Amerikai csatahajók

Több
8 éve 8 hónapja #17215 Írta: Gizmo
Gizmo válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók

vonKurz írta:

Gizmo írta:

vcsaba1968 írta: A fullos Coloradonak jo a légvédelme egyszer 33 gépet lötem le vele.

A clevland légvédelme full +AA-s kaptányi skillekkel 78. Erre jön rá az elhasználódó slot, és a second/AA pontosság növelő 4-es skill! Az 5-ös észlelés távot csökkentő skillel meg a 22,5k credites álca festéssel, a repülők észlelési távolságán kívülről lehet aprítani a repcsiket! :woohoo: :lol: Jelenleg 66 a Clevlandem AA-ja, de a 30+ lelőtt gép a hordozók körül ma meglett!:D
Amikor a második garnitúra vadász századot is ledaráltuk a hordókkal sem jöttek rá, hogy ez esélytelen ügy az ellen hordójai, és küldték a vágóhídra az újabb és újabb századokat.

Atlanta is olyan, nem látom mi lövi őket, de már fogynak...

Clevvel megvan mar az 5-s skill kapitannyal ? az szep...

Jaj!:D
Dehogy van meg az 5-ös skill!!! Csak a 4-es egyik, és még azt is elcsesztem igazából mert a second/AA pontosságot növelőt nyomtam le véletlen a +20% maximális AA lő táv helyett...basszus! Mondjuk az sem rossz, mert így is egy AA szörny a szerkezet. Na mindegy.:) Legalább van mire gyűjteni az XP-t.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 8 hónapja #17216 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók

Gizmo írta:

vonKurz írta:

Gizmo írta:

vcsaba1968 írta: A fullos Coloradonak jo a légvédelme egyszer 33 gépet lötem le vele.

A clevland légvédelme full +AA-s kaptányi skillekkel 78. Erre jön rá az elhasználódó slot, és a second/AA pontosság növelő 4-es skill! Az 5-ös észlelés távot csökkentő skillel meg a 22,5k credites álca festéssel, a repülők észlelési távolságán kívülről lehet aprítani a repcsiket! :woohoo: :lol: Jelenleg 66 a Clevlandem AA-ja, de a 30+ lelőtt gép a hordozók körül ma meglett!:D
Amikor a második garnitúra vadász századot is ledaráltuk a hordókkal sem jöttek rá, hogy ez esélytelen ügy az ellen hordójai, és küldték a vágóhídra az újabb és újabb századokat.

Atlanta is olyan, nem látom mi lövi őket, de már fogynak...

Clevvel megvan mar az 5-s skill kapitannyal ? az szep...

Jaj!:D
Dehogy van meg az 5-ös skill!!! Csak a 4-es egyik, és még azt is elcsesztem igazából mert a second/AA pontosságot növelőt nyomtam le véletlen a +20% maximális AA lő táv helyett...basszus! Mondjuk az sem rossz, mert így is egy AA szörny a szerkezet. Na mindegy.:) Legalább van mire gyűjteni az XP-t.

a pontosság növelő ötös skill...
szal szerintem a nagy kaliber duplazasa van bent, marmint AA fronton, a másodlagosnak nincs hozzá köze...

de ugy szamoljad, hogy ha kreditert kepzed at a kapitanyt, akkor olyan kilences kozepe/vegere lesz meg az otos...

Több
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #17241 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Az előbb idő előtt el süllyedve ennek voltam szemtanúja,gondoltam meg osztom veletek.Mire képes jó kezekben a Colorado(9 kill) !!! :)
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 8 hónapja James Onedin által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: vonKurz, Lajler

Több
8 éve 8 hónapja #17242 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
9, az durva... mit csinált az ellenséges flotta, egyenként oldalazva eléúszott? :)
a Coloradoval már az is művészet, hogy jó időben jó helyen lenni...

Több
8 éve 8 hónapja #17243 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Pedig most jókor volt jó helyen.A történethez hozzá tartozik hogy az Atagónk szárnysegédet kapott.Szóval ő is adta az ellennek rendesen.

Több
8 éve 8 hónapja #17248 Írta: sgt_dog
sgt_dog válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Ritka pillanat az Iowával:) Kövezzetek meg,a legszarabb hajó az amerikai bb ágon(remélem az utolsó :) ) jójó nem csaka hajó hibás,én is béna vagyok,de a kettő együtt...:)
Délelőtt volt egy csatám vele...10km táv szigetre felakadt Baltimore,rám merőlegesen..4k sebzés a salvoból...ugyan ez a szituáció kicsit később egy Tirpitzel,5 sebzés nélküli találat...a csata megy tovább 7km NC merőlegesen 7k dmg...ő visszalőtt,kaptam 2 citadellát...
Iszonyat szarul sebez...foghatnám az rng-re ,de ez nálam állandó...

A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gizmo, Lajler

Oldalmegjelenítési idő: 0.267 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.