Amerikai csatahajók

Több
8 éve 8 hónapja #17428 Írta: SgtBala
SgtBala válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Ma 4 csatát mentem a Mex-el. Mind a négy csatában kiikszeltek legalább 1 tornyomat, egyszer 2-őt is. Soha nem lőttek még tornyot használhatatlanra a Mex-en. Lemaradtam valamiről, vagy csak az RNG szívat. :)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #17430 Írta: sgt_dog
sgt_dog válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
csak megérte kínlódni az Iowával:)teljesen más dimenzióba kerültem:)és még nincs átképezve a kapitány:)A 2 citadellát Tirpitz kapta egy salvoból:)

vonKurz csak valami menőt akartam írni :lol: a szőnyegbombázás,meg olyan tudományosan hangzik:)

New Mexicon ritkán nekem is szétlőnek 1-2 tornyot,de egymás után még nem fordult elő velem sem:)
Utolsó szerkesztés: 8 éve 8 hónapja sgt_dog által.

Több
8 éve 8 hónapja #17437 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók

sgt_dog írta:
vonKurz csak valami menőt akartam írni :lol: a szőnyegbombázás,meg olyan tudományosan hangzik:)

asszem a vizoszlop volt a baj egyebkent, marmint frocsogott nagyon, oszt emiatt hittek hogy az egesz flottat elsullyesztettek.
5km magasrol ugy tunt :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: sgt_dog

Több
8 éve 8 hónapja #17517 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Azt tudtátok, hogy a modulra kattintva és a fő tulajdonságokat jobb oldalt megnézve egy kis sárga háromszög figyelmeztet a változásra? Ha ráviszitek az egeret, mutatja, hogy pontosan micsoda. A modul tippnél gyakran nem látszik, mit ad még pluszban, most nézem, hogy a Colorado C törzs nem csak +AA-t, hanem plusz citadella páncélzatot is ad.

Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, Gizmo

Több
8 éve 8 hónapja #17518 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók

BigaC írta: Azt tudtátok, hogy a modulra kattintva és a fő tulajdonságokat jobb oldalt megnézve egy kis sárga háromszög figyelmeztet a változásra? Ha ráviszitek az egeret, mutatja, hogy pontosan micsoda. A modul tippnél gyakran nem látszik, mit ad még pluszban, most nézem, hogy a Colorado C törzs nem csak +AA-t, hanem plusz citadella páncélzatot is ad.

tudtuk :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gizmo

Több
8 éve 8 hónapja #17523 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
gondoltam, hogy sokan tudják. :)
nekem új volt :)
(bosszantott, hogy pár +AA-ért 1,9 milliót kell fizetnem a Colorado-ra, de így átböngészve a +citadella páncélért megéri)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gizmo

Oldalmegjelenítési idő: 0.291 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.