kiismerj legalább menni kell vele 100-200 csatát. Sőt ha veszed a fáradtságot és pár oldalt visszalapozol a fórumon ,akkor nem írsz le már meg ne haragudj ilyen marhaságot .

Több
8 éve 1 hónapja - 8 éve 1 hónapja #27556 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Az Amagi éppen hogy az egyik legjobb, ha nem a legjobb normál t8-as csatahajó – persze most mindenki beleszerelmesedett a Bismarckba, no meg én elvakult híve vagyok Észak Úrnőjének –, de még így is vissza-visszatérek az Amagihoz, s mindig örömmel konstatálom, mennyire remek nagyvas! :)

Summa: sok hajó megfordult már a kikötőmben, kommandíroztam őket eleget, de – lekopogom – rossz hajóval még nem találkoztam. Olyannal sajnos sokkal, amelyikkel én nem tudtam játszani... :S
Utolsó szerkesztés: 8 éve 1 hónapja Szete58 által.

Több
8 éve 1 hónapja #27559 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Amagi egy remek hajó, a 41-es ágyúk jobban működnek rajta, ilt +1db-od van a tornyokból.

Találtam pár napja egy vidit, ok, training roomban volt, de elég wtf

Mellékletek:

Több
8 éve 1 hónapja #27563 Írta: nagyfater
nagyfater válaszolt a következő témában: Japán csatahajók

Szete58 írta: Az Amagi éppen hogy az egyik legjobb, ha nem a legjobb normál t8-as csatahajó – persze most mindenki beleszerelmesedett a Bismarckba, no meg én elvakult híve vagyok Észak Úrnőjének –, de még így is vissza-visszatérek az Amagihoz, s mindig örömmel konstatálom, mennyire remek nagyvas! :)

Summa: sok hajó megfordult már a kikötőmben, kommandíroztam őket eleget, de – lekopogom – rossz hajóval még nem találkoztam. Olyannal sajnos sokkal, amelyikkel én nem tudtam játszani... :S

SZete bátó ha kicsit figyelmesebben olvastad volna amit írtam ,akkor nem beszélnénk az Amagiról idézem magamat 8as tol felfele tehát 9,és 10.egyébként nem sok csatát mentem velük úgy talán 20at de a véleményem fent tartom.mitől lenének jók lassúak,a torony forgás rettenet, rosszul fordul mind kettő.egy amit a javukra tudok írni hogy jól bírják a lövéseket.

Több
8 éve 1 hónapja #27574 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Nagyfater a helyzet az hogy, ha belekapsz egyik nagy tieres hajóba az nem fog neked reális képet adni arról valójában milyen is. Most megvagy szokva a gyors hajókhoz kis tierben ez a gyakori. De azért elmondom neked, ha jól játszol velük azaz megszoktad őket és úgy használod ahogy kell igen pusztító hajókról beszélünk én kifejezetten szeretek menni a 10 BB hajóimmal. De tény egészen más szemlélet kell a Yamatohoz mint a Nagato.

Oldalmegjelenítési idő: 0.338 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.