Amerikai csatahajók

Több
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #17348 Írta: sgt_dog
sgt_dog válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Nincs több Iowa pillanat...két csata, fel...tam magam,beváltottam egy kis xp-t,és megvettem a Montanát...

első csata nem is lett olan rossz... nem baj,hogy bukta,de oda lő ahova köll,jó lesz ez..

Ezután jött a fekete leves...
még 3 bukta,de milyenek...
-44 találtból 37k dmg... csak úyg szórta az 1350 dmg-s találatokat
ha lenne acélfal medál itt is,az ellen Yamatoja kettőt is kapott volna...
-köv. bukta.. na ilyet még nem láttam...szorul a hurok,előttem Izumo, NC,valami cirkáló,1 dd.. mögöttem 3 cirkálónk,meg a Shimakézünk...gondoltam fogom a golókat amíg bírom ezek meg gyújtogatnak hátulról,majd csak lesz valahogy...aha..nem...a 3 cirkáló,meg a dd közé belopakodott az ellen Shimakeze, és onnan torpedózott ki...amikor jöttek a torpedók, azt hittem valamelyik vakond csapattárs kínált meg,aztán süllyedés közben láttam,hogy ki volt...nem voltak egymástól messze a cirkálóink..mégis..röhej..
az utolsó buktára már nem is emlékszem...tier 10-ben így játszani...azt hiszem csak kikötői dísz lesz a Montana...megérte szenvedni érte...amúgy nem tűnik rossz hajónak...
Utolsó szerkesztés: 8 éve 8 hónapja sgt_dog által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gizmo

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 8 hónapja #17362 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Szép hajó ez... a csatákhoz csak annyit: én már az Iowával is csak szakaszban hajózom ki...
A következő felhasználók mondtak köszönetet: sgt_dog

Több
8 éve 8 hónapja #17364 Írta: sgt_dog
Nekem is azt kellene:)De a szakasz nem véd meg a sok minimumsebzéstől:)valamit majd csak kitalálok,de legalább van több jó tulajdonsága,nem csak szép:) Az Iowa azon kívül nem sok mindent tudott:)

Több
8 éve 8 hónapja #17371 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Hát én még a Colorado-val szenvedek, sajna mostanában sorozatban bukták vannak, a csapat feszt elolvad mellőlem. Ráadásként egy kurva nagy 400mm sörétessel lövök. Hányingerem van a wg team-től, meg a AP sebzéstől. Szó szerint lófaszt sebeznek a csatahajók. 120 lövésből 25 találat ... Beütök egy hajót, 1500 dmg .... de most komolyan ... vicc

Mellékletek:

Több
8 éve 8 hónapja #17387 Írta: sgt_dog
nem tudom kinek a fejéből pattant ki,hogy így jók lesznek a csatahajók,de szarjon sünt.De tengeralattjáró..az kell még ide..meg jó lenne ha néha megjelenne 1-2 B-17 ,B-29 század szőnyegbombázni...csak úgy

Ez a kör már egész izgalmas volt:) de csatahajóval 89 találatból karcsúnak találom egy kicsit a sebzést:)na de nem vagyok telhetetlen ,meg végre nyertünk:)

Amúgy brutál pontos lövegei vannak,csak a sebzés..:)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: GaiusHun, DragonZ, SgtBala

Több
8 éve 8 hónapja #17418 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók

sgt_dog írta: nem tudom kinek a fejéből pattant ki,hogy így jók lesznek a csatahajók,de szarjon sünt.De tengeralattjáró..az kell még ide..meg jó lenne ha néha megjelenne 1-2 B-17 ,B-29 század szőnyegbombázni...csak úgy

próbálkoztak vele az amik, Midwaynel asszm 15 db B17 szórta 4-5km magasból a bombákat, csunyan kijukasztották egyébként a Csendes óceánt...

ja, meg írtak sok sok jelentést arról, hogy mennyire hatékonyak voltak, persze kiderult késobb hogy 0 találat... :)

Oldalmegjelenítési idő: 0.332 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.