- Köszönetek: 108
Jaj!vonKurz írta:
Gizmo írta:
vcsaba1968 írta: A fullos Coloradonak jo a légvédelme egyszer 33 gépet lötem le vele.
A clevland légvédelme full +AA-s kaptányi skillekkel 78. Erre jön rá az elhasználódó slot, és a second/AA pontosság növelő 4-es skill! Az 5-ös észlelés távot csökkentő skillel meg a 22,5k credites álca festéssel, a repülők észlelési távolságán kívülről lehet aprítani a repcsiket! Jelenleg 66 a Clevlandem AA-ja, de a 30+ lelőtt gép a hordozók körül ma meglett!
Amikor a második garnitúra vadász századot is ledaráltuk a hordókkal sem jöttek rá, hogy ez esélytelen ügy az ellen hordójai, és küldték a vágóhídra az újabb és újabb századokat.
Atlanta is olyan, nem látom mi lövi őket, de már fogynak...
Clevvel megvan mar az 5-s skill kapitannyal ? az szep...
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Gizmo írta:
Jaj!vonKurz írta:
Gizmo írta:
vcsaba1968 írta: A fullos Coloradonak jo a légvédelme egyszer 33 gépet lötem le vele.
A clevland légvédelme full +AA-s kaptányi skillekkel 78. Erre jön rá az elhasználódó slot, és a second/AA pontosság növelő 4-es skill! Az 5-ös észlelés távot csökkentő skillel meg a 22,5k credites álca festéssel, a repülők észlelési távolságán kívülről lehet aprítani a repcsiket! Jelenleg 66 a Clevlandem AA-ja, de a 30+ lelőtt gép a hordozók körül ma meglett!
Amikor a második garnitúra vadász századot is ledaráltuk a hordókkal sem jöttek rá, hogy ez esélytelen ügy az ellen hordójai, és küldték a vágóhídra az újabb és újabb századokat.
Atlanta is olyan, nem látom mi lövi őket, de már fogynak...
Clevvel megvan mar az 5-s skill kapitannyal ? az szep...
Dehogy van meg az 5-ös skill!!! Csak a 4-es egyik, és még azt is elcsesztem igazából mert a second/AA pontosságot növelőt nyomtam le véletlen a +20% maximális AA lő táv helyett...basszus! Mondjuk az sem rossz, mert így is egy AA szörny a szerkezet. Na mindegy. Legalább van mire gyűjteni az XP-t.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.